Εντυπωσιακό βίντεο ντοκουμέντο: Το Λιμενικό καταδιώκει σκάφος με δύο τόνους κάνναβη

Eκατόν είκοσι δύο δέματα φυτικής κάνναβης, που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φθάνουν σε βάρος τους 2 τόνους, περισυνέλεξαν από τη θαλάσσια περιοχή δυτικά των Οθωνών πληρώματα σκαφών της ελληνικής και της ιταλικής ακτοφυλακής.
Προηγήθηκε μεγάλη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν και εναέρια μέσα της FRONTEX, για τον εντοπισμό ταχύπλοου σκάφους με τρεις επιβαίνοντες που μετέφερε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών προς την Αλβανία.

Αποχωρούν οι αγρότες, άνοιξε το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τον δρόμο της επιστροφής στα αγροτικά τους μπλόκα, πήραν οι αγρότες Μαλγάρων και Ημαθίας, που στις 13:30 έφτασαν μπροστά στον Λευκό Πύργο και πραγματοποίησαν συμβολική κινητοποίηση, με αφορμή τη 10η Διεθνή Έκθεση Κτηνοτροφίας και Πτηνοτροφίας «Zootechnia».

To GQ κάνει «δώρο» στον Ντόναλντ Τραμπ ένα extreme makeover! (vid)

Είναι γεγονός πως ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πολλάκις σχολιαστεί για τις στυλιστικές του επιλογές, πριν ακόμα εκλεγεί Πρόεδρος της Αμερικής.
Τα φαρδιά του σακάκια, οι τεράστιες γραβάτες και το… ginger μαλλί του  -που αποτελεί και το σήμα  κατατεθέν του- έχουν αποτελέσει αντικείμενο περιπαικτικών σχολίων εις βάρος του, με τον ίδια να αδιαφορεί πλήρως και να εμμένει στο στυλ με τον οποίο τον γνωρίσαμε.

Όλα τα ’χαμε, ο Σημίτης έλειπε

Ο Παπανδρέου και ο Καραμανλής ευθύνονται, κατά τον πρώην, για τα χάλια της χώρας
Συνεχείς αναταράξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς προκαλεί η συνεργασία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τον Γιώργο Παπανδρέου την ώρα που η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία στρίβει προς τα αριστερά δικαιώνοντας, απ’ ό,τι φαίνεται, την πολιτική ρήξης με τις συντηρητικές δυνάμεις που επιχειρεί η Φώφη Γεννηματά.

Το τερμάτισε ο Σόιμπλε: Είμαι πολύ γενναιόδωρος στο θέμα της Ελλάδας

Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απορρίπτει τις κατηγορίες για υπερβολικά σκληρές απαιτήσεις έναντι της ελληνικής κυβέρνησης, γράφει το Spiegel Online επικαλούμενο το πρακτορείο Reuters. Σε εκδήλωση σήμερα στο Ζαρμπρίκεν o κ. Σόιμπλε επέρριψε στην Αθήνα ελλιπή διάθεση για συνεργασία. «Είμαι πολύ γενναιόδωρος», δήλωσε ο υπ. Οικονομικών προσθέτοντας ότι για να διασφαλιστεί η σταθερότητα του ευρώ πρέπει να τηρηθούν οι υπάρχουσες συμφωνίες:

Το Κρεμλίνο δεν αλλάζει στάση για Ουκρανία και Κριμαία

Το Κρεμλίνο κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να αλλάξει στάση στο θέμα της Κριμαίας ή της Ουκρανίας, με αντάλλαγμα την άρση των αμερικανικών κυρώσεων. Αυτή ήταν στην ουσία η απάντηση που έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντιμίτρι Πεσκόφ, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της νέας μόνιμης αντιπροσώπου των Ηνωμένων Πολιτειών στον ΟΗΕ Νίκι Χέιλι, η οποία κατά την πρώτη της ομιλία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του διεθνούς οργανισμού, δήλωσε ότι οι

Ασόκα Μόντι:«Διαγράψτε το χρέος και φύγετε από δω»

Το πρώην διευθυντικό στέλεχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (στο ευρωπαϊκό τμήμα) και νυν καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Princeton, Ασόκα Μόντι, σε άρθρο-καταπέλτη στο Bloomberg προτρέπει το Δ.Ν.Τ. να διαγράψει το χρέος της Ελλάδας και να αποχωρήσει από τη χώρα!

Ο Ινδός διάσημος οικονομολόγος περιγράφει ως «ολοκληρωτική καταστροφή» την εμπλοκή του πρώην εργοδότη του στη χώρα μας, και

Γαλλία: Ο Φιγιόν δεν θα περάσει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών

Ο 62χρονος πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος πλήττεται από το σκάνδαλο διαφθοράς της συζύγου του, συγκεντρώνει μόλις το 18% έως 20% των ψήφων, έναντι 21% - 22% του ανεξάρτητου υποψήφιου, Εμμανουέλ Μακρόν, και 25% της επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λε Πεν.

«Δεν υπάρχει γη για μας πέρα από το Βόλγα»! Ήταν τα λόγια του ελεύθερου σκοπευτή Βασίλι Ζάιτσεφ, ενός από τους ήρωες εκείνης της μάχης.

«Δεν υπάρχει γη για μας πέρα από το Βόλγα»! Ήταν τα λόγια του ελεύθερου σκοπευτή Βασίλι Ζάιτσεφ, ενός από τους ήρωες εκείνης της μάχης.
Της μάχης που έως εκείνη τη στιγμή δεν υπήρξε παρόμοιά της στην Ιστορία. Η μάχη του Στάλινγκραντ.
 Ήταν 2 Φλεβάρη 1943 – πριν από ακριβώς 74 χρόνια - όταν ολοκληρώθηκε η παράδοση των γερμανικών δυνάμεων στον Κόκκινο Στρατό.

Παππάς: Τα κανάλια για πρώτη φορά πληρώνουν και εκπέμπουν

«Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια τα κανάλια αποδίδουν τον φόρο διαφήμισης που δεν καταλογιζόταν στο παρελθόν», υποστήριξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ενημερώνοντας μάλιστα ότι από τις αρχές του 2015 τα τηλεοπτικά κανάλια έχουν καταβάλει 70 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα είχαν προστεθεί ακόμα 250 εκατομμύρια αν δεν είχε σταματήσει η προσπάθεια για τις νέες άδειες.

Ο Ερντογάν έδωσε εντολή στη ΜΙΤ να απαγάγει τους 8 ικέτες από την Ελλάδα – Τους πήρε είδηση η ΕΥΠ

Κόκκινος συναγερμός σήμανε τις τελευταίες μέρες σε πολλά κλιμάκια των μυστικών υπηρεσιών της χώρας μας, μετά από απόρρητες πληροφορίες για προετοιμασία μυστικής επιχείρησης των Τούρκων, με στόχο των απαγωγή των 8 αξιωματικών που περίμεναν να τους αφήσουν ελεύθερους οι δικαστικές αρχές.

Αποφυλακίστηκε ο βετεράνος αγωνιστής των Κούρδων, Aχμέτ Τουρκ

Την αποφυλάκιση του Αχμέτ Τουρκ, πρώην δημάρχου της πόλης Μάρντιν (νοτιοανατολικά), μια προσωπικότητα η οποία χαίρει ιδιαίτερου σεβασμού μεταξύ των αγωνιστών για την κουρδική υπόθεση στην Τουρκία, διέταξε τουρκικό δικαστήριο, όπως δήλωσε μία από τους δικηγόρους του στο Γαλλικό Πρακτορείο.

O Πολάκης κατήγγειλε «γλέντι» με το δημόσιο χρήμα στην Υγεία πριν τον Γενάρη του 2015

Σε συγκεκριμένες καταγγελίες, με στοιχεία, για τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος στο χώρο της Υγείας την περίοδο πριν τον Ιανουάριο του 2015 προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με την ταυτόχρονη δέσμευση, «τα έχουμε βάλει με πολύ ‘χοντρά’ συμφέροντα και έτσι θα συνεχίσουμε».
Έκανε, παραλλήλως, αναφορά στην τρέχουσα φάση της διαπραγμάτευσης υποστηρίζοντας ότι επιδιώκεται η πολιτική ταπείνωση

Ρωμανός: Ο Κορκονέας παραδέχθηκε ότι ήταν πολιτική η δολοφονία Γρηγορόπουλου

Την άποψη πως η άρνηση του Επαμεινώνδα Κορκονέα να ζητήσει συγγνώμη για τη δολοφονία του 15χρονου Aλέξη Γρηγορόπουλου επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για δολοφονία με πολιτικές προεκτάσεις, εξέφρασε ο Νίκος Ρωμανός.
Με κείμενό του στην ιστοσελίδα «athens.indymedia» υποστηρίζει ότι ήρθε να «επιβεβαιώσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αντίληψη που διέπει όσους υπηρετούν

Η εκδίκηση είναι πόρνη και δημόσια υπάλληλος

«Συγχαρητήρια στον @FrancoisFillon για την μεγάλη του νίκη σήμερα!Μας ενώνει ο αγώνας κατά του λαϊκισμού (και οτι έχουμε ίδια μέρα γενέθλια:)». Με αυτό το τιτίβισμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαιρόταν για τα κοινά που έχει με το γαλλικό alter ego του, Φρανσουά Φιγιόν.

Με αυτά τα εγκάρδια λόγια ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κατάφερε να κρατηθεί και «καρφώθηκε» – γνωρίζοντας ασφαλώς τη σκληρή ατζέντα του Γάλλου υποψήφιου – που προφανώς βρίσκεται πολύ κοντά στις θέσεις και στις απόψεις του αρχηγού της Ν.Δ.