ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ Οι υποψήφιοι της ΔΗΜΑΡ

Οι υποψήφιοι της ΔΗΜΑΡ Την κρισιμότητα της ψήφου στις 6 Μαΐου επεσήμανε ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης ΚουβέληςΤους υποψήφιους βουλευτές σε όλη τη χώρα έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Δημοκρατική Αριστερά, με τον γραμματέα της Κ.Ε. του κόμματος Σπύρο..

Μικρή συμμετοχή στο δείπνο Κλούνεϊ υπέρ Ομπάμα

Στις 10 Μαΐου ο Τζόρτζ Κλούνεϊ θα παραθέσει δείπνο στο σπίτι του στο Λος Άντζελες με 150 καλεσμένους, οι οποίοι θα πρέπει να δώσουν 40.000 δολάρια ο καθένας, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα ποσό υπέρ του Μπαράκ Ομπάμα και της εκστρατείας του για την επανεκλογή του στην αμερικανική προεδρία..

Θα διανύσουν 3.000 χιλιόμετρα Με ποδήλατο από την Αρχαία Ολυμπία στο Λονδίνο!

Φιλανθρωπικές ορθοπεταλιές από Άγγλους θρύλους του ράγκμπι και του κρίκετ θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα στην Αρχαία Ολυμπία και θα ολοκληρωθούν στις 18 Μαϊου στο Λονδίνο με ενδιάμεσο σταθμό την Ιταλία.
Ο Λόρενς Νταλάτζιο και ο Φλίντοφ Φρέντυ, θρύλοι του αγγλικού..

Μέσα από ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του κόμματος Μήνυμα ανατροπής έστειλε από το Ηράκλειο ο Τσίπρας

Για μήνυμα ανατροπής μίλησε απόψε από το Ηράκλειο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξης Τσίπρας σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του κόμματος στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου τονίζοντας ότι «το Ηράκλειο και η δημοκρατική Κρήτη μπορεί να κάνει την ανατροπή στην κάλπη»...

Παπαρήγα: ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία έχουν έτοιμη τη συνεργασία

Το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία έχουν «πρώτη επιλογή τη συνεργασία, αλλά δεν το λένε προεκλογικά», ανέφερε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, απορρίπτοντας ως «φόβητρο» τα περί κινδύνου από τις επαναληπτικές εκλογές...

Σκληρή επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και Αριστερά Έλεγχο στα «πόθεν έσχες» από το '74 και μετά υπόσχεται ο Σαμαράς

Επίθεση προς τα δεξιά και τα αριστερά του εξαπέλυσε το Σάββατο ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς από τη Θήβα, ενώ προσπάθησε να εκπέμψει μήνυμα αισιοδοξιας προς τους οπαδούς του...

Ευ. Βενιζέλος: «Πιο εφικτή η πρωτιά του ΠΑΣΟΚ από την αυτοδυναμία της ΝΔ»

Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, στο Εργατικό Κέντρο της Λαμίας. Σχολιάζοντας το δίλημμα «αυτοδυναμία ή εκλογές», που θέτει στο εκλογικό σώμα..

Το «σήκωσε» η Ρεάλ μέσα στη Βαρκελώνη!

Ακόμη κι αν έχανε από την Μπαρτσελόνα, θα παρέμενε το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Για τη φετινή Ρεάλ Μαδρίτης όμως, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι από μόνο του αρκετό.
Η «βασίλισσα» θα στεφθεί πρωταθλήτρια, όπως ονειρεύονται..
Σουδάν 2012.. Ο πιο πρόσφατος πόλεμος μαινόταν 1983 - 2005, στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον δύο εκατομμύρια ανθρώπους και αφήνοντας άλλα τέσσερα εκατομμύρια εκτοπισθέντες.κάποτε η μεγαλύτερη χώρα της Αφρικής, έχει τεθεί σε συγκρούσεις για..

Παναμάς Χωριό των κολασμένων

Χωριό των κολασμένωνΜια φυλή ιθαγενών έχει εμπλακεί σε έναν αγώνα ζωής και θανάτου εναντίον των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων κατακλύζουν τη γη τους...

Έπειτα από 57 χρόνια... Ο Μπαράκ Ομπάμα πήρε το λεωφορείο της Ρόζα Παρκς!

Μόνο σαν αστείο θα μπορούσε κανείς να πει πως ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα άφησε την προεδρική λιμουζίνα και τους εκατοντάδες άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, για να μετακινηθεί με λεωφορείο.
Ωστόσο, ο ίδιος πήρε μια μικρή γεύση από αυτό το μέσο μαζικής μεταφοράς κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Μουσείο του Henry Ford στο Dearborn..

F1 Μπαχρέιν: Ο Φέτελ στην pole!

Ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε την 1η του φετινή pole επιστρέφοντας σε μια γνώριμη γι’ αυτόν θέση απ’ την οποία έχει εκκινήσει άλλες 30 φορές στην καριέρα του όντας στην 6η θέση της λίστας όλων των εποχών.
Συναρπαστική απρόβλεπτη και με ελάχιστες διαφορές στους..

Δεν χορταίνει να ανεβάζει προκλητικά tweets Rihanna: Οι γυμνόστηθες φωτογραφίες, το καλσόν και τα λεσβιακά υπονοούμενα!

Αυτό το κορίτσι το έχει στο αίμα της να προκαλεί! Η Rihanna για άλλη μια φορά ταράζει τα νερά όσο με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο twitter όσο και με τις νυχτερινές εξόδους της.
Με ένα άσπρο μπουρνούζι το οποίο άφηνε σχεδόν ακάλυπτο το..

Μπάρτσα - Ρεάλ σε ματς δίχως αύριο Το πιο μεγάλο ματς του πλανήτη!

Ίσως το σημαντικότερο μεταξύ τους ντέρμπι διεξάγεται αυτό το Σάββατο. Δεν είναι τα ονόματα των δύο αντιπάλων, ούτε οι προσωπικές μονομαχίες που καθιστούν ξεχωριστό αυτό το "Clasico", αλλά η βαθμολογική του σημασία...

Το σούπερ γιοτ που μόλις ναυπηγήθηκε ονομάζεται «Adastra» και μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει στη θάλασσα.

Το σούπερ γιοτ που μόλις ναυπηγήθηκε ονομάζεται «Adastra» και μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει στη θάλασσα. Δεν είναι τόσο το μέγεθός του, που φθάνει τα 42,5 μέτρα, όσο ο εντυπωσιακός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του, που εκπονήθηκε από τον Τζον Σατλγουορθ στο Σάσεξ της Βρετανίας. Μοιάζει με..

Mercedes GL Επτά οι ταχύτητες, επτά και οι επιβάτες!

Ιδού η νέα Mercedes GL-Class. Το εντυπωσιακό, μεγάλο SUV της γερμανικής φίρμας απέκτησε νέα εμφάνιση - υιοθετώντας την εταιρική σχεδιαστική ταυτότητα που φέρουν όλα τα νέα μοντέλα της Mercedes - ενώ στο εσωτερικό του θα μπορεί να φιλοξενήσει (όπως και το προγενέστερο μοντέλο) έως και επτά επιβάτες...

Μετά από 18χρονη λαμπρή καριέρα γεμάτη τίτλους και ατομικές διακρίσεις, ο Ραούλ εγκαταλείπει τη Σάλκε


Μετά από 18χρονη λαμπρή καριέρα γεμάτη τίτλους και ατομικές διακρίσεις, ο Ραούλ εγκαταλείπει τη Σάλκε και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο..
«Το μέλλον μου πλέον βρίσκεται εκτός Ευρώπης και σ' ένα πρωτάθλημα που δεν είναι τόσο ισχυρό και ανταγωνιστικό όσο η Μπουντεσλίγκα...

F1 «Αστακός» το Μπαχρέιν για το Grand Prix

Η πρωτεύουσα του Μπαχρέιν Μανάμα και οι περιοχές κοντά σε αυτή, με βάρος σε όσες είναι σιιτικές, βρίσκονται σε κλοιό ασφαλείας, καθώς η ηγεσία της χώρας φοβάται για εκτεταμένες ταραχές, εν όψει του Grand Prix της F1..

Στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, σε ολόκληρη την Επικράτεια, ενώ το απόγευμα ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα πραγματοποιήσει στα γραφεία κόμματος ομιλία με θέμα τις εκλογές, στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιάσει και τους υποψήφιους...

Ολάντ δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις ένα 48ωρο πριν από τις εκλογές

Τρεις νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι επόμενος πρόεδρος της Γαλλίας θα είναι ο Φρανσουά Ολάντ. Στις δύο από αυτές ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών έρχεται πρώτος στον πρώτο γύρο, αφήνοντας δεύτερο τον Νικολά Σαρκοζί..

Ομάρ Χασάν αλ Μπεσίρ Το Σουδάν απειλεί με το πετρέλαιο

Ο πρόεδρος του Σουδάν Ομάρ Χασάν αλ Μπεσίρ διατράνωσε σήμερα πως η χώρα του δεν δέχεται τα χρήματα του Νοτίου Σουδάν και απείλησε πως θα κρατήσει κλειστούς τους αγωγούς..

Αποκεφάλισαν την ηθοποιό του Bollywood! (Φωτό+Βίντεο)

Η νεαρή ηθοποιός ταινιών Bollywood, η 26χρονη Μεναξί Ταπάρ (Meenakshi Thapar), έπεσε θύμα απαγωγής και στη συνέχεια δολοφονήθηκε άγρια από δύο συνάδελφούς της, οι οποίοι ήθελαν να αποσπάσουν από την οικογένειά της 22.056,70 ευρώ (1.500.000 ρουπίες)...

Καλιφόρνια Coachella festival: Οι σταρ ροκάρουν στην έρημο

Ένα από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ μουσικής στον κόσμο, το Coachella festival, γίνεται αυτές τις μέρες στην Καλιφόρνια. Το Coachella λαμβάνει χώρα κάθε Απρίλιο...

Gracie Carvalho: Η 22χρονη Βραζιλιάνα που ανάβει φωτιές

Για γνωστή εταιρεία εσωρούχων και ρούχων παραλίας πόζαρε η Gracie Carvalho, η οποία θεωρείται εδώ και λίγο καιρό ένα από τα δυνατά χαρτιά της..

Επέστρεψαν πολύτιμο πίνακα που είχαν κλέψει οι ναζί

Ένας πίνακας 474 ετών που είχε κλαπεί από τους ναζί στη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, επέστρεψε στους κληρονόμους του ιταλοεβραίου ιδιοκτήτη του...

Η Κατρίν Ντενέβ στην Αθήνα για λίγο... χαβιάρι

Ολοκληρώθηκαν τη Μεγάλη Παρασκευή τα γυρίσματα της ταινίας του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή με τη βαρύνουσα συμμετοχή της Κατρίν Ντενέβ - βαρύνουσα τόσο για την ίδια την ταινία (που με αυτό το επιπλέον «χαρτί» διευρύνει την εμπορική δυναμική της)..