Η Ευγενία Μανωλίδου μας ενημερώνει ότι οι Έλληνες είναι ανώτεροι άλλων λαών (video)

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και η μέρα απαιτεί αγάπη και στοργή. Μόνο για Έλληνες όμως.
Διότι όπως ενημερωνόμαστε από την Ευγενία Μανωλίδου είμαστε ο περιούσιος λαός, ο οποίος είναι πολύ ανώτερος από τους άλλους και μπορούμε να κάνουμε πράγματα πολύ πιο εύκολα από άλλους λαούς.

Ντόναλντ Τραμπ: Η μεταναστευτική μας πολιτική βασίζεται στην κοινή λογική

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπεραμύνθηκε σήμερα της μεταναστευτικής του πολιτικής, η οποία όπως δήλωσε βασίζεται στην «κοινή λογική».

Κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό, ο Ντόναλντ Τραμπ επέμεινε ότι «πρέπει να χτίσουμε σύνορα», επιτρέποντας την είσοδο στις ΗΠΑ «σε εκείνους που μπορούν να αγαπήσουν την χώρα μας».

Κρεμλίνο: H παραίτηση του Φλιν είναι εσωτερική υπόθεση των ΗΠΑ

Η παραίτηση του συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Aμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αποτελεί εσωτερική υπόθεση των ΗΠΑ, τόνισε σε δήλωσή του την Τρίτη ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Είναι μια εσωτερική υπόθεση των ΗΠΑ. Εσωτερική υπόθεση της κυβέρνησης του προέδρου Τραμπ. Δεν είναι δική μας υπόθεση» ανέφερε ο Πεσκόφ, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους.

Ένας νεκρός από σύγκρουση τρένων στο Λουξεμβούργο

Ένα άτομο σκοτώθηκε και δύο ακόμα τραυματίστηκαν σε σύγκρουση τρένων στο νότιο Λουξεμβούργο, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Το ατύχημα συνέβη μεταξύ της πόλης Μπέτενμπουργκ και των γαλλικών συνόρων όταν επιβατικό

Παθιασμένη η κόρη του Τραμπ με τον...

Η Ιβάνκα Τραμπ έκανε την επίσημη πρώτη της συνάντηση στο Λευκό Οίκο το απόγευμα της Δευτέρας και μάλιστα με τον γοητευτικό πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, προκειμένου να συζητήσουν για την ενίσχυση των γυναικών στην επιχειρηματικότητα.

Μητσοτάκης σε Γερμανούς επιχειρηματίες: Έχω τη βούληση να προχωρήσω σε μεταρρυθμίσεις

Τη δέσμευσή του πως ως πρωθυπουργός θα προχωρήσει άμεσα σε συγκεκριμένο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, που θα ενισχύσει την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα, μετέφερε σε Γερμανούς επιχειρηματίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Καμία ευνοϊκή ρύθμιση για την Ελλάδα»

«Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κάνει ό,τι μπορεί για να υπάρξει μια συμφωνία για τους όρους του προγράμματος της Ελλάδας, αλλά δεν μπορεί να κάνει συμβιβασμούς σε ό,τι αφορά τις αρχές του και να κλείσει μια υπερβολικά ευνοϊκή συμφωνία για τη χώρα αυτή», δήλωσε η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς και μεταδόθηκε σήμερα.