Ετοίμασαν το πρώτο social media για παιδιά 7 - 12 ετών *Πρόκειται για το PopJam, μία εφαρμογή κινητού .

Εναν... ψηφιακό παιδότοπο για τα παιδιά του 21ου αιώνα δημιούργησε η βρετανική εταιρεία online παιδικών παιχνιδιών Mind Candy, που τολμάει να παρουσιάσει πρώτη το πρώτο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης αποκλειστικά για παιδιά.
Οι δυσκολίες για το παιδικό «facebook» είναι πολλές, καθώς εκφράζονται σοβαρές επιφυλάξεις από γονείς, εκπαιδευτικούς και ψυχολόγους για την ασφάλεια των παιδιών, αλλά και την πνευματική τους υγεία

Peugeot-Citroen*Το πρώτο υβριδικό IX που θα κινείται με... αέρα -( picture+video )

Με αέρα στη... μηχανή του θα κινείται το νέο υβριδικό αυτοκίνητο της Peugeot-Citroen (γκρουπ PSA), το οποίο η εταιρεία σχεδιάζει να βγάλει στην αγορά τον επόμενο χρόνο.
Επειτα από δύο χρόνια ερευνών από 100 επιστήμονες και μηχανικούς που εργάστηκαν σε συνθήκες πλήρους μυστικότητας στο κέντρο έρευνας κι ανάπτυξης της Peugeot στο Βελιζί, έξω από το Παρίσι, ανέπτυξαν την τεχνολογία Hybrid Air που εφαρμόζεται στο νέο αυτοκίνητο.

Planet Stars Spor Μουντιάλ 2014: Μέσι και Ιγκουαΐν έστειλαν την Αργεντινή στα ημιτελικά! *Η Ολλανδία «πέταξε» για τα ημιτελικά!

Μια γκολάρα του επιθετικού της Νάπολι στο 9' ήταν αρκετό για να χαρίσει την πρόκριση στην μπιανκοσελέστε απέναντι στο Βέλγιο που δεν δικαιολόγησε τη μέχρι τώρα πορεία του - Είχε πάντως τεράστια ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι στην παράταση στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων
Τη μεγαλύτερη φαντασίωση των Αργεντινών οπαδών συνέχισε να τροφοδοτεί η εθνική τους!