Το κλασικό Coupé και το τετραθέσιο Cabriolet της Mercedes-Benz E-Class είναι από τα πιο επιθυμητά αυτοκίνητα της μεσαίας κατηγορίας. Vid-foto..


Όπως τα μοντέλα Saloon και Estate, η Mercedes-Benz έχει αναθεωρήσει πλήρως τα μέλη Coupé και Cabrio της οικογένειας E-Class. Νέες προσθήκες περιλαμβάνουν ισχυρό και αποτελεσματικό BlueDIRECT τετρακύλινδροι κινητήρες που διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία ψεκασμού και trend-setting συστήματα.

Lincoln MKZ Μια σαρωτική γραμμή οροφής καθορίζει το προφίλ του νέου πολυτελές sedan της. Vid-foto

Σχεδόν ταυτόσημη με την έννοια Lincoln MKZ εμφανίζεται στο North American Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου, τον Ιανουάριο του 2012, η ​​παραγωγή 2013 Lincoln MKZ ενσωματώνει μια σχεδιαστική γλώσσα που είναι διακριτικά διακριτικό.
«Καλούμε την κομψή απλότητα," δήλωσε ο Max Wolff, Λίνκολν διευθυντής σχεδιασμού. «Θέλαμε το νέο MKZ να είναι φιλόξενο και.

Fiat Dante Giacosa 500 που ξεκίνησε στις 4 του Ιούλη 1957 vid-foto..

Fiat Dante Giacosa 500 της ξεκίνησε στις 4 του Ιούλη 1957, καθώς ο κύκλος της αναγέννησης έκλεινε μετά την καταστροφή του πολέμου, και μια περίοδος ριζική ανανέωση της γκάμας των προϊόντων της εταιρίας ήταν, επίσης, πλησιάζει στο τέλος της, ανοίγοντας το δρόμο για έναν κύκλο επιτυχίες στην επόμενη δεκαετία, μια περίοδο που μπορούμε να θεωρήσουμε ένα από τα φωτεινότερα σε εκατό χρόνια ιστορίας της μάρκας. Η παράλληλη με το νέο Fiat 500 είναι σαφές?.

Το νέο Opel Mokka έχει κατακτήσει τις καρδιές των πελατών της.Vid-foto..

Το νέο Opel Mokka έχει κατακτήσει τις καρδιές των πελατών της. Κατά τη διάρκεια των πρώτων 4 μηνών ότι έχει διαθέσιμα περισσότερα από 40.000 παραγγελίες ελήφθησαν για το SUV σε όλη την Ευρώπη. Η ζήτηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τη Γαλλία και τη Ρωσία. Με το Opel Mokka είναι η πρώτη Γερμανική κατασκευάστρια εταιρία για να εισέλθει στην ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία των υπο-compact.

Vogue: Ήρθε η εποχή του μινιμαλισμού


Ίσως αυτά να ήταν τα τελευταία stras που φορέσατε αυτές τις γιορτές. Τα πλούσια, εξεζητημένα, κεντημένα, χρυσοποίκιλτα και τα ακριβά υλικά έχουν περάσει πια στα «faux-pas» δηλαδή εκτός μόδας, αναγγέλλει η Αμερικάνικη Vogue.

Trend ρολόι: 5 τάσεις Άνοιξη εμείς abfeiern 2013!


2013 είναι γεγονός, και στη συνέχεια, τους φίλους μου, που μας περιμένουν μόνο μερικά κρύους μήνες. Έτσι, σύντομα θα ρίξει χοντρά παλτά μας και τα άθλια μπότες UGG στη γωνία.ώρα για κάτι νέο. Χρόνος για την άνοιξη!...

Η διάσωση των Ελλήνων είναι σκηνοθετημένη - Η Γερμανία είναι συνυπεύθυνη για τα δεινά των Ελλήνων


Η Γερμανία είναι συνυπεύθυνη για τα δεινά των Ελλήνων. «Αντί να βοηθούμε σκεπτόμαστε το δικό μας συμφέρον». Ήλθε ο καιρός να επιδείξουμε ευσπλαχνία στην Ελλάδα, εκτιμά ο γερμανός σχολιαστής Χένρικ Μ. Μπρόντερ.

Οι κροίσοι δεν καταλαβαίνουν από... κρίση


Μπορεί η κρίση να κάνει τους φτωχούς φτωχότερους, όμως οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του πρακτορείου Bloomberg με τους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη. Ο δείκτης «Bloomberg Billionaires» για το 2012 πιστοποιεί ότι η συνολική περιουσία των 100 πλουσιότερων ανθρώπων στον πλανήτη αυξήθηκε πέρυσι σε σύγκριση με το 2011 κατά 183 δισ. ευρώ φτάνοντας το... 1,4 τρισεκατομμύρια ευρώ! .

Είναι πολλά τα λεφτά αυτό το Σαββατοκύριακο σε Λόττο και Τζόκερ!


Μετά από 24 αλλεπάλληλα τζακ-ποτ, από τις 10 Οκτωβρίου, το Λόττο, κατά την αυριανή κλήρωση, θα μοιράσει στην 1η κατηγορία των νικητών τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ.

Ζήτημα φαίνεται να ανακύπτει με το ρωσικό δάνειο των 2,5 δισ. ευρώ, που συνήψε η Κύπρος το 2011

Ζήτημα φαίνεται να ανακύπτει με το ρωσικό δάνειο των 2,5 δισ. ευρώ, που συνήψε η Κύπρος το 2011 και λήγει το 2016, καθώς, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» κράτη μέλη της Ευρωζώνης δεν αποδέχονται την αναχρηματοδότησή του μέσω του κυπριακού μνημονίου.

Το νέφος που προκαλεί η αιθαλομίχλη από τα τζάκια και τις ξυλόσομπες και οι επιπτώσεις που έχει το συγκεκριμένο φαινόμενο για τη δημόσια υγεία

Υπουργείο Περιβάλλοντος στη δέσμη των δράσεων περιλαμβάνονται η επιδότηση για τη μετατροπή των τζακιών σε ενεργειακά, με διεύρυνση των κριτηρίων για ένταξη στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' Οίκον», η εντατικοποίηση των ελέγχων στα καύσιμα αλλά και στα θερμαντικά σώματα, η αυστηρότερη προτυποποίηση των.