Η νέα Yamaha YZF-R1 και με Traction Control

Η κορυφαία supersport της Ιαπωνικής εταιρίας δέχεται την πρώτη της ανανέωση, δύο χρόνια μετά από την παρουσίαση της τον Σεπτέμβρη του 2009. Η μοτοσικλέτα, εκτός από τις μικρές σχεδιαστικές παρεμβάσεις, τους νέους χρωματισμούς και την..

Αποκάλυψη: η νέα Kawasaki ZX-14R με τους 200 ίππους

Μετά από μια σειρά teaser videos και φωτογραφιών που άφησε το Ιαπωνικό εργοστάσιο να διαρρεύσουν, παρουσιάστηκε και επίσημα η νέα  Kawasaki ZX-14R. Η ανανεωμένη έκδοση περιλαμβάνει αρκετές μικροαλλαγές όσων αφορά το εικαστικό κομμάτι καθώς και μερικές αλλαγές στις βασικές λειτουργίες της μοτοσυκλέτας, όπως μια αύξηση της χωρητικότητας του κινητήρα  στα..

ΑΕΚ: Με διαφορετική φιλοσοφία στην Κρήτη

Στην πρεμιέρα της δεύτερης θητείας του κ. Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ αντίπαλος ήταν ο Ολυμπιακός και η αναγκαιότητα για ένα συντηρητικό και μαζεμένο πλάνο δεν μπορούσε να αμφισβητηθεί από κανέναν. Η Ενωση στήθηκε στον..

Land Rover και BMW μαζί!

Μπορεί το διαζύγιο της BMW με την Land Rover να έχει οριστικοποιηθεί εδώ και έντεκα χρόνια, όμως η… κοινή συναινέσει μορφή του, επιτρέπει τη εκ’ νέου συνεργασία των δύο εταιρειών.
Αυτό θα γίνει ενόψει του Ράλι Ντακάρ (1 με 15 Ιανουαρίου) αλλα και της εταιρείας μετατροπής αυτοκινήτων σε αγωνιστικά, που τους φέρνει κοντά. Η RaBe Race Cars λοιπόν ετοιμάζει ένα Range Rover Evoque, το οποίο θα αγωνιστεί στον αγώνα αντοχής, με τον 3λιτρο diesel κινητήρα της BMW, απόδοσης 275PS και 66,3kgm ροπής.
Απλά εντυπωσιακό!
Θα είναι όμως ικανό να αντιμετωπίσει τα Touareg της VW, τα Pajero της Mitsubishi αλλα και τα Χ3 της BMW;

Πηγή

Τι χάλασε το κέφι του Χάμιλτον;

Ο 26χρονος Βρετανός το προηγούμενο Σάββατο στην Κορέα έσπασε το σερί των Red Bull στην pole position. Αντί η μοναδική αυτή επίδοση να τον γεμίσει χαρά φάνηκε να τον καταθλίβει ακόμη..

Γ. Πλούταρχος: Πού διασκέδασε χθες το βράδυ με την σύζυγό του;

Νυχτερινή έξοδος για το γνωστό ζευγάρι...
Ρομαντική έξοδο για δυο πραγματοποίησαν χθες το βράδυ ο Γιάννης Πλούταρχος με την σύζυγό του Μαρία Κακοσαίου. Το γνωστό ζευγάρι άφησε για λίγο τα παιδιά στο σπίτι και βγήκε να διασκεδάσει..

“The Rum Diary”: Ο Johnny Depp και η Amber Heard κλέβουν την παράσταση…

Μια λαμπερή πρώτη προβολή  για την ταινία “The Rum Diary” έγινε στο LACMA Bing Theatre του Los Angeles με τους πρωταγωνιστές Johnny Depp και Amber Heard να κλέβουν την παράσταση!..

Η Selena Gomez δέχεται απειλές κατά της ζωής της!

Ο έρωτας της Selena Gomez για τον Justin Bieber μπορεί να την βάλει σε μπελάδες για την ίδια της την ζωή τελικά.
 Η 19χρονη pop star δέχεται σοβαρές..

Michael Douglas-Matt Damon υποδύονται το gay ζευγάρι;

Μετά από την σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, ο Michael Douglas επιστρέφει στην μεγάλη του αγάπη, την υποκριτική, αναλαμβάνοντας έναν νέο απαιτητικό και «κόντρα» ρόλο.

ΟΣΦΠ: Με ενδεκάδα Τσάμπιονς Λιγκ στη Ν. Σμύρνη

Την ενδεκάδα που νίκησε την Ντόρτμουντ με μία ή δύο αλλαγές ετοιμάζει ο κ. Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι της Κυριακής (18.15) με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη. Ο Γιάννης Μανιάτης επιστρέφει στο δεξιό άκρο της άμυνας, ενώ ο Βιθέντε Μόνχε ίσως κάνει την παρθενική του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Σούπερ Λίγκα: Από τις 18 ξανά στις 16 ομάδες

Με 16 ομάδες θα συνεχιστεί τελικά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Η πρόταση για να διευρυνθεί η σύνθεσή του κατά δύο ομάδες ώστε..

Σούπερ Λίγκα: Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ που διεξάγεται στο «Κλ. Βικελίδης» το βράδυ της Κυριακής ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ δοκιμάζονται εκτός έδρας στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, αντιστοίχως, ενώ ο Παναθηναϊκός το απόγευμα του Σαββάτου υποδέχεται τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ. Την αυλαία της αγωνιστικής ανοίγουν το Σάββατο οι αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη και Ατρόμητος-ΠΑΣ

Πηγή