EURO 2016: με ισοπαλία της Ρουμανίας και της Ελβετίας με 1-1 ξεκίνησε η 2η αγωνιστική του Α ομίλου

Ρουμανία και Ελβετία μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις στο Παρκ ντε Πρενς στο παιχνίδι με το οποίο ξεκίνησε η 2η αγωνιστική του Α ομίλου.

 Ένα αποτέλεσμα που λογικά δίνει πρόκριση στους Ελβετούς, ακόμη και αν χάσουν στο φινάλε από τους διοργανωτές Γάλλους, ενώ και η Ρουμανία με νίκη επί της Αλβανίας θα έχει τύχη στον όμιλο.

Βρετανικό δημοψήφισμα: O Γερμανός ΥΠΕΞ καλεί για ενότητα της Ε.Ε και στον Τάμεση...ναυμαχούν

Έκκληση για την ενότητα της Ε.Ε σε περίπτωση Brexit έκανε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγιερ, ενώ στον Τάμεση τα δύο αντίπαλα στρατόπεδα έλυναν τις διαφορές τους με... ναυμαχία. 

Ο κ. Σταϊνμάγιερ τόνισε πως μια επικράτηση της ψήφου για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στις 23 Ιουνίου θα ταρακουνήσει την Ένωση και θα απαιτήσει μια συντονισμένη προσπάθεια

Το Solar Impulse 2 προσγειώθηκε στη Νέα Υόρκη

Το ηλιακό αεροσκάφος Solar Impulse 2 προσγειώθηκε σήμερα λίγο πριν τα ξημερώματα, τοπική ώρα, στο αεροδρόμιο Κένεντι της Νέας Υόρκης, ολοκληρώνοντας έτσι το ταξίδι του στις ΗΠΑ.
Το αεροπλάνο, που είχε απογειωθεί λίγο πριν από τα μεσάνυχτα από το αεροδρόμιο Λεχάι Βάλεϊ της Πενσιλβάνιας, προσγειώθηκε χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στις 03.59 τοπική ώρα, δηλαδή ένα λεπτό πριν από την ώρα που ήταν προγραμματισμένη η προσγείωση.

10+ Σκανδιναβικά σπίτια με πράσινες στέγες κατευθείαν από ένα παραμύθι.

Σκανδιναβοί είναι ξακουστή για τις πράσινες στέγες τους. . Έχουν ακόμη και ένα διαγωνισμό κάθε χρόνο για να καθορίσουν την καλύτερη πράσινη  στέγη στη Σκανδιναβία από τον Σκανδιναβικό Πράσινο  Σύλλογο! Αλλά υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι Σκανδιναβοί αρέσουν αυτές οι πράσινες στέγες τόσο πολύ.  Δεν είναι μόνο ένα όμορφο χαρακτηριστικό για ένα σπίτι, αλλά επίσης προσφέρουν πολλές κοινωνικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές παροχές.

Άπελλα, η εξωτική παραλία της Καρπάθου Κρυστάλλινα πεντακάθαρα νερά σε ένα πευκόφυτο τοπίο

Το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, μετά τη Ρόδο, η Κάρπαθος ενδείκνυται για όσους θέλουν να κάνουν εναλλακτικές διακοπές σε ένα καταπράσινο μέρος με πανέμορφες παραλίες.
Μια από αυτές που ξεχωρίζει σε ολόκληρη την Κάρπαθο είναι η παραλία Άπελλα, ένα μαγευτικό, εξωτικό μέρος που σε ταξιδεύει. Με λευκή καθαρή άμμο και βότσαλα έχει κρυστάλλινα βαθιά νερά και και βρίσκεται σε απόσταση 16 περίπου χιλιομέτρων βόρεια από τα Πηγάδια σε ένα μοναδικής ομορφιάς πευκόφυτο περιβάλλον.

Πρόσφυγες στην Ελλάδα επισκέφθηκε ο ανερχόμενος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τέο Τζέιμς

Την Ελλάδα επισκέφθηκε, μαζί με αντιπροσωπεία τη Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ο ανερχόμενος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τέο Τζέιμς, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση των προσφύγων που ζουν στη χώρα και να εκφράσει την αλληλεγγύη του σε αυτούς.
Ο ηθοποιός συναντήθηκε με οικογένειες προσφύγων σε κέντρα φιλοξενίας

Γιατί ο Justin Bieber ταξίδεψε στη Σαντορίνη και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς picture+video

Ο πρωταθλητής της μουσικής βιομηχανίας Justin Bieber στο νέο βίντεο κλιπ του τραγουδιού του «Company» επιφυλάσσει στους θαυμαστές του μια έκπληξη.

Το video clip του έχει εικόνες από τα ταξίδια που έκανε στην Ευρώπη, στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο «Purpose». Ο δημοφιλής τραγουδιστής εμφανίζεται να θαυμάζει το Αιγαίο από τη Σαντορίνη.

Ολυμπιακοί Αγώνες Ρίο: Λάμψη Ελλάδας στα μετάλλια

Ελληνικό χρώμα θα έχουν τα μετάλλια που θα κρεμάσουν στο στήθος τους οι αθλητές που θα διαπρέψουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

 Η Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων της Βραζιλίας, παρουσίασε τα μετάλλια , που αποτελούν όνειρο για κάθε αθλητή, που παίρνει μέρος στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη,

EURO 2016: δίκαιη νίκη της Σλοβακίας επί της κακής Ρωσίας με 2-1 στον Β όμιλο

Σε δεύτερο παιχνίδι η Ρωσία δεν ήταν καλή, αλλά αυτή την φορά δεν μπόρεσε να κλέψει βαθμό, όπως έκανε στο ματς με την Αγγλία. Η Σλοβακία την "χτύπησε" στην κόντρα στο πρώτο ημίχιρονο με 2 γκολ και παρότι ρίσκαρε στο β μέρος γυρνώντας όλη στην άμυνα και δέχτηκε τέρμα στο 80, άντεξε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Η Ρωσία κινδυνεύει να μείνει πλέον εκτός συνέχειας.

EURO 2016. Έχει η μπάλα ΚΕΡΑΤΟ?

Έρευνα έδειξε ότι πάνω από το 31% των παντρεμένων γυναικών ετοιμάζονται για «φιλικά», ενώ οι σύζυγοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο. 
Η κυρία της φωτογραφίας είναι η Polly Parsons του ποδοσφαιριστή Thomas Vermaelen της Μπαρτσελόνα  & της εθνικής Βελγίου.
Ποδοσφαιρική πανδαισία στο EURO 2016 από το λατραμένο άθλημα κυρίως του "ανδρικού" πληθυσμού. Ένα άθλημα που δυστυχώς συγκεντρώνει τους ψυχολογικά διαταραγμένους οπαδούς. 

Το έπος της Εθνικής Μπάσκετ πριν από 29 χρόνια σαν σήμερα (video) ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 1987 Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ

To 1987, σαν σήμερα πριν από 29 χρόνια γράφτηκε μία απο τις λαμπρότερες σελίδες του ελληνικού αθλητισμού. Η εθνική ομάδα μπάσκετ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, υποτάσσοντας την πανίσχυρη τότε Σοβιετική Ενωση, και έβγαλε έναν ολόκληρο λαό στους δρόμους να πανηγυρίζει. 

EURO 2016: η πρώτη μεγάλη έκπληξη του EURO στον ΣΤ όμιλο, Πορτογαλία-Ισλανδία 1-1

Έγραψε ιστορία η Ισλανδία στην παρθενική της εμφάνιση σε μεγάλη διοργάνωση, που κατάφερε να κόψει βαθμούς με την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε από την Πορτογαλία. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είχε 25 τελικές προσπάθειες, αλλά δεν τελείωσε το ματς, με τον Κριστιάνο να είναι μέτριος, ενώ πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα της καθώς δέχτηκε γκολ σε 1 από τις 4 τελικές των Ισλανδών.

EURO 2016: Μεθυσμένοι Άγγλοι πετούσαν κέρματα σε μικρούς ζητιάνους και πάτησαν την Ρωσική σημαία

Την ώρα που όλος ο κόσμος καταδικάζει τις επιδρομές των Ρώσων χούλιγκανς στο EURO, εικόνες απόλυτης ντροπής έρχονται από το Λιλ και τους μεθυσμένους Άγγλους φιλάθλους: όχι μόνο πατάνε μια Ρωσική σημαία πυροδοτώντας την αντιπαράθεση, αλλά φαίνεται να διασκεδάζουν πετώντας κέρματα σε μικρά ζητιανάκια, που παλεύουν υπό τις επευφημίες των μεθυσμένων οπαδών.

Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων παρουσιάστηκε σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από τον καθηγητή Αστροφυσικής του Α.Π.Θ. Γιάννη Χ. Σειραδάκη σε μια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή του Ποταμιού Γιώργου Γραμματικάκη και παρακολούθησαν ευρωβουλευτές Έλληνες και ξένοι, αξιωματούχοι των ευρωπαϊκών οργάνων και πλήθος κόσμου.

Αυτό είναι το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο

Η Osteria Francescana, του σεφ Μάσιμο Μποτούρα, στη Μόντενα της Ιταλίας, ανακηρύχθηκε το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο για το 2016 σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη και κατά τη διάρκεια της οποίας ο Γάλλος, Πιερ Ερμέ, «βασιλιάς του μακαρόν», αναδείχθηκε ο καλύτερος ζαχαροπλάστης στον κόσμο.

Ο Μάσιμο Μποτούρα, που πέρυσι κατείχε τη δεύτερη θέση στη λίστα των «50 Best»,

Το Instagram του καλοκαιριού 2016: Rihanna, Μπέκαμ & άλλοι διάσημοι κάτω από τον ήλιο

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσουμε το μυαλό μας από την επικαιρότητα της βίας και των αξιολογήσεων, κάνουμε μια βουτιά στα social media των σταρ για κύματα δροσιάς που προμηνύουν τις διακοπές που πλησιάζουν.

Η gallery θα ανανεώνεται εβδομαδιαία για να γίνει το καλοκαιρινό λεύκωμα των σταρ που είναι ανθεκτικοί στις υψηλές θερμοκρασίες.