EURO 2016. Έχει η μπάλα ΚΕΡΑΤΟ?

Έρευνα έδειξε ότι πάνω από το 31% των παντρεμένων γυναικών ετοιμάζονται για «φιλικά», ενώ οι σύζυγοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο. 
Η κυρία της φωτογραφίας είναι η Polly Parsons του ποδοσφαιριστή Thomas Vermaelen της Μπαρτσελόνα  & της εθνικής Βελγίου.
Ποδοσφαιρική πανδαισία στο EURO 2016 από το λατραμένο άθλημα κυρίως του "ανδρικού" πληθυσμού. Ένα άθλημα που δυστυχώς συγκεντρώνει τους ψυχολογικά διαταραγμένους οπαδούς. 

Λες κι όλοι η βλακεία του ανθρώπινου είδους συγνεντρώνεται στα άδεια κεφάλια-κουτιά των οπαδών του ποδοσφαίρου.
Αναίτια βία, κυρίως γιατί η καταπίεση που έχουν υποστεί, δεν μπορεί να βρει καλύτερες συνθήκες για να βγει.

Την ώρα που όλος ο αντρικός πληθυσμός είναι στραμμένος στα Γαλλικά γήπεδα και στην θεά μπάλα, ο γυναικείος πληθυσμός σε αντίθεση, βρίσκει ευκαιρία να ξεπορτίσει... Αν είστε κάποιος που αντιπαθεί τα ομαδικά αθλήματα και κυρίως το ποδόσφαιρο, είναι η καλύτερη ευκαιρία για να γνωρίσετε παραμελημένες γυναίκες.

Δείτε το αντρικό ανθρώπινο είδος και δώστετο για παράδειγμα στα παιδιά σας. 

Χαροπαλεύει ένας Βρετανός από τα επεισόδια της Μασσαλίας
aggloi 4
Στους 19 ανήλθε ο αριθμός των ανθρώπων που τραυματίστηκαν χθες στη Μασσαλία, στη νότια Γαλλία, στα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών πριν από τον αγώνα Αγγλία- Ρωσία, σύμφωνα με τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών, ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται ένας Βρετανός πολίτης που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στις 21:00 τοπική ώρα (11/6), η πυροσβεστική υπηρεσία και οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών καταμέτρησαν 19 τραυματίες στις συγκρούσεις περιμετρικά του Παλιού Λιμανιού, μεταξύ αυτών τρεις βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, χωρίς ωστόσο η ζωή τους να κινδυνεύει.

Αντιθέτως, ένας Βρετανός οπαδός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού δέχθηκε, γύρω στις 17:30 τοπική ώρα, «χτυπήματα με σιδηρόβεργες, κυρίως στο κεφάλι» γνωστοποίησε μια πηγή από την αστυνομία.

Η ζωή του απειλείται, συμπλήρωσε από την πλευρά του ο αρχηγός της αστυνομίας του Μπους ντι Ρον Λοράν Νουνέζ.
002
«Ξύλο» κι εντός γηπέδου
Συγκρούσεις, σύντομης ωστόσο διάρκειας, ξέσπασαν και εντός του σταδίου Βελοντρόμ στη Μασσαλία, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αγγλία και στη Ρωσία, όπως μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.
Οι δυνάμεις επιβολής της τάξης έκαναν χρήση δακρυγόνων και αντλιών νερού υπό πίεση για να απωθήσουν τους Ρώσους και Άγγλους οπαδούς, που συνεπλάκησαν και εκτόξευαν ο ένας εναντίον του άλλου μπουκάλια.
Σύντομα η αστυνομία κατάφερε να περιορίσει τα επεισόδια και να επαναφέρει την τάξη, σύμφωνα με το AFP.

Φοβερά πρότυπα. Αυτοί μεγαλώνουν παιδιά. Έχουν γυναίκες που τους περιμένουν?
Ντροπή και αποτροπιασμό για τα επεισόδια στη Μασσαλία εκφράζει σύσσωμος ο γαλλικός και βρετανικός Τύπος
Η αποδοκιμασία και συνάμα η ανησυχία είναι διάχυτες στα σημερινά πρωτοσέλιδα του βρετανικού και του γαλλικού Τύπου, έπειτα από την ωμότητα των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν χθες (11/6) στη Μασσαλία, στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Ρωσίας και της Αγγλίας για το Euro 2016.
«Ντροπή», γράφει στον τίτλο της η Εκίπ, η οποία περιγράφει ως «σκηνή αντάρτικου πόλης» τα επονείδιστα γεγονότα στην παραλιακή μεγαλούπολη, στη διάρκεια των οποίων τραυματίσθηκαν 35 άνθρωποι, ένας εκ των οποίων, ένας Άγγλος οπαδός, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Για τη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της Γαλλίας, «το Euro ήδη έχει παραδοθεί στον φόβο».
«Η Γαλλία απέναντι στους χούλιγκαν», κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η Λε Παριζιέν/Οζουρντ’ουΐ έπειτα από τις «ανήκουστες σκηνές βίας», που μεταδόθηκαν κι εξακολουθούν ν’ αναμεταδίδονται διαρκώς στις τηλεοπτικές οθόνες, κάνοντας τον γύρο του κόσμου.

Την ίδια ανησυχία συμμερίζεται κι η Ζουρνάλ ντι Ντιμάνς: «Οι χούλιγκανς αυτοπροσκλήθηκαν στο Euro».
Οι επώδυνες αναμνήσεις από το φαινόμενο των χούλιγκανς που κάποτε μίαινε το αγγλικό ποδόσφαιρο ξύπνησαν και στον βρετανικό Τύπο: «Επιστροφή στα μαύρα χρόνια», τιτλοφορεί το αθλητικό της ένθετο η σημερινή έκδοση της Μέιλ ον Σάντεϊ.
Η Σάντεϊ Τέλεγκραφ εκφράζει επίσης την «ντροπή» της και επιρρίπτει την καταισχύνη στους «ταραξίες οπαδούς».
Εν μέσω των λαμπρών τελετών για τους εορτασμούς των 90ων γενεθλίων της Βασιλίσσης Ελισάβετ, η Σάντεϊ Μίρορ αποτολμά μία παράφραση της γνωστής φράσης «happy and glorious» (ευτυχισμένη κι ένδοξη) στον βρετανικό εθνικό ύμνο God save the Queen (ο Θεός σώζει τη Βασίλισσα), παραθέτοντας τον τίτλο «Happy…Inglorious» (Ευτυχής…Άδοξη), καυτηριάζοντας την «αξιοκατάκριτη» στάση των οπαδών της εθνικής Αγγλίας.

Είναι αυτό ακριβώς που όλοι περίμεναν...

ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ
Πάνω από το 31% των παντρεμένων γυναικών παίζουν εκτός έδρας όταν οι σύζυγοι τους βλέπουν ποδόσφαιρο!…όπωςαναφέρει η AshleyMadison.com – η παγκοσμίου φήμης ιστοσελίδα για εξωσυζυγικές σχέσεις.

Σε πρόσφατη έρευνα η πασίγνωστη ιστοσελίδα για εξωσυζυγικές σχέσεις, αναφέρει ότι όταν οι Ευρωπαίοι φίλαθλοι ποδοσφαίρου, αν και οι ίδιοι αρκετά άπιστοι, παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα να τα δίνει όλα στο γήπεδο, οι γυναίκες τους την ίδια στιγμή τα δίνουν και αυτές όλα… και εκτός έδρας!!!


Η έρευνα έδειξε ότι πάνω από το 31% των παντρεμένων γυναικών ετοιμάζονται για «φιλικά», ενώ οι σύζυγοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο.
Οι γυναίκες έχουν τους δικούς τους κανόνες. Όταν λοιπόν οι σύζυγοι βρίσκονται στο σπίτι βλέποντας ποδόσφαιρο εκείνες φροντίζουν να κλείνουν συναντήσεις μέσω του site της Ashleymadison.com! Στα 90 λεπτά που διαρκούν τα ματς οι κυρίες είναι στο διαδίκτυο είτε μέσω των κινητών τηλεφώνων τους ή στους υπολογιστές τους/tablet και ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν τα δικά τους γκολ….
Συνήθως τα Σαββατοκύριακα, όταν οι περισσότερες ομάδες παίζουν, η AshleyMadison.com βλέπει ένα κύμα για νέες μεταγραφές ή αύξηση από τη συνηθισμένη κίνηση των γυναικών στο χώρο. Όταν οι σύζυγοι ταξιδεύουν με τις ομάδες τους, οι γυναίκες τους ήδη παίζουν πολύ μακριά!!!

Παρακάτω είναι μερικά στοιχεία που σπρώχνουν τις γυναίκες να καταφεύγουν ΣΤΟ ΚΈΡΑΤΟ
• Μόνο το 8% των ανδρών είναι διατεθειμένοι να χάσουν ένα ντέρμπυ για σεξ.
• Οι σύζυγοι στην Ισπανία (68%), την Πορτογαλία (58%) και την Ιταλία (57%), αντιθέτως, θέλουν να αποφύγουν να παρακολουθήσουν έναν τελικό με κάθε κόστος, και θα ήταν περισσότερο πιθανό να ικανοποιήσουν τις συζύγους τους ή τις ερωμένες του σεξουαλικά κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου παιχνιδιού σε σύγκριση με την παγκόσμια τάση.
• 64% των Βραζιλιάνων και το 57% των Ολλανδών θα έκαναν σεξ μόνο αν ήταν σε θέση να παρακολουθήσουν το παιχνίδι την ίδια στιγμή.
• 34% των Γερμανών και το 29% των Αργεντινών ομολόγησαν ότι κατά τη διάρκεια του σεξ έχουν σκεφτεί έναν ποδόσφαιρο αγώνα.
• 69% των ανδρών μελών έχουν έτοιμες δικαιολογίες για τις συζύγους τους ή τις ερωμένες τους. Οι κορυφαίες δικαιολογίες για να αποφύγουν το σεξ, την ημέρα που παίζει η αγαπημένη τους ομάδα είναι : «Μπορεί να χάσω κάποιο γκολ» (53%), «έχω hangover» (40%) ή «είμαι πάρα πολύ κουρασμένος» (33%
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...