Wagner PMC fighters are storming the central district of Bakhmut

 Μαχητές Wagner PMC εισβάλλουν στην κεντρική συνοικία Bakhmut, όπου βρίσκεται το διοικητικό κτίριο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Bakhmut (κόκκινος κύκλος), οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας υποχωρούν στο κέντρο της πόλης από τις οδούς Bakhmutskaya και Blagoveshchenskaya.

Μπάκχμουτ: Οι Ρώσοι απέχουν 30μέτρα από το κέντρο της πόλης

Κατέρρευσαν οι ουκρανικές δυνάμεις στο κέντρο του Μπάκχμου με αποτέλεσμα η ρωσική oμάδα Wagner να καταφέρει να προωθήσει τις δυνάμεις της σε απόσταση 30 μέτρων από το διοικητικό κέντρο της πόλης!


Δηλαδή απομένει ακόμα ένας δρόμος και το Μπάκχμουτ θα τεθεί υπό έλεγχο επισήμως από τους Ρώσους.

Υπολογίζεται ότι στους Ουκρανούς έχουν απομείνει περίπου τέσσερα οικοδομικά τετράγωνα στον δυτικό τομέα της πόλης.

Shaman: Η ανεξάρτητη ομάδα του ρωσικού Στρατού-Εξαπολύει επίθεση με drones

 

Η ομάδα Shaman είναι μια ανεξάρτητη ομάδα μάχης η οποία έχει στην ευθύνη της δεκάδες drones και τα οποία χρησιμοποιεί κατά ουκρανικών στόχων ανάλογα με τις εκάστοτε επιχειρησιακές  ανάγκε

Οι Ρώσοι κατέλαβαν την Περβομαϊσκόγιε και περικυκλώνουν την Μαρίνκα

 Η στρατηγική σημασία της κατάληψης των πόλεων της Μαρίνκα και της Αντβίιβκα – Απελευθερώνονται οι «πύλες» του Ντονέτσκ

Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν την πόλη Περβομαϊσκόγιε ακριβώς δίπλα στην Μαρίνκα πιέζοντας έτσι από τα βόρεια τις ουκρανικές δυνάμεις.

Oι Ρώσοι ταυτόχρονα με το Μπάκχμουτ επιχειρούν στο μέτωπο της πόλης του Ντονέτσκ, για να απελευθερώσουν την δυτική και την νότια είσοδό της που φράζονται από την Μαρίνκα και την Αντβίιβκα αντίστοιχα.

Prigozhin (Wagner): Στο Bakhmut καταστρέφουμε τον ουκρανικό στρατό

Ξένες στρατιωτικές μονάδες συμμετέχουν στις ένοπλες δυνάμεις των Ουκρανών λέει ο Prigozhin
Η εξέλιξη της μάχης στο Bakhmut οδηγεί στη συστηματική καταστροφή του ουκρανικού στρατού υποστηρίζει ο Yevgeny Prigozhin, ο επικεφαλής του ρωσικού ιδιωτικού στρατού, Wagner, τη στιγμή που ο Ουκρανός πρόεδρος, Volodymyr Zelensky προειδοποιεί πως εάν πέσει το Bakhmut θα δεχθεί πιέσεις από τον ουκρανικό λαό και τη Δύση για να καταλήξει σε ένα συμβιβασμό με τη Ρωσία.

150 χώρες του τρίτου κόσμου καθιστούν την Κίνα παγκόσμια ηγέτιδα

 Το κινεζικό οικονομικό σχέδιο έχει καλύψει τα τέσσερα πέμπτα της ανθρωπότητας

δανεισμός της Κίνας σε χώρες του τρίτου κόσμου είναι το αποτέλεσμα της στοχευμένης πολιτικής του Πεκίνου, καθώς οι αρχές της χώρας θέλουν να καλύψουν τη διαφορά και να ξεπεράσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες όσον αφορά το ΑΕΠ, δήλωσε ο Andrey Karneev, επικεφαλής της Σχολής Ανατολικών Σπουδών στη Σχολή Οικονομικά και Παγκόσμια Πολιτική της Ανώτατης Οικονομικής Σχολής του Εθνικού Ερευνητικού Πανεπιστημίου στο “Economics Today “.

Alaudinov (Τσετσενία)-Η απόπειρα αντεπίθεσης της Ουκρανίας θα είναι η τελευταία της

 Αυτό το κράτος δεν έχει πλέον ανθρώπινο δυναμικό, τόνισε ο Alaudinov

Η πιθανή αντεπίθεση των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας θα είναι και η τελευταία της, δήλωσε ο Apti Alaudinov, βοηθός του προέδρου της Τσετσενίας Ramzan Kadyrov.
«Αυτή η πιθανή αντεπίθεση θα είναι και η τελευταία για την Ουκρανία.
Αυτό το κράτος δεν έχει πλέον ανθρώπινο δυναμικό», τόνισε ο Alaudinov.