Κουμουτσάκος κατά Άγκυρας: Η δημοκρατική Ελλάδα δεν εκφοβίζεται

«Οι διάφοροι Τούρκοι αξιωματούχοι που τελευταία εκτοξεύουν απαράδεκτες, άμεσες ή έμμεσες απειλές κατά της χώρας μας, ας γνωρίζουν ότι η δημοκρατική Ελλάδα ούτε απειλείται, ούτε εκφοβίζεται», τονίζει σε ανάρτησή του στο twitter ο τομεάρχης Εξωτερικών και Βουλευτής Β Αθήνας της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.
Προσθέτει δε πως κάνουν έτσι πολύ κακή υπηρεσία στη χώρα τους καθώς «επιβεβαιώνουν όλους

Πολάκης σε Αμβρόσιο: Άει κρύψου φασισταριό...

«Μίλησε πάλι ο Ταγματάρχης της χωροφυλακής της χούντας, ο υμνητής των βασανιστών»
........................--- .............................
«Φασισταριό» χαρακτήρισε τον μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο με ανάρτησή του στο Facebook τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Παύλος Πολάκης.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, με αφορμή τα όσα είπε ο Αμβρόσιος κατά του Αλέξη Τσίπρα αντέδρασε, χαρακτηρίζοντάς τον ακροδεξιό.

Τζανακόπουλος στην ΕΡΤ: Το θέμα της έκδοσης των 8 Τούρκων έχει κλείσει

Το ζήτημα της επιστροφής των 8 αξιωματικών στην Τουρκία έχει κλείσει μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τη μη έκδοσή τους, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στην «Πρώτη Είδηση», της ΕΡΤ.
Δεν επίκειται ούτε επιτρέπεται η έκδοση των 8 αξιωματικών στην Τουρκία, είπε ο κ. Τζανακόπουλος. Δεν υπάρχει καμία παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, και η αντιπολίτευση για το ζήτημα αυτό επιμένει να λέει ανακρίβειες, πρόσθεσε.

Στον «χορό» των Ρίχτερ το Κιλκίς – «Με προβληματίζει η σεισμική δραστηριότητα» (video)

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή υλικές ζημιές
    Οι δονήσεις έγιναν αισθητές και σε χωριά της ΠΓΔΜ
    «Με προβληματίζει η σεισμική δραστηριότητα», λέει ο κ. Παπαζάχος
    «Θεωρώ ότι οι σεισμοί στην περιοχή της Δοϊράνης-Κερκίνης θα παραμείνουν σ΄αυτό το επίπεδο», σχολιάζει ο κ. Λέκκας

Δύο σεισμικές δονήσεις καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας βόρεια-βορειοδυτικά του Κιλκίς, σύμφωνα με ισάριθμες ανακοινώσεις του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

H πτήση που ταξίδεψε στο… παρελθόν: Aπογειώθηκε το 2018 και προσγειώθηκε το 2017 (εικόνες)

Ένα… «ταξίδι στον χρόνο» έκαναν όσοι βρέθηκαν στην πτήση HA446 της Hawaiian Airlines, καθώς το αεροπλάνο απογειώθηκε από την πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας την Πρωτοχρονιά και προσγειώθηκε στη Χονολουλού την προηγούμενη ημέρα, δηλαδή το 2017, λόγω της διαφοράς ώρας.

Η «Πύλη της Κολάσεως» καίει εδώ και 47 χρόνια – Ελληνοκαναδός ο μοναδικός «επισκέπτης»

Επιμέλεια: Αντώνης Ρηγόπουλος
Οι απίστευτες εικόνες έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου προέρχονται από μια περιοχή του Τουρκμενιστάν, που – καθόλου τυχαία –  ονομάζεται από τους ντόπιους «Πύλη της Κολάσεως».