Ευρυτανία Oδοιπορικό στο Βελούχι

Με τα 2.315 μέτρα ύψος και την εντυπωσιακή κορμοστασιά του, το Βελούχι κυριαρχεί στο ευρυτανικό ανάγλυφο και μαγνητίζει τα βλέμματα όλων. Καθώς ανηφορίζεις τον ορεινό δρόμο από τη Φθιώτιδα, η πληθωρική φύση του με την καταλυτική παρουσία της σου..

Σαμαρίνα: Το πιο... ψηλό χωριό

Η Σαμαρίνα, το ψηλότερο χωριό της Ελλάδας όπως υπερήφανα λένε οι βλαχόφωνοι κάτοικοί του, είναι κυριολεκτικά και ουσιαστικά ο θρύλος του Σμόλικα με απίστευτο πλούτο παραδόσεων.  Απόμερα χωριά κρυμμένα σε γκρεμοτόπια και δάση, βουερά ποτάμια, σκιερές ρεματιές, χιονισμένες..

Απεργία και αύριο αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο μετρό

Στα άκρα φτάνει η σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και εργαζόμενων στα μέσα μεταφοράς, οι οποίοι συνεχίζουν τις απεργίες παρά τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης ότι είναι παράνομες.
Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης, οι εργαζόμενοι στο μετρό αποφάσισαν και νέα απεργία, για όγδοη συνεχόμενη ημέρα.

Αποκλεισμός-καταστροφή για τον Παναθηναϊκό


Ο Παναθηναϊκός -σε ένα πολύ κακό ματς- κατάφερε να χάσει και τον στόχο του Κυπέλλου με την ήττα (1-0) από τον Πλατανιά. Φωνάζουν για πέναλτι που δεν τους έδωσε στο 0-0 ο Μάνταλος οι «πράσινοι».Ο Πλατανιάς ήταν ο μεγάλος νικητής του προημιτελικού με τον Παναθηναϊκό, αφού κατάφερε και απέκλεισε τους «πράσινους» με το γκολ του Αναστασάκου (87’). Διαμαρτύρονται .

ΝΑΤΟ: Συστοιχίες πυραύλων Patriot φθάνουν στην Τουρκία.

To Σουηδικό Seaways πλοίο με πυραύλους Patriot αντιαεροπορικά αφίχθη τη Δευτέρα στο τουρκικό λιμάνι του Iskenderun, ανέφεραν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης .

Ισραήλ: μετεκλογικό θρίλερ και σκληρά παζάρια μετά την ισοδυναμία δεξιάς-αριστεράς video-pic

Μοιρασμένη απόλυτα ανάμεσα σε δεξιά κι αριστερά είναι η σύνθεση της νέας Κνεσέτ, όπως προκύπτει μετά τις εκλογές στο Ισραήλ.
Κάθε πλευρά αντιπροσωπεύεται από 60 βουλευτές επί συνόλου 120 εδρών, δημιουργώντας τις συνθήκες για έντονες πολιτικές διεργασίες.

Δεν είναι αστείο: Η Αθήνα κάνει μαθήματα λιτότητας στο χρεωμένο κρατίδιο του Βερολίνου..

"Το κρατίδιο που περιλαμβάνει τη γερμανική πρωτεύουσα την τελευταία 20ετία πενταπλασίασε το χρέος του στα 63 δισ. ευρώ"
Σε υπερεντατικά μαθήματα λιτότητας και δημοσιονομικών περικοπών θα υποβληθούν τον Απρίλιο 35 τοπικοί βουλευτές και αξιωματούχοι του κρατιδίου του Βερολίνου, του πιο χρεωμένου.

Στα άκρα η κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για το βίντεο Διαμαντόπουλου

Νέα μετωπική ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βαγγέλη Διαμαντόπουλου για το “The Mall”. Για στοχοποίηση κάνει λόγο η κυβέρνηση κα ζητά την παρέμβαση της δικαιοσύνης…

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ Νέος νόμος για αυθαίρετα - ημιυπαίθριους

Λύση στον γόρδιο δεσμό της νομιμοποίησης των αυθαιρέτων και των ημιυπαίθριων χώρων επιχειρεί η κυβέρνηση. Οι βασικές προϋποθέσεις που θέτει είναι η οικοδομική άδεια και η εναρμόνιση με τους όρους δόμησης της περιοχής.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Έλληνες γίνονται Βούλγαροι για να μην πληρώσουν φόρους!

Γεννήθηκαν στην Ελλάδα, ζουν σε ελληνικά χώματα αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να βγάλουν Βουλγάρικες ταυτότητες και πινακίδες προκειμένου να γλιτώσουν κάποια από τα πολλά χαράτσια που επιβάλει η κυβέρνηση!
Η γειτονική χώρα τους τα παρέχει όλα: βουλγάρικες ταυτότητες και πινακίδες, χαμηλούς.

Η Rosie Huntington μας προετοιμάζει για τον Άγιο Βαλεντίνο


Η Βρετανίδα καλλονή και διάσημος «άγγελος» της Victoria’s Secret, Rosie Huntington-Whiteley, επέστρεψε μέσα από μια αισθησιακή φωτογράφηση για τα εσώρουχα των Marks and Spencer.