ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Έλληνες γίνονται Βούλγαροι για να μην πληρώσουν φόρους!

Γεννήθηκαν στην Ελλάδα, ζουν σε ελληνικά χώματα αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να βγάλουν Βουλγάρικες ταυτότητες και πινακίδες προκειμένου να γλιτώσουν κάποια από τα πολλά χαράτσια που επιβάλει η κυβέρνηση!
Η γειτονική χώρα τους τα παρέχει όλα: βουλγάρικες ταυτότητες και πινακίδες, χαμηλούς.
φορολογικούς συντελεστές και τους απαλλάσσει από τεκμήρια, αφορολόγητα και έκτακτες εισφορές! Σύμφωνα με το star.gr έχει στηθεί μάλιστα για χάρη των φτωχών και ταλαιπωρημένων Ελλήνων ολόκληρη επιχείρηση!
Πιο συγκεκριμένα, έχουν δημιουργηθεί «κατάλληλα» γραφεία με εξειδίκευση στο πώς να «κλέψει κανείς το ελληνικό κράτος!» Οι επιχειρήσεις αυτές βοηθούν για παράδειγμα τους Έλληνες που είναι κάτοχοι πολυτελών αυτοκινήτων να δημιουργούν εικονικές εταιρείες, στις οποίες και καταγράφουν το αυτοκίνητό τους, έναντι κάποιου ελάχιστου ποσού!
Ήδη πάνω από 10.000 αυτοκίνητα Ελλήνων κατόχων κυκλοφορούν στη χώρα με βουλγαρικές πινακίδες.
Το απίστευτο στην όλη υπόθεση, είναι ότι το θέμα δεν γίνεται υπό άκρα μυστικότητα, αντιθέτως ακόμη και στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δεκάδες αγγελίες σχετικά με τον τρόπο έκδοσης βουλγαρικών πινακίδων με αναλυτικά κοστολόγια.
«Η διακίνηση των αυτοκινήτων στα σύνορα με τη Βουλγαρία δεν ελέγχεται!» επιβεβαιώνει ο πρόεδρος ομοσπονδίας τελωνιακών υπαλλήλων Ελλάδος Δ.Τριμπόνιας, τονίζοντας πως έχει επανειλημμένα ενημερώσει τους αρμόδιους αλλά τίποτα από όσα έπρεπε δεν έγιναν!
«Έχουμε κατ' επανάληψη τονίσει τα 3 τελευταία χρόνια στην πολιτική ηγεσία πως υπάρχει μεγάλη φοροδιαφυγή, λαθρεμπόριο και παράνομη διακίνηση αυτοκινήτων αλλά δεν πήραν τις πρωτοβουλίες που έπρεπε» είπε χαρακτηριστικά ο κος Τριμπόνιας στο «πρωινό Αντ1», υπογραμμίζοντας πως αν θέλει η πολιτεία να αντιστρέψει την κατάσταση «θα πρέπει στον Προμαχώνα, το Ορμένιο και την Εξοχή να στηθούν τελωνιακά κλιμάκια και να κάνουν ελέγχους».


Τροχαία: Στην πυκνή ομίχλη αποδίδονται οι δύο καραμπόλες οχημάτων στην Εγνατία οδό

Τροχαία: Στην πυκνή ομίχλη αποδίδονται οι δύο καραμπόλες οχημάτων στην Εγνατία οδό
Στην πυκνή ομίχλη που επικρατούσε το πρωί σε περιοχές του νομού Ημαθίας, αποδίδει η Τροχαία τις δύο «καραμπόλες» οχημάτων που σημειώθηκαν στην Εγνατία οδό.
Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στις 8:20΄ στο 285ο και στο 286ο χλμ. της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας - Κήπων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Π.Α.ΘΕ. (ύψος του Σταθμού Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων Πλατάνου Ημαθίας), έλαβαν χώρα δύο ξεχωριστά τροχαία ατυχήματα με εμπλοκή δεκαοκτώ και εννέα οχημάτων αντίστοιχα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μίας 78χρονης Ελληνίδας και τον τραυματισμό άλλων είκοσι έξι ατόμων.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν και μετέβησαν στον τόπο του δυστυχήματος αστυνομικοί της Τροχαίας, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και σταθμοί του Ε.Κ.Α.Β. των νομών Ημαθίας και Θεσσαλονίκης για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των ατόμων στα εφημερεύοντα νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε το απόγευμα, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Τροχαία Βέροιας.
ΠΗΓΗ:ΑΜΠΕ

Επαναλειτουγεί το Καλοκαίρι το ξενοδοχείο King George

Επαναλειτουγεί το Καλοκαίρι το ξενοδοχείο King George
Του Γιώργου Ανδρή
andris@pegasus.gr
Αρχές Καλοκαιριού, το αργότερο, αναμένεται να λειτουργήσει και πάλι το ανανεωμένο ξενοδοχείο King George υπό τη διαχείριση της «Λάμψα». Μάλιστα η αναμόρφωση του ξενοδοχείου σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της «Λάμψα» κ. Τάσο Χωμενίδη υπολογίζεται σε 2 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει πλήρη συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού, την ανακαίνιση των δωματίων αλλά και άλλων χώρων της μονάδας.
Παράλληλα, ο κ. Χωμενίδης αποκάλυψε πως είναι έντονο το ενδιαφέρον του ομίλου για τις αποκρατικοποιήσεις, ωστόσο σημείωσε πως για να συμμετέχει θα πρέπει οι διαγωνισμοί να είναι διαφανείς και να υπάρχουν ίσοι όροι ανταγωνισμού μεταξύ των συμμετεχόντων.
Μεταξύ των στόχων της «Λάμψα», είναι το Μακεδονία Παλλάς. Αναφορικά με τη λειτουργία του King George μετά τις παρεμβάσεις θα ανήκει στην κατηγορία Luxury Collection. Η ανάληψη του ξενοδοχείου από την Eurobank αναμένεται να γίνει το αργότερο έως τις αρχές Μαρτίου και κατόπιν θα παραμείνει κλειστό για περίπου δύο μήνες, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες αναμόρφωσης του ξενοδοχείου.
Όσον αφορά στο γεγονός πως δίπλα ακριβώς στεγάζεται το άλλο ξενοδοχείο της Λάμψα, η «Μεγάλη Βρεταννία» ο κ. Χωμενίδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι δύο μονάδας θα διατηρήσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους και σε μόνο τρία σημεία θα υπάρχει συνεργασία που αφορούν στο Α' υπόγειο, στο 4ο όροφο και στις ταράτσες όπου υπάρχουν κοινά σημεία.
Μόνο σε αυτά τα σημεία είναι δυνατόν να δημιουργηθούν συνέργειες και ξεκαθάρισε πως τα δύο ξενοδοχεία θα έχουν διαφορετικές εισόδους αλλά και χώρους υποδοχής των επισκεπτών. Την άσχημη εικόνα της Αθήνας επισήμανε για ακόμη μία φορά ο κ. Χωμενίδης αναφέροντας χαρακτηριστικά πως αν δεν αλλάξει η εικόνα της Αθήνας, ώστε να γίνει ανάλογη άλλων ιστορικών πόλεων, δεν πρόκειται να αναπτυχθεί ο αθηναϊκός τουρισμός.
Ειδικότερα επισήμανε πως το 2011 τα μάρμαρα της εισόδου του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» ξηλώθηκαν πάνω από 15 φορές, ενώ το 2012 καταστράφηκαν περισσότερες από 8 φορές. Πέραν όμως των παραπάνω ο διευθύνων σύμβουλος της «Λάμψα» τόνισε επίσης πως με 1 εκατ. αφίξεις στην πρωτεύουσα, η Αθήνα παραπέμπει σε χωριό και όχι σε πόλη.
Εκτιμήσεις
Ειδική αναφορά έγινε και στο τρομοκρατικό χτύπημα στο «The Mall» και όπως εκτίμησε ο επικεφαλής της Λάμψα, αν συμβούν ακόμη δύο τέτοια περιστατικά θα αναστραφεί το θετικό κλίμα που καταγράφεται στις προκρατήσεις και ίσως να είναι καταστροφικό το 2013 για τον ελληνικό τουρισμό.
Πάντως τα οικονομικά στοιχεία για τη «Μεγάλη Βρεταννία» καταγράφουν μεγάλη πτώση, καθώς το 2011 ο τζίρος κυμάνθηκε στα 24 εκατ. ευρώ, ενώ το 2012 ανήλθαν σε 18,5 εκατ. ευρώ εξαιτίας της αβεβαιότητας και της εικόνας που μετέδιδαν τα ξένα ΜΜΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...