Norton Atlas 650: Επιστροφή μετά από σχεδόν 60 χρόνια! ( FOTO-BINTEO )

Του Νίκου Βιτσιλάκη
Ένας θρύλος επανέρχεται στο προσκήνιο και αποτελεί την αιχμή του δόρατος της αγγλικής Norton για να τη βάλει σε μια νέα και συνάμα κερδοφόρο εποχή..
Καλές, χρυσές και άγιες οι εξειδικευμένες κατασκευές της αναβιώσασας Norton (δείτε εδώ), αλλά ως γνωστόν οι γενικευμένες είναι αυτές που φέρνουν πωλήσεις και χρήμα. Έτσι λοιπόν οι Άγγλοι παρουσίασαν πρόσφατα ένα μοντέλο με όνομα που καίει και μάλιστα σε δύο εκδόσεις,

«Λάβα» η Rod Laver Arena την ώρα του ημιτελικού -Δείτε Βιντεο απο Australian Open TV

Εκτός από τον Ράφα Ναδάλ (10:30, Eurosport 1) ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον ημιτελικό του αυστραλιανού όπεν θα έχει να αντιμετωπίσει και τα καιρικά φαινόμενα! Στην Μελβούρνη της Αυστραλίας επικρατεί καύσωνας και το θερμόμετρο δείχνει 40 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει τις προσπάθειες τόσο του Έλληνα πρωταθλητή, όσο και του Ισπανού θρύλου του τένις.


Να σημειωθεί ότι η πρόβλεψη για την ώρα του αγώνα δείχνει θερμοκρασία 37 βαθμών και έτσι η οροφή του κορτ θα παραμείνει κλειστή, προκειμένου να προφυλαχθούν όσο το δυνατό περισσότερο οι μονομάχοι. Μάλιστα, προβλέπεται και δεκάλεπτο διάλειμμα μετά το δεύτερο σετ.

Πολιτικό... παραλήρημα από τον Μαρινάκη - Συνέκρινε την κυβέρνηση με τη χούντα

Δυο πράγματα πρέπει να συμβαίνουν. Ή ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται σε απόλυτο πανικό ή δεν του αρέσει η αντιπολιτευτική γραμμή του φίλου του, Κυριάκου Μητσοτάκη, και της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν εξηγείται αλλιώς ότι έβγαλε τη φανέλα του Ολυμπιακού, φόρεσε τη φανέλα του πολιτικού ινστρούκτορα και εξαπέλυσε αήθη επίθεση κατά της κυβέρνησης και της κοινής λογικής.

Τί για χούντα είπε, τί ότι η κυβέρνηση ξεπουλά τη χώρα και άλλα παρομοίου επιπέδου πολιτικά φληναφήματα.

Μπελαβίλας κατά Μαρινάκη: Ο υπόδικος που διάλεξε ως χώρο το προσωπικό του φέουδο - τον συνδυασμό του Μώραλη

Σκληρή απάντηση στις δηλώσεις Μαρινάκη περί χούντας δίνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Νίκος Μπελαβίλα.

Αφορμή οι χθεσινές δηλώσεις του εφοπλιστή στην εκδήλωση του συνδυασμού του νυν Δημάρχου, Γιάννη Μώραλη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΑΒΙΛΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Επική ατάκα Αντώναρου για τον Άδωνη - Αλλά γι' άλλον χτυπάει η «καμπάνα»

Με μια επική ατάκα στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος άδειασε τις ακροδεξιές πρακτικές του Άδωνη-αντιπροέδρου- Γεωργιάδη.

Με αφορμή την στάση του Νίκου Δένδια κατά της Χρυσής Αυγής - που χειροκροτήθηκε και από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - γράφει ο κ. Αντώναρος αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη στάση ανοχής φαινομένων «Άδωνη» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Αντώναρου:

ΚΚΕ με πανό στην Ακρόπολη κατά της Συμφωνίας - Συλλαλητήριο το απόγευμα (Photo)

Ενάντια στη Συμφωνία το ΚΚΕ που με μια συμβολική κίνηση νωρίς το πρωί άνοιξε ένα πανό στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

Το ΚΚΕ έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει τη Συμφωνία το βράδυ στη Βουλή αλλά διαχωρίζει τη θέση του από τους «μακεδονομάχους».

Το απόγευμα διοργανώνει συγκέντρωση - συλλαλητήριο, με θέμα: «Όχι στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ - Όχι στα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ - Όχι στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό - Ναι στη φιλία - αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών».