Διαψεύδει το ΣτΕ τα περί οριστικής ανάκλησης της απόφασης Σκουρλέτη για τις Σκουριές

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικ. Σακελλαρίου σε ανακοίνωσή του σήμερα το βράδυ διευκρινίζει ότι δεν έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα από την Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου οι σχετικές αποφάσεις για την υπόθεση των μεταλλείων χρυσού της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».

Υπενθυμίζεται ότι πληροφορίες, που δημοσιεύθηκαν νωρίτερα, ανέφεραν ότι η Ολομέλεια του ΣτΕ σε δύο διασκέψεις της, κεκλεισμένων των θυρών,

Βραζιλιάνα ζητούσε από αγνώστους να της βάλουν αντηλιακό, αλλά… τους είχε μια έκπληξη! (Video)

Μια όμορφη νεαρή Βραζιλιάνα ζητούσε από αγνώστους σε παραλία του Ρίο να της βάλουν αντηλιακό, όταν όμως γυρνούσε ανάσκελα, πάθαιναν σοκ.

Πρόκειται για φάρσα του Βραζιλιάνου κωμικού Ντέιβιντ Μάρφα, που σκέφτηκε να «γεμίσει» το κάτω μέρος του μπικίνι της όμορφης κοπέλας με… ψεύτικα αντρικά «προσόντα».

Από τον δορυφορικό σταθμό του ΟΤΕ στη Νεμέα θα παρέχεται internet στις πτήσεις πάνω από την Ευρώπη

.Στο Κέντρο Δορυφορικών Επικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ στη Νεμέα θα εγκατασταθεί ο επίγειος δορυφορικός σταθμός του European Aviation Network-EAN, για παροχή internet σε πτήσεις πάνω από την Ευρώπη. Ο κορυφαίος πάροχος κινητών δορυφορικών τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως, Ιnmarsat επέλεξε τον Όμιλο ΟΤΕ για να εγκαταστήσει την επίγεια δορυφορική υποδομή του, με το Κέντρο στη Νεμέα "να λειτουργεί ως πύλη μεταξύ διαστήματος - εδάφους".

Σ’αναζητώ στη Σαλονίκη: Μια μουσική παράσταση με τα τραγούδια του Μάριου Τόικα

«Σ’αναζητώ στη Σαλονίκη»... Μια μουσική παράσταση με τα τραγούδια του Μάριου Τόκα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου. Τραγουδούν οι Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης, Δήμητρα Σταθοπούλου. Συμμετέχει η χορωδία «Κοραής».

Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στην «Καλλιθέα» κι εμπνέεται τον νέο δίσκο του

Με πολλές επιτυχίες επί χρόνια στο ενεργητικό του ο Φοίβος Δεληφοριάς επιστρέφει δημιουργικός παρουσιάζοντας τον νέο του δίσκο «Καλλιθέα».
Θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά όλα τα νέα τραγούδια του το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στο Gagarin.

Αυτό το κορίτσι έβγαλε το γόνατο του - Δείτε την αντίδραση της όταν ο γιατρος της το ξαναβάζει πίσω (vid)

Αυτό το κορίτσι έβγαλε το γόνατο του - Δείτε 

την αντίδραση της όταν ο γιατρος της το ξαναβάζει πίσω (vid)

Σμήνος κινεζικών πυραυλακάτων έτοιμο να "περικυκλώσει" τα αμερικανικά πολεμικά στα νησιά Xisha-Paracel [φωτο-βίντεο]

Η δοκιμή που βλέπετε είναι του κινεζικού πυραύλου που χαρακτηρίζεται «φονιάς αεροπλανοφόρων» και είναι στην περιοχή των αμφισβητούμενων νήσων Xisha (Paracel), νότια της κινεζικής νήσου Hainan και ανατολικά του Βιετνάμ στη Νότια Σινική Θάλασσα.

Δόξαζαν τον Αλλάχ και έστελναν το θάνατο! Όμως μετά τσίριζαν από τον πόνο και πήγαν να βρουν τις ... 72 παρθένες! [βίντεο]

Ευλογούσαν δοξάζοντας τον ελεήμονα θεό τους τα βλήματα του πυροβόλου Mounted 57mm και σε κάθε βολή φώναζαν
το Αλλάχ ουακπαρ (δοξασμένο το όνομά σου). Στην τρίτη βολή μάλλον βαρέθηκε ο ”πλάστης τους” τα ίδια και τα ίδια,και το 75αρι αντί να στείλει την ”ευλογημένη βολή” στον εχθρό την έστειλε στα πρόσωπά τους…

Το Facebook ξεφορτώνεται κάτι που όλοι μισούσαν! Δείτε τη μεγάλη αλλαγή (φωτό)f

Το Facebook προχωρά στην κατάργηση ενός χαρακτηριστικού που ουκ ολίγοι χρήστες του δικτύου αγνοούν. Ο λόγος για το φάκελο προσωπικών μηνυμάτων «Άλλα» που μέχρι τώρα βρίσκονταν δίπλα στα «Εισερχόμενα».

Ο φάκελος «Άλλα» («Other» στα Αγγλικά), ήταν προσβάσιμος μόνο από την έκδοση του Facebook στον Ιστό κι όχι από την εφαρμογή

Χιλή - Πώς η πιο άνυδρη έρημος του κόσμου έγινε ένα ανθισμένο μωβ λιβάδι

Μπορεί τα γένια του σπανού να μην γίνονται, αλλά από ότι φαίνεται να ανθοφορήσει το πιο ξηρό μέρος του κόσμου γίνεται! Η έρημος Ατακάμα στη Χιλή ήταν γνωστή ως το πιο ξηρό μέρος του πλανήτη. Αυτό μέχρι πρότινος καθώς πλέον η Ατακάμα είναι ένα απέραντο μωβ ανθισμένο λιβάδι.
Η γεωγραφική θέση της ερήμου Ατακάμα στη Χιλή, ανάμεσα στον ορεινό όγκο των Άνδεων που αποτελούν ένα φυσικό εμπόδιο για τα σύννεφα, την έχει καταστήσει ένα από τα πλέον άνυδρα σημεία του κόσμου.

Τουρκία 2015 : Πανίσχυρος ο Ερντογάν. Η επόμενη μέρα στην Τουρκία μετά τον θρίαμβο του AKP

Μεγάλη εκλογική νίκη του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, το πώς θα ασκήσει εξουσία το μεγάλο ερώτημα της επόμενης ημέρας. Ποια "καυτά" ζητήματα έχει να διαχειριστεί

Βαρουφάκης: Πλατφόρμα ενημέρωσης και όχι πολιτικό κόμμα οι 1101 (Φωτό+Βίντεο)

Ο νέος φορέας βάλλει κατά των ΜΜΕ που τους "παρουσίασαν" ως "Οι 1101 του Βαρουφάκη".

Ένα μήνα μετά το πρώτο τρέιλερ των 1101, ένα 20λεπτης διάρκειας βίντεο - παρουσίαση λύνει το μυστήριο για το νέο φορέα, ο οποίος δεν είναι το νέο πολιτικό κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη που οι περισσότεροι περίμεναν αλλά μια κίνηση που όπως λέει θέλει να αλλάξει την ενημέρωση.

Κάτω από επευφημίες εγκαινίασε ο Αλέξης Τσίπρας την νέα πτέρυγα απεξάρτησης στις φυλακές Διαβατών

Την πρώτη μονάδα απεξάρτησης σε ελληνικές φυλακές, η οποία στεγάζεται σε αυτόνομη πτέρυγα στις φυλακές Διαβατών εγκαινίασε το πρωί της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Στην νέα πτέρυγα, η οποία διαφέρει από το υπόλοιπο κτίριο, καθώς έχει πολύ πιο φωτεινά χρώματα και καινούργια έπιπλα, βρίσκονται ήδη εδώ και 10 ημέρες 12 κρατούμενοι.