Υποδοχή ηρώων στην αποστολή της Νασιονάλ στη Βραζιλία

Οι παίκτες και οι άνθρωποι της κολομβιανής ομάδας έτυχαν θερμού καλωσορίσματος ενόψει του αγώνα με τη Σαπεκονένσε..
Στη Βραζιλία για το Σούπερ Καπ της Λατινικής Αμερικής βρέθηκε χθες το βράδυ η αποστολή της Ατλέτικο Νασιονάλ, στο πλαίσιο του πρώτου εκ των δύο αγώνων με αντίπαλο τη Σαπεκοένσε. Οι Κολομβιανοί έτυχαν μιας αποθεωτικής και παράλληλα συγκινητικής υποδοχής,

Δέκα τρομακτικά αεροδρόμια του κόσμου

Είτε πριν είτε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, όλοι μας θα έχουμε σκεφτεί κάποια στιγμή τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που η προσγείωση ή η απογείωση δεν πάει καλά. Και δεν είναι παράλογη μία τέτοια σκέψη. Σύμφωνα με το site travelandleisure, ένας στους τέσσερις Αμερικανούς δεν νιώθει πολύ άνετα στα ταξίδια του με αεροπλάνο.
Πάντως, ένα ποτό στο μπαρ του αεροδρομίου ή ακόμα και η λήψη χαπιού για τη νευρικότητα, μπορεί και να χαλαρώσει λίγο τα νεύρα.

Την υποστολή της σημαίας του Κουρδιστάν στο Κιρκούκ απαίτησε ο Ερντογάν

Τους προειδοποίησε πως αν δεν το πράξουν, αυτό θα βλάψει τις σχέσεις τους με την Τουρκία.
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απαίτησε σήμερα από Κούρδους του Ιράκ να υποστείλουν την σημαία του Κουρδιστάν από την βόρεια ιρακινή πόλη του Κιρκούκ, προειδοποιώντας τους ότι αν δεν το πράξουν, αυτό θα βλάψει τις σχέσεις τους με την Τουρκία.

«Μαλλιά κουβάρια» Τζιτζικώστας και Καλαφάτης «Γαλάζιος εμφύλιος» στη Θεσσαλονίκη

«Θέλει προσπάθεια για να χάσει εκλογές κάποιος από τον κ. Μπουτάρη, που αδυνατεί ακόμα και σήμερα να καταλάβει πώς λειτουργεί το ΕΣΠΑ – αν και από τη δήλωση του κ. Καλαφάτη φαίνεται ότι και ο ίδιος μάλλον δυσκολεύεται να καταλάβει ότι στα ευρωπαϊκά προγράμματα δεν χωρούν φιλικές ή άλλες σχέσεις», σχολίασαν κύκλοι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ) με αφορμή τα όσα είπε σε συνάντηση με δημοσιογράφους,

Ρώσος πολίτης, γεννημένος στο Κιργιστάν ο μακελάρης στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης

  • Ρώσος ο νεαρός που αιματοκύλισε το μετρό στη Ρωσία 
Οι υπηρεσίες ασφάλειας στο Κιργιστάν ανακοίνωσαν επίσημα ότι ο ύποπτος της επίθεσης στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, είναι Ρώσος πολίτης, γεννημένος στο Κιργιστάν, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων IFAX.