H Ariana Grande ήρθε στην Ελλάδα σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου και το ανακοίνωσε η ίδια!

Μία στάση στη χώρα μας έκανε η Ariana Grande, η οποία απόψε θα εμφανιστεί στην Πορτογαλία.

Η γνωστή τραγουδίστρια ήρθε στην Ελλάδα και το ανακοίνωσε η ίδια στο snapchat, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τίτλο «Η Ariana είναι στην Ελλάδα»!

Fashion tip : Πως να καταλάβεις ότι ένα παπούτσι είναι άνετο χωρίς καν να το φορέσεις

Πόσες φορές έχεις διαλέξει και αγοράσει παπούτσια χωρίς καν να τα δοκιμάσεις γιατι είτε δεν προλάβαινες είτε γιατι απλά ήσουν σίγουρη ότι θα είναι τέλεια; Μάλλον πολλές, αφού αν ρίξεις μια ματιά στην παπουτσοθήκη σου, θα δεις πολλά ζευγάρια σου τα οποία είναι σχεδόν αφόρετα και καινούργια.

Ο Τζόνι Ντεπ "σπάει" τη σιωπή του για το "χρυσό" διαζύγιo

Με τις φήμες να έχουν οργιάσει γύρω από την είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός και η επί μόλις 15 μήνες σύζυγός του, Άμπερ Χερντ, χωρίζουν, εκείνος κάτι έχει να πει.
Η είδηση έπεσε σαν βόμβα. Ύστερα από 15 μήνες γάμου, η Άμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Τζόνι Ντεπ επικαλούμενη "αγεφύρωτες διαφορές" και ζητώντας διατροφή -και μάλιστα παχυλή, καθώς λέγεται!

Στο πλευρό του Johnny Depp μετά το διαζύγιο ο Mickey Rourke: «Είναι ένας τζέντλεμαν και όχι βίαιος»!

Μπορεί κάποιοι να κατηγορούν τον Johnny Depp για βίαιη συμπεριφορά, η πρώτη του σύζυγος και ο Mickey Rourke όμως έχουν αντίθετη άποψη.

«Δεν μου φαίνεται βίαιος άνθρωπος. Είναι χαμηλών τόνων τύπος, πάντα ήταν. Ένας τζέντλεμαν, όχι βίαιος», είπε ο Mickey Rourke  στο TMZ.

Josephine: Μιλάει για τον ρατσισμό που δέχτηκε λόγω καταγωγής της!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Josephine εξομολογήθηκε ότι έχει δεχτεί ρατσισμό λόγω καταγωγής της.

Η μητέρα σου είναι Ελληνολιβανέζα και είναι, επίσης, τραγουδίστρια, θεωρείς ότι αποτέλεσε το πρότυπο σου στον χώρο;

«Θα ακουστεί περίεργο, αλλά όσο ήμουν μικρότερη έλεγα ότι δεν θα έκανα ποτέ αυτή τη δουλειά.

Khloe Kardashian: «Καυτή» εμφάνιση με λάτεξ φόρεμα σε πάρτι γενεθλίων!

Η εμφάνιση της Khloe Kardashian στο πάρτι γενεθλίων του γαμπρού της Scott Disick που έγινε προ ημερών στο club OAK του ξενοδοχείου «The Mirage» ήταν και η πιο «καυτή»!

Η αδελφή της Kim Kardashian επέλεξε ένα ροζ λάτεξ φόρεμα που διέγραφε ασφυκτικά τα πλούσια προσόντα της και έκλεψε την παράσταση!


Για του λόγου το αληθές...

Από το κοντό στο μακρύ: 4 στιλ ιδανικά για τη μεταβατική περίοδο

Έκοψες τα μαλλιά σου κοντά και τώρα είσαι στη φάση που θέλεις να τα μακρύνεις αλλά πρέπει πρώτα - ειδικά αν τα έκοψες πολύ κοντά- να περάσεις το διάστημα αυτό που τα μαλλιά σου έχουν ένα "περίεργο" στιλ. Παρακάτω θα πάρεις ιδέες από τις σταρ για εντυπωσιακά "ενδιάμεσα" στιλ. 

Το νέο πλατινέ: το χρώμα που αγαπούν οι σταρ φέτος το καλοκαίρι

Ένα χρώμα που έχουν λατρέψει οι σταρ και όχι άδικα είναι χωρίς αμφιβολία το ξανθό που δεν είναι ούτε ξανθό αλλά ούτε κίτρινο και είναι περισσότερο άσπρο και γκρι. Η ρίζα είναι πολύ σημαντική και εδώ και είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το υπόλοιπο χρώμα και η απόχρωση που διάλεξαν οι αγαπημένες μας σταρ θυμίζει πολύ το χρώμα του ξανοίγματος ή αλλιώς bleach.

Οι σταρ μας δείχνουν τα χτενίσματα που μας κρύβουν χρόνια

Και αν ψάχνεις να βρεις ποια είναι εκείνα τα χτενίσματα που σου κρύβουν χρόνια τότε οι αγαπημένες μας σταρ μας δίνουν ιδέες!

Σε ποιά ηλικία έχεις τους περισσότερους φίλους;

Με την πάροδο των χρόνων οι φιλίες αλλάζουν, το ίδιο και ο αριθμός των φίλων μας. Το ζήτημα όπως αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα είναι ηλικιακό.
Σε ποιά ηλικία μεγαλώνει ο κύκλος γνωριμιών μας και πότε αρχίζει η δραματική μείωση των ανθρώπων που έχουμε δίπλα μας; 
Πρόσφατη έρευνα αποκαλύπτει την ηλικία κατά την οποία έχουμε τους περισσότερους φίλους κι όχι μόνο. Σου απαριθμούμε τα κυριότερα συμπεράσματα.

10 λόγοι που σπρώχνουν τις γυναίκες στην απιστία βάσει έρευνας

Μια έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου του δρ. Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη φέρνει στο φως στοιχεία- φωτιά σχετικά με την απιστία σε άντρες και γυναίκες στη χώρα μας. 
Τα ευρήματα της μεγάλης έρευνας του Ανδρολογικού Ινστιτούτου σε 2.000 ζευγάρια αποκαλύπτουν πως 78% (8 στις 10 δηλαδή) των γυναικών έχει απατήσει το σύντροφό του ενώ στους άντρες το ποσοστό φτάνει το 84%.

Το ξύρισε το μουστάκι ο Παπανδρέου! Δες την αλλαγή [Photo

"Αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις". Aυτή την πασίγνωστη φράση-ατάκα από την ταινία του ελληνικου κινηματογράφου "Οι θαλασσιές οι χάντρες"  μας θύμησε η φωτογραφία του Γιώργου Παπανδρέου ανευ μουστακίου που ΔΕΝ είναι προϊόν Photoshop.
Είναι γεγονός: Ο Γιώργος Παπανδρέου το ξύρισε το μουστάκι 

Τα 17 καλύτερα τραγούδια για την ώρα του έρωτα.

Τα 17 καλύτερα τραγούδια για την ώρα του έρωτα

Χαμηλώστε τα φώτα και αφήστε αυτά τα τραγούδια να παίζουν.

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης: Ανοίγει -επιτέλους- το... MoMA‎ της Αθήνας!

Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης που θα στεγάζεται στο Κτίριο του Φιξ στη Λεωφόρο Συγγρού, ανοίγει επιτέλους τις πόρτες του μετά από καθυστερήσεις χρόνων.
Η έναρξη λειτουργίας του θα γίνει με εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, έτσι ώστε να μπορέσει ο κόσμος να το δει από κοντά. Η πρώτη εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 19 Μαΐου, Διεθνή Ημέρα Μουσείων.

Το στολίδι που αλλάζει τη Νέα Σμύρνη: Θα κοστίσει €17.850.000 και θα... τιμά έναν "ήρωα της Πλατείας"! (PHOTOS)

Προγραμματική σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, με αντικείμενο το έργο «Κατασκευή νέου Κλειστού Γυμναστηρίου 3.500 θέσεων Βιοκλιματικό-Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο Δήμου Νέας Σμύρνης», προϋπολογισμού 17.850.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

Ένα ολοκαίνουριο στολίδι στο ιστορικό κέντρο: Η πρώτη βερμουτερία της Αθήνας είναι γεγονός!

Αρώματα σημαίνει το όνομά του και ειδικά αυτά που σχετίζονται με έναν βοτανικό κήπο. H πρώτη βερμουτερία της Αθήνας λοιπόν είναι γεγονός και τη συναντάμε στο εντυπωσιακό Odori!

Η oμάδα του Theory Bar στο Χαλάνδρι με επικεφαλής τον Λέλο Γεωργόπουλο μας παρουσιάζει στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας κάτι εντελώς διαφορετικό από τα όσα είχαμε συνηθίσει έως τώρα.

Χατζηγιάννης για τα 5,3 εκατ. ευρώ: Να πληρώσω αυτά που μου αναλογούν

Ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνας συζητήθηκε η υπόθεση των εμβασμάτων που έστειλε ο γνωστός τραγουδιστής, Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Κύπρο τη διετία 2010-2011 ύψους 5,3 εκατ ευρώ.
Για την υπόθεση οι ελληνικές φορολογικές αρχές του έχουν επιβάλει πρόστιμο άνω των 4 εκατ ευρώ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης η συνήγορος του τραγουδιστή, Ευαγγελία

Γνωρίζατε ότι αυτές οι παραλίες βρίσκονται στην Αττική; (βίντεο)

«Γνωρίζατε ότι αυτές οι παραλίες βρίσκονται στην Αττική, περίπου μία ώρα απόσταση από το κέντρο της Αθήνας;», διερωτώνται οι δημιουργοί του παρακάτω βίντεο, το αναρτήθηκε στο Youtube.

Ο εφιάλτης της Monsanto σκεπάζει την Ευρώπη

Η εταιρεία Monsanto Co θα απορρίψει την προσφορά της Bayer AG για την εξαγορά της έναντι τιμήματος 62 δισεκατομμυρίων δολαρίων (€55 δισεκ.) καθώς επιδιώκει να συγκεντρώσει υψηλότερο ποσό, σύμφωνα με δύο πηγές ενήμερες για τις διαπραγματεύσεις που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Λεοντόψαρα με δηλητηριώδη αγκάθια εμφανίστηκαν στη Ρόδο

Ενημερωτική ανακοίνωση για τα λεοντόψαρα που έχουν αλιευθεί τους τελευταίους μήνες στην θαλάσσια περιοχή της Ρόδου, εξέδωσε ο Υδροβιολογικός σταθμός Ρόδου του Ελληνικού Κέντρου θαλάσσιων ερευνών.
Εξαιτίας των δηλητηριωδών μακρόστενων αγκαθιών που φέρει το είδος, αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Υδροβιολογικός Σταθμός Ρόδου ενημερώθηκαν άμεσα οι εμπλεκόμενοι φορείς,

Η συγγνώμη του Πούτιν στους Αθηναίους

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ευχαρίστησε τους πολίτες της Αθήνας για τη θερμή υποδοχή, αλλά τους ζήτησε και συγγνώμη! Διαβάστε γιατί
Adtech Ad
Είναι σύνηθες, όποτε κάποιος ηγέτης επισκέπτεται την Αθήνα, οι πολίτες της να δεινοπαθούν στους δρόμους, λόγω των μέτρων ασφαλείας και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

«Μένουμε Ελλάδα, βγαίνουμε έξω» -νέα ταξιδιωτική εκπομπή στην ΕΡΤ2

Το «Μένουμε Ελλάδα», η εκπομπή που προβάλλει τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την Περιφέρεια και τους «πρωταγωνιστές» της, επιστρέφει! Η εκπομπή «φρεσκάρεται» και βγαίνει εκτός πλατό. Η Ρένια Τσιτσιμπίκου «παίρνει τους δρόμους», επισκέπτεται γωνιές του τόπου μας και «τα λέει» με τους ντόπιους.
Κάθε εβδομάδα, ένας προορισμός, μία ολοκληρωμένη ταξιδιωτική πρόταση. Τι να δεις, πού να πας, τι να «δοκιμάσεις», τι να μη χάσεις!

Μια Κυριακή αφιερωμένη στη μουσική

Πλημμυρισμένη από μουσικές jazz -και όχι μόνο- είναι η Κυριακή της 29ης Μαΐου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να μάθουν από την ομάδα «Άκου-Κοίτα» να αναγνωρίζουν τα διαφορετικά είδη μουσικής.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αυτής της «μουσικής Κυριακής», που διεξάγεται στο πλαίσιο του 16th Athens Technopolis Jazz Festival (25-29 Μαΐου), τα παιδιά

H Ρεάλ ξανά στο θρόνο της Ευρώπης, 5-3 στα πέναλτι την Ατλέτικο (video)

Μετά από έναν συναρπαστικό σε εξέλιξη τελικό η Ρεάλ Μαδρίτης λύγισε στο «Σαν Σίρο» με 5-3 στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι (1-1 κανον. αγώνας και παράταση) την Ατλέτικο Μαδρίτης και κατέκτησε για 11η φορά το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League απέναντι στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε που το πίστεψε, όμως ήταν άτυχη και έχασε σημαντικές ευκαιρίες.