Ο Τζόνι Ντεπ "σπάει" τη σιωπή του για το "χρυσό" διαζύγιo

Με τις φήμες να έχουν οργιάσει γύρω από την είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός και η επί μόλις 15 μήνες σύζυγός του, Άμπερ Χερντ, χωρίζουν, εκείνος κάτι έχει να πει.
Η είδηση έπεσε σαν βόμβα. Ύστερα από 15 μήνες γάμου, η Άμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Τζόνι Ντεπ επικαλούμενη "αγεφύρωτες διαφορές" και ζητώντας διατροφή -και μάλιστα παχυλή, καθώς λέγεται!
Πολλά ειπώθηκαν τις τελευταίες ώρες... Από το ότι η 30χρονη δηλωμένη bisexual είναι και τρελή προικοθήρας που είχε μελετήσει πολύ καλά τις κινήσεις της και είχε βάλει στο μάτι την τεράστια περιουσία του Ντεπ, μέχρι το ότι η μητέρα του Τζόνι, η οποία πέθανε δυο μέρες πριν η νύφη της ζητήσει επίσημα διαζύγιο και οι αδελφές του "μισούσαν" την Άμπερ γιατί έβλεπαν ότι εκμεταλλεύεται τον δικό τους άνθρωπο...
Με όλο τον χαμό, λοιπόν, ο Τζονι Ντεπ αποφάσισε να μιλήσει.

Δια στόματος του εκπροσώπου του, λοιπόν η δήλωση που δώθηκε στο E! News και λέει τα εξής:
"Δεδομένης της σύντομης ζωής του γάμου του και του πρόσφατου καθώς και τραγικού χαμού της μητέρας του, ο Τζόνι δεν θα αποκριθεί σε καμμία από τις λάγνες ψευδείς ιστορίες, τα κουτσομπολιά, την παραπληροφόρηση και τα ψέμματα που αφορούν στην προσωπική του ζωή. Ας ελπίσουμε ότι η διάλυση αυτού του σύντομου γάμου να λυθεί σύντομα".
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως, η 30χρονη 'Αμπερ ζητά διατροφή και ο 52χρονος σταρ ούτε να το ακούει αυτό δεν θέλει.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...