Καψής: Οι προσλήψεις στη ΔΤ δεν έγιναν αξιοκρατικά, αλλά αντικειμενικά

Υποστηρίζει, ωστόσο, ότι έγιναν με διαφάνεια και κοινωνικά κριτήρια - «Κόντρα» με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Αίσθηση προκάλεσε στην Ολομέλεια η παραδοχή του υφυπουργού για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση Παντελή Καψή ότι οι προσλήψεις στη Δημόσια Τηλεόραση «δεν έγιναν αξιοκρατικά, αλλά με αντικειμενικά και κοινωνικά κριτήρια και με διαφάνεια».

Μουντομπάσκετ: Αργεντινή, Πουέρτο Ρίκο, Κροατία, Σενεγάλη, Φιλιππίνες οι αντίπαλοι της Εθνικής

Μετά τη «wild card», ευνοϊκή ήταν και η κλήρωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας
Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ των ανδρών, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Βαρκελώνη, καλείται να αντιμετωπίσει τις Αργεντινή, Πουέρτο Ρίκο, Κροατία, Σενεγάλη και Φιλιππίνες, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου της διοργάνωσης.

Ιράν: 500.000 σπίτια χωρίς ηλεκτρικό λόγω χιονιού

ποκλεισμένες πόλεις και χωριά - Περίπου 11.000 άνθρωποι έχουν διασωθεί μετά τον εγκλωβισμό τους σε βαρύ χιόνι - Οι χειρότερες καταιγίδες των τελευταίων 50 ετών - Σχολεία θα μείνουν κλειστά
περί τις 500.000 οικίες άφησε χωρίς ηλεκτρικό το χιόνι στο Ιράν, με μικρές πόλεις και χωριά να έχουν αποκλειστεί εντελώς.

Ελεύθερος αφέθηκε από το δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης ο Α. Φιλιππίδης και παραμένει στην Τουρκία

Ελεύθερος αφέθηκε από το δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης, ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Aγγελος Φιλιππίδης.

euronews New Video:Super Bowl: Θρίαμβος για τους Seattle Seahawks

Πανηγυρικό κλίμα στο Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών. Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι Seattle Seahawks στέφθηκαν πρωταθλητές του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Κυριολεκτικά διέσυραν τους αντιπάλους τους, Denver Broncos, επικρατώντας με σκορ 43-8.
Είναι η μεγαλύτερη διαφορά που έχει καταγραφεί σε Super Bowl τα τελευταία 20 χρόνια.

Το νέο Opel Mokka έχει κατακτήσει τις καρδιές των πελατών της.Vid-foto..

Το νέο Opel Mokka έχει κατακτήσει τις καρδιές των πελατών της  σε όλη την Ευρώπη. Η ζήτηση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή στη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τη Γαλλία και τη Ρωσία. Με το Opel Mokka είναι η πρώτη Γερμανική κατασκευάστρια εταιρία για να εισέλθει στην ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία των υπο-compact.

Η ιστορία του ναυαγού που περιπλανήθηκε επί 16 μήνες στον Ειρηνικό Ωκεανό

Ευχαρίστησε τον θεό που είναι ζωντανός, ωστόσο, δήλωσε πως δεν θυμάται πολλά από το ταξίδι του
Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες του Χοσέ Σαλβαδόρ Αλμπαρένγκο, του ναυαγού ψαρά που κατάφερε να επιζήσει 16 ολόκληρους μήνες χαμένος στον Ειρηνικό Ωκεανό!

Βορειοδυτικά του Αργοστολίου- - Νέος ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά (Φωτό+Βίντεο)

Στο δρόμο οι κάτοικοι - Έγινε αισθητή σε ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα - Κατέρρευσε τοίχος ξενοδοχείου από τη δόνηση - «Πρόκειται για τον αναμενόμενο μεγάλο μετασεισμό», τόνισε ο σεισμολόγος, Άκης Τσελέντης
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε την περιοχή της Κεφαλονιάς δέκα λεπτά μετά τις πέντε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι Γλύξμπουργκ μετακόμισαν στο ιστορικό σπίτι των Παπανδρέου στο Καστρί- -Τόπος ιστορικής μνήμης

Σοκάρει η ενοικίαση από τον γιο του τέως βασιλιά μεζονέτας μέσα στο χώρο της βίλας Γαλήνη που αποτέλεσε το ιστορικό κάστρο της δράσης των Παπανδρέου
Αν ο Μαρξ είχε δίκιο ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται πρώτα ως τραγωδία και έπειτα ως φάρσα, τότε σίγουρα η ενοικίαση μεζονέτας στην έκταση της βίλας «Γαλήνη» από τον γόνο του τέως βασιλιά ανήκει μάλλον στο πλαίσιο της φάρσας.

Όταν η τεχνολογία προκαλεί φρίκη Βίντεο: Έφτιαξαν την πιο φονική σφαίρα στον κόσμο

Προκαλεί πολλαπλά εσωτερικά τραύματα, έτσι που... δεν «χρειάζεται» δεύτερη!
Σκηνές που μέχρι τώρα βλέπουμε μόνο τις πολεμικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας του Χόλλυγουντ φέρνει η νέα φονική σφαίρα. Σύμφωνα με τους κατασκευαστές της, προκαλεί ολική καταστροφή όλων των ζωτικών οργάνων του ατόμου, έτσι ώστε δεν... «χρειάζεται» καν δεύτερη για να προκαλέσει το θάνατο.