Ηλεκτρική και μέχρι 1.000 ίππους η επόμενη Alfa Romeo Giulia

 Το αφεντικό της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato, επιβεβαίωσε ότι η νέα γενιά της ιταλικής μπερλίνας θα ακολουθήσει το δρόμο της ηλεκτροκίνησης.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στο Autocar, ο CEO της φίρμας ανέφερε ότι η νέα Giulia θα είναι αμιγώς ηλεκτρική.

Ο Β.Ζελένσκι ζήτησε από τις χώρες του ΝΑΤΟ να στείλουν στρατό στην Ουκρανία (βίντεο)

 Ο Ουκρανός πρόεδρος Β.Ζελένσκι ζήτησε την αποστολή αμερικανικών και κατ’ επέκταση ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία για να πολεμήσουν κατά των ρωσικών δυνάμεων!

Χρησιμοποιώντας ένα υποθετικό ερώτημα ως προς το τι θα έκαναν οι ΗΠΑ εάν η Ρωσία έκανε επίθεση σε χώρα του ΝΑΤΟ είπε πως αυτό θα συμβεί αν χάσει η Ουκρανία τον πόλεμο υπονοώντας ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να δράσουν νωρίτερα στέλνοντας «boots on the ground».

Οι Ρώσοι έφτασαν τρία χιλιόμετρα από το Κουπιάνσκ – Το Κίεβο διέταξε μερική εκκένωση της πόλης

 Την ίδια στιγμή που οι ρωσικές δυνάμεις έχουν περικυκλώσει το Μπάκχμουτ και οι μάχες διεξάγονται πλέον στο σύνολο της πόλης οι Ρώσοι αιφνιδιαστικά προωθήθηκαν στο μέτωπο Σβάτοβο-Κρεμίνα και έφτασαν τρία χιλιόμετρα έξω από το Κουπιάνσκ και δημιουργούν βαριές οχυρώσεις στο χωριό Σινκόβκα.

Τρομοκρατικές επιθέσεις Ουκρανών στο έδαφος της Ρωσίας – Σκότωσαν πολίτες – Εξοντώθηκαν από μονάδα της FSB

 Ομάδες Oυκρανών δολιοφθορέων αποτελούμενες από 40 άνδρες εισήλθαν σε ρωσικό έδαφος στην περιοχή του Mπριάνσκ όπου πυροβόλησαν και σκότωσαν Ρώσους πολίτες ενώ πήραν άμαχους για ομήρους στο χωριό Sushany, στην ίδια περιφέρεια.

Σύμφωνα μάλιστα με ρωσικές αναφορές οι Ουκρανοί πυροβόλησαν ένα σχολικό λεωφορείο και ένα πολιτικό αυτοκίνητο σκοτώνοντας τον οδηγό και τραυματίζοντας ένα παιδί. 

Θεσσαλονίκη: Ομάδα ατόμων έβαψε με μαύρη και κόκκινη μπογιά τρένο του προαστιακού της Hellenic Train (φώτο)

 Στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Μαρτίου, ομάδα ατόμων έβαψε με μπογιές σχεδόν όλη την επιφάνεια τρένου του προαστιακού της Hellenic Train στον νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, τα άτομα έβαψαν με μαύρη και κόκκινη μπογιά τα βαγόνια του τρένου από την πλευρά της αποβάθρας.

Tέμπη: Οι αρχές δεν γνώριζαν ούτε που βρίσκονταν το τρένο και ούτε τι είχε συμβεί – Ειδοποιήθηκαν από τραυματισμένο επιβάτη! Δεν ειδοποιήθηκαν από κανέναν υπεύθυνο ούτε από την εταιρεία

 Η ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών έφερε στο φως της επιφάνειας λεπτομέρειες που προκαλούν τρόμο καθώς όπως αποκαλύφθηκε και από τα όσα δήλωσε ο ίδιος ο σταθμάρχης Λάρισας οι αρχές δεν γνώριζαν ούτε που βρίσκονταν το τρένο αλλά και ούτε καν τι είχε συμβεί καθώς ειδοποιήθηκαν από τραυματισμένο επιβάτη!

Ισπανία: Σκάνδαλο της κεντροδεξιάς με εμπλοκή αστυνομικών για να δυσφημίσουν τους Podemos

 Έρευνα η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αποδεικνύει ότι η πρώην κεντροδεξιά κυβέρνηση του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας (ΕΛΚ) -σε συνεργασία με αστυνομικούς και ορισμένα μέσα ενημέρωσης- διεξήγαγε μια παράνομη «βρώμικη αποστολή» για να δυσφημίσει το αριστερό αντιπολιτευόμενο κόμμα Podemos και το καταλανικό κίνημα ανεξαρτησίας.

Στελέχη του Podemos δήλωσαν στο Euractiv, ότι η ΕΕ θα πρέπει να παρέμβει και να καταγγείλει την «επίθεση κατά της δημοκρατίας της Ευρώπης».

Πτήση τρόμου: 17 τραυματίες από σφοδρές αναταράξεις σε αεροσκάφος της Condor (Εικόνες)

 Τουλάχιστον 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν από αναταράξεις κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας προς τον Μαυρίκιο την Πέμπτη.

Επιβάτες και μέλη του πληρώματος του αερσοσκάφους, στην πτήση DE2314 της Condor, τραυματίστηκαν όταν το αεροπλάνο έπεσε σε αναταράξεις περίπου δύο ώρες πριν από την προσγείωση του, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας.

Jack Daniels και Coca-Cola ενώνουν τις δυνάμεις τους

 Οι λάτρεις του Jack Daniels με συνοδεία Coca Cola, θα μπορούν σύντομα να πίνουν το αγαπημένο τους ποτί στο σπίτι αφού η Coca-Cola σε συνεργασία με την Brown-Forman που παρασκευάζει το ουίσκι ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να το λανσάρουν σε κουτάκι.

Το ποτό θα κυκλοφορήσει δοκιμαστικά πρώτα στο Μεξικό στα τέλη του έτους και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο.

Ο συνδυασμός φέρνει μαζί «δύο από τα πιο αναγνωρίσιμα trademark», ανέφεραν οι εταιρίες σε ένα κοινό δελτίο τύπου, ενώ συμπλήρωσαν ότι στο κουτάκι «θα περιλαμβάνονται ξεκάθαρα σύμβολα» που θα δείχνουν ότι το ποτό μπορεί να καταναλωθεί μόνο από ενήλικες. Το ποσοστό αλκοόλ θα κυμαίνεται γύρω στο 5% ωστόσο αυτό μπορεί να διαφοροποιείται ελαφρά σε κάθε χώρα.

«Το μερίδιο των αγγέλων» αναγκάζει την Jack Daniels να σταματήσει το οικοδομικό έργο Ορισμένοι ντόπιοι ζητούν από την Jack Daniel’s να εγκαταστήσει φίλτρα αέρα για την καταπολέμηση του προβλήματος.

 Ένα οικοδομικό έργο του Jack Daniels πρόκειται να σταματήσει μετά από αγωγή μιας γειτόνισσας που διευθύνει έναν χώρο εκδηλώσεων δίπλα στις αποθήκες της εταιρίας καθώς όπως υποστηρίζει οι αναθυμιάσεις της αιθανόλης δημιουργούν έναν μύκητα που καταστρέφει τα πάντα.

Η Κρίστι Λονγκ, από την κομητεία Λίνκολν του Τενεσί, ισχυρίστηκε ότι η περιουσία της καταστράφηκε από τον μύκητα, ο οποίος εμφανίζεται ως μαύρη κρούστα στις επιφάνειες.