Charlotte's... Η... ροκ παρουσία της Μισέλ και του Μπιλ Κλίντον ξεσήκωσαν τον ενθουσιασμό.

«Είμαι πιο ερωτευμένη μαζί του απ’ ό,τι πριν από τέσσερα χρόνια που εξελέγη, αλλά και απ’ ό,τι πριν από 23 χρόνια που γνωριστήκαμε, διότι είναι κάποιος στον οποίο μπορείς πάντα να έχεις εμπιστοσύνη», είπε η Μισέλ στο Συνέδριο, κάνοντας τους παρευρισκομένους να παραληρούν...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ Ολοκληρώθηκαν χωρίς επεισόδια τα συλλαλητήρια στη Θεσ/κη

Ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ, χωρίς να σημειωθούν σοβαρά επεισόδια, τα συλλαλητήρια που διοργάνωσαν σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σωματεία εργαζομένων, πολιτικά κόμματα, οπαδοί και εκπρόσωποι φορέων, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας με αφορμή τα εγκαίνια της φετινής 77ης ΔΕΘ...

ΟΚΤΩ ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Εκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων

Εκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων για σήμερα εξέδωσαν η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και το Ναυτικό Μετεωρολογικό Κέντρο Αθήνας
Εκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων
Ισχύει από 081030 α μέχρι 081800 α και οι υψηλές πιέσεις 1022 στα βορειοδυτικά Βαλκάνια συνδυάζονται με τις χαμηλές 1005 στη Ρόδο και επηρεάζουν:
Το κεντρικό Αιγαίο νότια του 38.00 το στενό Κάφρε και το νοτιοανατολικό Αιγαίο Ικάριο με βορείους σχεδόν θυελλώδεις 7 τοπικά θυελλώδεις 8
Το Καρπάθιο και το νοτιοανατολικό Κρητικό Ιεράπετρα βόρεια του 34.00 και δυτικά του 28.00 με βορειοδυτικούς σχεδόν θυελλώδεις 7 τοπικά θυελλώδεις 8.πηγη

FOR SALE HELLAS .Σε ιδιώτες το 100% των ΔΕΗ, ΟΠΑΠ, ΕΥΔΑΠ, ΕΛΠΕ, ΕΛΤΑ

Aπόφαση-μήνυμα προς πιστωτές και εταίρους απέστειλε χθες η κυβέρνηση, μέσω απόφασης του Yπουργικού Συμβουλίου σύμφωνα με την οποία καταργείται το ελάχιστο ποσοστό που απαιτείται να κατέχει το ελληνικό δημόσιο σε επιχειρήσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως στρατηγικού χαρακτήρα. Tο ποσοστό αυτό ήταν ανάλογα με την επιχείρηση, 50% συν μία μετοχή ή καταστατική μειοψηφία 33,3%.
Eτσι, στο εξής το Δημόσιο έχει τη δυνατότητα να πουλήσει ακόμη και το σύνολο των μετοχών στις επιχειρήσεις που έχει συμμετοχή και ο έλεγχος της αγοράς θα διενεργείται με τη δημιουργία Pυθμιστικών Aρχών εκεί που δεν υπάρχουν..

Σαμαράς: Θα διορθωθούν οι περικοπές μόλις η οικονομία ανακάμψει

Για λιγότερες από τρεις ώρες στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς όπου εγκαινίασε σήμερα το πρωί την 77η ΔΕΘ. Ο πρωθυπουργός έφτασε το πρωί στην πόλη και μετά τον αγιασμό, λίγο πριν από τις έντεκα, απηύθυνε χαιρετισμό σε εκδήλωση, παρουσία περιορισμένου ακροατηρίου.
Πριν αναχωρήσει για την Αθήνα θα υπάρξουν συναντήσεις με τις διοικήσεις των υπό συγχώνευση φορέων -ΔΕΘ, Helexpo και ΟΠΕ.
Κατά την είσοδό του ο Α. Σαμαράς στη ΔΕΘ συναντήθηκε με μέλη της ομοσπονδίας παραπληγικών..

Γκάλοπ: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτη η Χρυσή Αυγή

Προηγούμενο με 2 ποσοστιαίες μονάδες της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, δημοσκόπηση της VPRC.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την αναγωγή συγκεντρώνει 30%, η Νέα Δημοκρατία 28%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 12% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 7,5%.
Εδικότερα:
ΣΥΡΙΖΑ: 30%
ΝΔ: 28%
Χρυσή Αυγή: 12%
ΠΑΣΟΚ: 7,5%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7%
ΚΚΕ: 6%
ΔΗΜΑΡ: 4%
Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο», είναι ο Φώτης Κουβέλης, ενώ οι πολίτες εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από την κυβέρνηση σε ποσοστό 86%, παρουσιάζοντας μεγάλη αύξηση σε σχέση με το 77% που ήταν τον Ιούλιο. Περισσότερα πολιτικά εδω
πηγη

Δημεύτηκαν βίλες, κατασχέθηκαν καταθέσεις και μετοχές φοροφυγάδων

Για πρώτη φορά ενεργοποιούνται οι διατάξεις της υφιστάμενης νομοθεσίας που προβλέπουν δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων φορολογουμένων που εντοπίστηκαν να έχουν διαπράξει μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή και λαμβάνονται μέτρα για τη διασφάλιση των συμφερόντων του Δημοσίου. Μέχρι σήμερα είχαν δεσμευτεί περιουσιακά στοιχεία οφειλετών του Δημοσίου. Το ΣΔΟΕ εντείνει τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής και την όλη «επιχείρηση» παρακολουθεί και ο πρωθυπουργός..

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Επιστροφή φόρου σε 430.000 αγρότες

Νέα οικονομική ενίσχυση δίνεται στους αγρότες αυτή τη φορά από την επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο κίνησης, ποσό που αγγίζει συνολικά τα 160 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας εξασφάλισαν το απαραίτητο κονδύλι για τους περίπου 430.000 δικαιούχους και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα διατεθούν τα μισά χρήματα.
Δηλαδή, ποσό ύψους 80 εκατ. ευρώ θα έχει, σύμφωνα με πηγές, καταβληθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς των αγροτών. Τα υπόλοιπα 80 εκατ. ευρώ αναμένεται να πληρωθούν τις επόμενες εβδομάδες..

ΗΠΑ: Προβάδισμα Ομπάμα έναντι Ρόμνεϊ

Τα ποσοστά αποδοχής του Μπαράκ Ομπάμα φαίνεται, την τελευταία εβδομάδα, να ανεβαίνουν έναντι του αντιπάλου του, Μίτ Ρόμνεϊ, σύμφωνα με την εταιρεία δημοσκοπήσεων, Γκάλουπ, αναφέρει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων..

Κίνα: 80 νεκροί και 700 τραυματίες από τους σεισμούς

Στους 80 ανήλθε σήμερα ο αριθμός των νεκρών από τους δυο σεισμούς που έπληξαν απομακρυσμένες περιοχές της νοτιοδυτικής Κίνας και από τους οποίους τραυματίσθηκαν πάνω από 700 άνθρωποι.

Οι σεισμοί, μεγέθους 5,7 και 5,6 βαθμών, σημειώθηκαν με διαφορά μιας ώρας και κατέστρεψαν τουλάχιστον 1.900 σπίτια, ενώ προκάλεσαν σημαντικές ζημιές σε 37.000 σπίτια της επαρχίας Γιλιάνγκ και γειτονικών περιοχών...

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού αυτό το μήνα, το MINI θα επιδεικνύουν την νέα τους John Cooper Works GP περιορισμένη έκδοση. (Φωτογραφίες)

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού αυτό το μήνα, το MINI θα επιδεικνύουν την νέα τους John Cooper Works GP περιορισμένη έκδοση. Πριν από την παράσταση, MINI JCW και έχουν κυκλοφορήσει τις προδιαγραφές και τις λεπτομέρειες του νέου μοντέλου τους, η οποία θα πρέπει να περιορίζεται μόνο σε 2000 μονάδες σε όλο τον κόσμο. Το MINI JCW GP θα έχει ένα 1,6 λίτρων τεσσάρων κυλίνδρων του κινητήρα turbo προσφέρει 218hp και 260 Nm ροπής.

Βερολίνο Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Golf πραγματοποιήθηκε στο Neue Nationalgalarie της μοντέρνας τέχνης

Volkswagen Διευθύνων Σύμβουλος, Martin Winterkorn παρουσίασε το νέο VW Golf 2013 (ΜΚ7, η οποία είναι η 7η Golf gen) στο Βερολίνο. Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Golf πραγματοποιήθηκε στο Neue Nationalgalarie της μοντέρνας τέχνης.  Μια πιο προσεκτική και πιο λεπτομερή ματιά θα είναι δυνατή μόνο με το 2012 Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού στα τέλη αυτού του μήνα.δειτε..

MTV Music Video Awards 2012: Οι νικητές, οι χαμένοι και τα αστέρια της βραδιάς. (Φωτό)

Τo σόου των MTV Video Music Awards 2012 αποδείχθηκε ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων, με πραγματικά φαντασμαγορικά σκηνικά και εκθαμβωτικές παρουσίες. Νικητές και χαμένοι της διοργάνωσης φωτογραφήθηκαν, χόρεψαν και γενικά διασκέδασαν πολύ, όπως φαίνεται και απο τις φωτογραφίες που ακολουθούν..
Στη λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 6 Σεπτεμβρίου στο Στείπλς Σέντερ του Λος Άντζελες, ο Κέβιν Χάρτ..
πηγη    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΟ ΕΔΩ