Βερολίνο Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Golf πραγματοποιήθηκε στο Neue Nationalgalarie της μοντέρνας τέχνης

Volkswagen Διευθύνων Σύμβουλος, Martin Winterkorn παρουσίασε το νέο VW Golf 2013 (ΜΚ7, η οποία είναι η 7η Golf gen) στο Βερολίνο. Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Golf πραγματοποιήθηκε στο Neue Nationalgalarie της μοντέρνας τέχνης.  Μια πιο προσεκτική και πιο λεπτομερή ματιά θα είναι δυνατή μόνο με το 2012 Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού στα τέλη αυτού του μήνα.δειτε..






Τι ακριβώς κάνει το 2013 VW Golf ΜΚ7 . Για τους αρχάριους το νέο Golf θα είναι 100 κιλά ελαφρύτερο από τα σημερινά χάρη  ελαφρύ αμάξωμα και εσωτερικό εξοικονόμηση βάρους. Όλοι γνωρίζουμε είναι ελαφρύτερο, σημαίνει ότι θα είναι πιο αποδοτικά. Μηχανές έχουν αναβαθμιστεί για να διασφαλιστεί βελτιωμένη αεροδυναμική και χαμηλότερες εκπομπές CO2 που έχουν μειωθεί κατά 13,9%.





2013 ΜΚ7 Golf θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB που η εταιρεία έχει χρησιμοποιηθεί σε μια σειρά από μοντέλα τους, συμπεριλαμβανομένων Tiguan και Touran. Με μακρύτερο μεταξόνιο, το ΜΚ7 προσφέρει αυξημένη ευρυχωρία καμπίνας και του χώρου αποσκευών και αν περιθώρια συμπιέζεται.
Το νέο Volkswagen Golf θα προσφέρεται σε μια επιλογή της βενζίνης και του ντίζελ. Στην βενζίνη έχετε 1.4L TSI προσφέρει 140 hp. Αυτό περιλαμβάνει επίσης την απενεργοποίηση κυλίνδρων και μια χιλιομετρική από 49 mpg (17,35 kmpl), ενώ το πετρέλαιο βάση προσφέρει 105 hp με διανυόμενη απόσταση των 62 mpg (21.95 kmpl).VIDEO








πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...