Το FBI αμφισβητεί την ειλικρίνεια και την ηθική του Στιβ Τζομπς Στη δημοσιότητα οι φάκελοι που περιγράφουν τον ιδρυτή της Apple



Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φάκελοι του FBI για τον Στιβ Τζομπς. Οι φάκελοι..

Στους 590 οι νεκροί από την κακοκαιρία στην Ευρώπη Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί το σαββατοκύριακο

Ο ποταμός Δούναβης παραμένει παγωμένος σε μήκος εκατοντάδων χιλιομέτρων, εκατοντάδες χωριά έχουν αποκλειστεί από τα χιόνια και οι νεκροί σε όλη την Ευρώπη από το πολικό ψύχος έφτασαν τους 590, την ώρα που οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί το Σαββατοκύριακο..

Γιγάντιο iPad, η iTV; Δυνατότητες παρόμοιες με εκείνες του iPad και του iPhone 4S θα έχει η τηλεόραση της Apple

Στα εργαστήρια της καναδικής εταιρείας Rogers & Bell βρίσκεται η πολυαναμενόμενη τηλεόραση της Apple, σύμφωνα με δημοσίευμα της καναδικής εφημερίδας Globe & Mail..

Σούπερ ιντερνετικό σκληρό δίσκο ετοιμάζει η Google Η υπηρεσία Drive θα επιτρέπει την απεριόριστη online αποθήκευση δεδομένων

Στον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα των λεγόμενων «εικονικών» διαδικτυακών υπηρεσιών θέλει να κάνει δυναμική εμφάνιση η Google. Ο γίγαντας της ιντερνετικής..

Η καψούρα της χωρισμένης Φουρέιρα

Λένε πως όταν βλέπεις μια γυναίκα να αλλάζει εντελώς τα μαλλιά της, μάλλον έχει χωρίσει. Ε, μην απορείς λοιπόν που η Ελένη Φουρέιρα..

Η Κριστίνα Αγκιλέρα συναντά τον πατέρα της 13 χρόνια μετά

Έτοιμη να αφήσει πίσω της το παρελθόν δηλώνει η διάσημη τραγουδίστρια και να φάει ένα πιάτο φαΐ με τον πατέρα της, τον οποίο έχει να δει από το 1999!..

Αναστάτωσε τους ντόπιους Στην Ταϊλανδή για χάρη του Gosling η Eva Mendes

Ως την Ταϊλανδή έφτασε η ερωτευμένη Eva Mendes για να βρεθεί στο πλευρό του συντρόφου της και διάσημου ηθοποιού, Ryan Gosling..

Για δείπνο στο Los Angeles H αδυναμία της Rihanna στα see - through

Μετά τα see - through μπλουζάκια, σειρά έχουν οι see - through φούστες για τη Rihanna που ξέρει να προκαλεί σε κάθε της εμφάνιση..

Λίγες ώρες μετά τον έντονο προβληματισμό που διατύπωσε ο Pat Fry σχετικά με την απόδοση της νέας Ferrari, ήρθε ο Fernando Alonso να στείλει τα πρώτα θετικά μηνύματα και να σκορπίσει χαμόγελα αισιοδοξίας στην ομάδα.

Λίγες ώρες μετά τον έντονο προβληματισμό που διατύπωσε ο Pat Fry σχετικά με την απόδοση της νέας Ferrari, ήρθε ο Fernando Alonso να στείλει τα πρώτα θετικά μηνύματα και να σκορπίσει χαμόγελα αισιοδοξίας στην ομάδα..

Οι πιλότοι της Mercedes AMG Petronas σημείωσαν τους καλύτερους χρόνους των πρώτων χειμερινών δοκιμών εξέλιξης που διεξήχθησαν στην πίστα της Jerez

Οι πιλότοι της Mercedes AMG Petronas σημείωσαν τους καλύτερους χρόνους των πρώτων χειμερινών δοκιμών εξέλιξης που διεξήχθησαν στην πίστα της Jerez, ωστόσο θα πρέπει να τονίσουμε ότι τόσο ο Nico Rosberg όσο και ο Michael Schumacher είχαν στη διάθεσή τους το μονοθέσιο του 2011 (W02)..

Τον δεύτερο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Jean-Eric Vergne στην 4η ημέρα δοκιμών στη Jerez. Ο Γάλλος συνέχισε την εξοικείωση του με το νέο μονοθέσιο της Scuderia Toro Rosso

Τον δεύτερο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Jean-Eric Vergne στην 4η ημέρα δοκιμών στη Jerez. Ο Γάλλος συνέχισε την εξοικείωση του με το νέο μονοθέσιο της Scuderia Toro Rosso..

Τον 3ο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Sebastian Vettel στην 4η και τελευταία ημέρα δοκιμών εξέλιξης στη Jerez de la Frontera.

Τον 3ο καλύτερο χρόνο σημείωσε ο Sebastian Vettel στην 4η και τελευταία ημέρα δοκιμών εξέλιξης στη Jerez de la Frontera.
Ωστόσο, έχασε πολύ χρόνο λόγω ενός προβλήματος στα ηλεκτρικά συστήματα του κινητήρα της RB8, που τον περιόρισε σε μόλις δύο..

Μοιάζει με τελικό και για τους δύο

Ο πρώτος από τους δέκα «τελικούς» για τον Ολυμπιακό, με έπαθλο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει αντίπαλο την ΑΕΚ και η νίκη αποτελεί μονόδρομο..

Με Ντούβνιακ ο ΠΑΟΚ

Στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου τέθηκε, ύστερα από δύο αγωνιστικές, ο Ούρος Ντούβνιακ. Ο Σέρβος γκαρντ έβγαλε -χωρίς πρόβλημα- όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και δήλωσε «παρών» για το ματς με αντίπαλο το Μαρούσι. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Τζέι Αρ Γκίντενς, καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον καρπό. Στην προσπάθεια της διοίκησης να προσελκύσει τον κόσμο στην Πυλαία, ορίστηκε γενική είσοδος στα 5 ευρώ για το ματς κόντρα στο Μαρούσι.
πηγη 

Σούπερ Λιγκ : Η Δόξα είναι εδώ!

 Με πρωταγωνιστή τον ανίκητο Σέρεμετ και με τέρματα των Αραβίδη και Λίμα, η Δοξα Δράμας πέτυχε την..

Ευρωλίγκα : Νίκη-πρόκριση για ΠΑΟ

 Συγκάτοικο στην κορυφή του 7ου ομίλου με την Ούνιξ Καζάν βρίσκει τον Παναθηναϊκό η ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής στη φάση των «16» της..

Άρης : Αποχή οι παίκτες!

Το οξύ οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Αρης, πέρασε την πόρτα των αποδυτηρίων των ποδοσφαιριστών οι οποίοι παρ' ότι μετέβησαν κανονικά..

Ένα τρένο εμβόλισε το λεωφορείο της ποδοσφαιρικής ομάδας Samsunspor στην Τουρκία

Ένα τρένο εμβόλισε το λεωφορείο της  ποδοσφαιρικής ομάδας Samsunspor   στην Τουρκία Μια τραγωδία περιμένε σε ισόπεδη διάβαση στο Samsunspor παίκτες ποδοσφαιρικής ομάδας..

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Εκατοντάδες πυροσβέστες στριμοξαν αστυνομικούς στις Βρυξέλλες και «πλένοντας τους» με τους σωλήνες στην πρόσοψη του γραφείου του πρωθυπουργού του Βελγίου για να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα λιτότητας με εντολή της κυβέρνησης, η οποία περιλαμβάνει περικοπές στις συντάξεις τους και αύξηση της ηλικίας συνταξιοδότησης.

 Eπιμέλεια planet stars                  VIDEO.ACTUALIDAD.RT.COM

5 τρόποι για να ενισχύσεις τις άμυνες του οργανισμού σου.KAI O EKTOΣ ΤΡΟΠΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΩ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...

Πορτοκαλί λαχανικά
Αν και στο δρόμο δεν είναι  ό,τι καλύτερο, στο τραπέζι σου τα πορτοκαλί λαχανικά φέρνουν μόνο καλά νέα. Φάε καρότα..

Vodafone κάθε απόγευμα μεταφέρονται τα χρήματα από την Ελλάδα στη Βρετανία

Αρνητική ψήφο στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας δείχνει να δίνει ο όμιλος Vodafone, καθώς σε καθημερινή βάση μεταφέρει τα έσοδα από τις εγχώριες δραστηριότητές της στη Βρετανία, ενώ ταυτόχρονα ο βρετανικός τηλεπικοινωνιακός κολοσσός δηλώνει έτοιμος να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας..

Vodafone: Bγάζει καθημερινά τις εισπράξεις της στη Βρετανία

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, ο γενικός οικονομικός διευθυντής του ομίλου, Αντι Χάλφορντ δήλωσε χθες, στο πλαίσιο της..

Βροχή παραιτήσεων στην κυβέρνηση

Τριγμοί στην κυβέρνηση συνεργασίας του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου μετά το τελεσίγραφο του Eurogroup για την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης..

Το γύρο του κόσμου κάνει -ξανά- το «ελληνικό πρόβλημα» «Η Αθήνα κάνει πίσω…»

Πιο κοντά παρά ποτέ η ελληνική χρεοκοπία μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, στα οποία  έχει αναδειχθεί ως πρώτο θέμα η  Ελλάδα και οι δραματικές εξελίξεις  στο πολιτικό μέτωπο..

Συρία: 28 νεκροί στη διπλή επίθεση στο Χαλέπι Περισσότεροι από 235 τραυματίστηκαν

Τουλάχιστον 28 άνθρωποι φέρονται να σκοτώθηκαν και 235 τραυματίστηκαν από δύο βομβιστικές επιθέσεις με στόχο κτήρια των δυνάμεων ασφαλείας στο Χαλέπι της βόρειας Συρίας, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση..

Δημοσκόπηση που δημοσίευσε το δημόσιο δίκτυο ZDF Δεν θα τα καταφέρουν οι Έλληνες, λένε οι Γερμανοί

Τα δύο τρίτα των Γερμανών αμφισβητούν ότι η Ελλάδα προσπαθεί σοβαρά να περικόψει τις δημοσιονομικές της δαπάνες..

ΚΚΕ: Παραπαίουν μπροστά στην αγανάκτηση

"Μπρος στην λαϊκή αγανάκτηση και αντίδραση, τα κόμματα της συγκυβέρνησης..

Νέα βόμβα στην κυβέρνηση Παραιτήθηκε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Νέα βόμβα και, προφανώς, η πιο ηχηρή μέχρι τώρα, για την κυβέρνηση Παπαδήμου. Η αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου..

Παρόμοια ανακοίνωση έκανε και η Μιλένα Αποστολάκη Δεν ψηφίζουν Μιχελογιαννάκης, Μαγκούφης και Μάντατζη

Ο βουλευτής Ξάνθης Τσετίν Μάνταζη σε επιστολή του αναφέρει μεταξύ άλλων « Η ηθική αλλά και η πολιτική λογική μου, μου υποδεικνύουν πλέον ότι ο δρόμος που ακολουθούμε οδηγεί σε αδιέξοδο..

Παπαδήμος: "Δεν έχει θέση στην κυβέρνηση όποιος δεν ψηφίζει τα μέτρα και..." Παραιτήθηκαν οι υπουργοί του ΛΑΟΣ

Την παραίτησή τους έθεσαν, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στη διάθεση του πρωθυπουργού..

ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ Ουκρανία: Στην ...κατάψυξη 126 εμπορικά πλοία

Στους πάγους στα στενά Κερτς, που συνδέουν την Μάυρη Θάλασσα με τη θάλασσα του Αζόφ, έχουν παγιδευτεί 126 πλοία, καθώς η Ουκρανία πλήττεται εδώ και πολλές ημέρες από ένα κύμα πολικού ψύχους  Όπως..

Ισπανία: Η ακροδεξιά απαλλάχθηκε από τον δικαστή Γκαρθόν Ζήτησε και πέτυχε την 11ετή παύση από τα καθήκοντα του ανθρώπου που σκάλισε το παρελθόν του φρανκισμού

Διεκόπη η απότομα η προσπαθεια του δημοκρατικού δικαστή Γκαρθόν να αναδείξει ζητήματα που σχετίζονται με τη διαφθορά και το φασιστικό παρελθόν της Ισπανίας..

ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Καταδίκη Μπαλτάσαρ Γκαρθόν για τηλεφωνικές υποκλοπές

Καταδίκη Μπαλτάσαρ Γκαρθόν για τηλεφωνικές υποκλοπές Σε 11 χρόνια απαγόρευσης άσκησης του επαγγέλματός του..

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΡΟΜΝΕΙ Εκανε «χατ τρικ» ο Σαντόρουμ και... κέρδισε ο Ομπάμα

Με την τριπλή ανέλπιστη νίκη του ο πρώην γερουσιαστής της Πενσιλβάνια, Ρικ Σαντόρουμ, ανακάτεψε για άλλη μια φορά την τράπουλα στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων  Αναπάντεχη και βαριά ήττα από τον πρώην γερουσιαστή της Πενσιλβάνια γνώρισε ο Ρόμνεϊ, χάνοντας τον αέρα του φαβορί. Νικητής αναδεικνύεται ο Ομπάμα..