ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: H «Ένωση» πήρε το ντέρμπι και το προβάδισμα τίτλου

 Η ΑΕΚ κυριάρχησε και νίκησε τον Παναθηναϊκό με σκορ 3-0 στην OPAP Arena, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι Ελίασον (7′,69′), Πόνσε (38′) πέτυχαν τα γκολ της Ένωσης που βρίσκεται στην κορυφή σε απόσταση 4 βαθμών από τον Παναθηναϊκό, του οποίου υπερτερεί και σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει με κεφαλιά του Ιωαννίδη που έφυγε λίγο άουτ στο 35′, αλλά η ΑΕΚ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και πλησίαζε συνεχώς με καλές προοπτικές την

«Θύρα 7» προς Κ.Μητσοτάκη για επιχειρούμενο «δέσιμο» Ε.Μαρινάκη και «καταδίωξη» οπαδών: «Θα απαντήσουμε την ημέρα που σας ενδιαφέρει»

 Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την επιχείρηση «Δαμόκλειος Σπάθη» που οδήγησε στις μαζικές συλλήψεις για την δολοφονία του Γ.Λυγγερίδη η «Θύρα 7» απάντησε «χτυπώντας» το Μέγαρο Μαξίμου και την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη.

«Θα σας απαντήσουμε την μοναδική ημέρα που σας ενδιαφέρει» αναφέρει η ανακοίνωση των οπαδών του Ολυμπιακού.

Τακτική «Χρυσής Αυγής» χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να «δέσει» τον Β.Μαρινάκη: «Σαλαμοποιεί» υποθέσεις βίας ετών στα γήπεδα για να καταλήξει στον… «Φύρερ»!

 Την ίδια τακτική που είχε εφαρμοστεί κατά της «Χρυσής Αυγής» χρησιμοποιεί και τώρα η κυβέρνηση στην υπόθεση των μαζικών συλλήψεων οπαδών του Ολυμπιακού, όπου ο σκοπός των συλλήψεων αυτών είναι να «δεθεί» ο Β.Μαρινάκη.

«Σαλαμοποιεί» υποθέσεις βίας περασμένων ετών στα γήπεδα για να καταλήξει στον ιδιοκτήτη του ολυμπιακού αλλά και του μεγαλύτερου ομίλου ΜΜΕ της χώρας.

Όπως η ίδια η δικογραφία αναφέρει, οι ερευνητές ξεκινούν από το 2019 και είναι σαφές ότι θα προχωρήσουν όπως είχε γίνει και στην υπόθεση της «Χρυσής Αυγής».

«Σπαρτιάτες»: Ένα κοινοβουλευτικό κόμμα λιγότερο στις Ευρωεκλογές γιατί… «έτσι τους αρέσει»!

 Οι «Σπαρτιάτες» αποφασίστηκε να «κοπούν» από τον Άρειο Πάγο και έτσι δεν θα συμμετάσχουν στις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου ανακοίνωσε την τελική λίστα των κομμάτων που θα λάβουν μέρος στις ευρωεκλογές και χωρίς κάποια άλλη εξήγηση το κόμμα βρίσκεται εκτός λίστας.

 Ενστάσεις για τη συμμετοχή του κόμματος στην αναμέτρηση του Ιουνίου είχε εκφράσει με υπόμνημα η Ν.Δ. και δείχνει ότι η ηγεσία του Αρείου Πάγου το έκανε αποδεκτό.

Ο Αζέρος πρόεδρος Ι.Αλίεφ μιλάει για «στρατιωτική βοήθεια της Ελλάδας στην Αρμενία»

 Ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ με τον οποίο η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το 2013 συμφώνησε τον αγωγό ΤΑΡ σε βάρος του South Stream, επιτέθηκε σε τρεις χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, κατηγορώντας για εξοπλισμό της Αρμενίας και προειδοποίησε για «σοβαρά μέτρα».

«Δεν είναι δυνατόν να παραμένουμε απαθείς ενώ η Γαλλία, η Ινδία και η Ελλάδα εξοπλίζουν την Αρμενία εναντίον μας. Το πράττουν ανοικτά και επιδεικτικά, φαίνεται πως επιδιώκουν να μας προκαλέσουν με αυτήν την ενέργεια.

Βουλή: Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ.Φλώρος «ήρθε στα χέρια» με τον βουλευτή της Ελ.Λύσης Β.Γραμμένο όταν αυτός του έβρισε την μητέρα

 Ο Β.Γραμμένος έβρισε σκαιότατα τον Κ.Φλώρο καταγγέλλει ο ανεξάρτητος βουλευτής ενώ η Ολομέλεια συζητούσε την άρση ασυλίας του Κ.Βελόπουλου - Ο Κ.Τασούλας συνέλαβε και πάει για... κακούργημα (!) τον Κ.Φλώρο!

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος «ήρθε στα χέρια» και συνεπλάκη με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο, ότι ο Β. Γραμμένος έβρισε χυδαία την μητέρα του Κ.Φλώρου και τον απείλησε πως «θα τον βάλει φυλακή με βραχιολάκια».

Βουλή: Αποφασίστηκε η άρση ασυλίας του Κ.Βελόπουλου – Θα δικαστεί από τακτικό δικαστήριο

 Aποφασίστηκε κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής η άρση ασυλίας του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, με ψήφους 258 «ΥΠΕΡ», 8 «ΟΧΙ» και 3 «παρών».

Η υπόθεση του αφορά συκοφαντική δυσφήμιση, μέσω ψευδούς λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο, που σύμφωνα με πληροφορίες υπέβαλε πρώην στέλεχος της Ελληνικής Λύσης, αξιωματικός ε.α του Πολεμικού Ναυτικού.

Θεωρία-ντροπή της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ Β.Φλέσσα για «συνευθύνη των πολιτών» (!) στα Τέμπη: «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι μαζί»!

 Μια ντροπιαστική πολιτική θεωρεία «συνευθύνης» των Ελλήνων πολιτών για το έγκλημα των Τεμπών διατύπωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Βίκυ Φλέσσα, όταν ρωτήθηκε σε εκδήλωση στον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας για το έγκλημα στα Τέμπη.

Απαντώντας ως νέος Πάγκαλος που μετά τις «αλυσίδες» των Μνημονίων και την οικονομική καταστροφή μίλησε για συνυπευθυνότητα όλων των Ελλήνων με το «Όλοι μαζί τα φάγαμε»