Η επέτειος της δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα είναι ημέρα τιμής και μνήμης.

 Κάθε χρόνο τέτοια μέρα τιμούμε τη θυσία του Νίκου Τεμπονέρα και θυμόμαστε την μαύρη εκείνη νύχτα της 8ης Γενάρη του ‘91 όταν παρακρατικοί, ηγετικά στελέχη της δεξιάς νεολαίας ως φυσικοί αυτουργοί με την κάλυψη ηθικών αυτουργών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη δολοφόνησαν έναν πρωτοπόρο αγωνιστή.

Χωρίς Αντετοκούνμπο οι Μπακς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν θα αγωνιστούν οι Μπακς. Ο Έλληνας πόιντ φόργουορντ είναι άρρωστος και δεν θα αγωνιστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση του Μιλγουόκι με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

«Όρθιος» στα Πηγάδια ο Ολυμπιακός, 2-0 την Ξάνθη

Με γκολ του Μπράουν Ιντέγε στο 38ο και του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς στο 89ο ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Ξάνθης στα Πηγάδια, σε παιχνίδι για την 2η εξ αναβολής αγωνιστική της Super League. Από το 69’ οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινες κάρτες οι Λισγάρας της Ξάνθης και Σεμπά του Ολυμπιακού.

Αναστολή και κατάργηση υποβολής δηλώσεων και πόθεν έσχεν ζητούν οι καναλάρχες

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η Ένωση Ιδιοκτήτων Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) και ζητεί κατά πρώτον με προσωρινή διαταγή του προέδρου του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Νικολάου Σακελλαρίου να ανασταλεί η υποχρέωση υποβολής των δηλώσεων πόθεν έσχες των μελών της Ένωσης, αλλά και για όλα τα

Στη γιαγιά του ο γιος της Ρούπα- Συνεχίζονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής

Στη γιαγιά του παραδίδεται ο 6χρονος γιος της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη με διάταξη της Εισαγγελέως Ανηλίκων. Η εισαγγελέας, αφού μελέτησε τις εκθέσεις των ειδικών, κρίνει ότι την επιμέλεια του 6χρονου πρέπει να αναλάβει μόνο η μητέρας της κρατούμενης και όχι και η αδελφή της, όπως είχε αιτηθεί αρχικά.

Κατέβασε τα ρολά στη Τούμπα ο Πασχαλάκης (0-1)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη ο ΠΑΣ Γιάννινα έφερε… τούμπα τον ΠΑΟΚ και τον κέρδισε στην Τούμπα με 1-0 για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Τζημόπουλος στο 16’.
Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο ΠΑΟΚ έπαιζε σαν τη γάτα με το ποντίκι τον αντίπαλο του, είχε πλήρη κατοχή της μπάλας και οι «ασπρόμαυροι» έχαναν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη

ΣΕΓΑΣ: Αυτοκτόνησε ο Α΄Αντιπρόεδρος Γ. Σταματόπουλος

Ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του ελληνικού κλασσικού αθλητισμού, ο Γιάννης Σταματόπουλος, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.
Ο α` αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, βρέθηκε νεκρός καθώς αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην Αθήνα. Ο Σταματόπουλος ήταν μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου της Αθήνας.
Ανακοίνωση για το θάνατο του Γιάννη Σταματόπουλου εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ μετά την περιπέτεια με της υγεία της

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε σήμερα την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το βαρύ κρυολόγημα που πέρασε, το οποίο την ανάγκασε να μην παραστεί στην χριστουγεννιάτικη και την πρωτοχρονιάτικη λειτουργία.
Φορώντας ένα πανωφόρι με έντονο μπλε χρώμα και καπέλο,

Ο όρκος της «Ελλήνων Συνέλευσις» – Δείτε τι θα πάθουν όσα μέλη τον παραβούν (video)

Γέλιο, αλλά και έντονο προβληματισμό προκαλεί ο όρκος της «Ελλήνων συνέλευσις» τον οποίο υποχρεούνται να φωνάζουν τα νέα μέλη της μετά την εγγραφή τους στα μητρώα του πολιτικού αυτού μορφώματος.
Στο παρακάτω video θα δείτε νέα μέλη του πολιτικού φορέα του Αρτέμη Σώρρα να ορκίζονται σε ένα καφενείο, φωνάζοντας για κοσμικό πυρ, πολέμαρχους, ενεργό ύδωρ και συμπαντική συνειδητότητα.

Ενας τσαρλατάνος που θέλει να γίνει ο «Σω(τή)ρας» της χώρας

Η κρίση, η απελπισία και τα αδιέξοδα έκαναν το .... θαύμα τους. Ενας σύγχρονος Μεσσίας και μια τραγικοκωμική φάρσα είναι ο «καθρέφτης» της εποχής μας...
Λεφτά υπάρχουν... Δεν θέλει και πολύ να το πιστέψεις. Η κρίση, τα αδιέξοδα και η πίστη στο παρελθόν ενός «περιούσιου λαού» έχουν κάνει πραγματικότητα μια ιλαροτραγική φάρσα. Ενορχηστρωτής της, το πρόσωπο που ακούγεται ίσως περισσότερο από καθέναν άλλο αυτές τις μέρες.

Η βουρκωμένη αποχαιρετιστήρια ομιλία της Μισέλ Ομπάμα Vds.

Ιδιαιτέρως φορτισμένη ήταν τελευταία ομιλία της Πρώτης Κυρίας, όπου μία βουρκωμένη Μισέλ Ομπάμα ύμνησε τη διαφορετικότητα – που, όπως είπε, δεν μας απειλεί αλλά μας διαμορφώνει – και την ελπίδα για το μέλλον που (πρέπει να) είναι η κινητήρια δύναμη όλων...

Σκάνδαλο Novartis: Οπτικοακουστικό υλικό «φωτιά» για πρώην υπουργούς

Tέσσερις πρώην υπουργοί φέρεται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Novartis σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, υπάρχει σχετικό οπτικοακουστικό υλικό που προέρχεται από το εσωτερικό κύκλωμα στα γραφεία της φαρμακευτικής εταιρείας στην Ελλάδα.