Marloes Horst: Η βασίλισσα της ερήμου

Η Horst γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1989 και σήμερα ζει και εργάζεται ως μοντέλο στη Νέα Υόρκη. Ξεκίνησε να φωτογραφίζεται από μικρή όταν στην εφηβική ηλικία έστειλε κάποιες φωτογραφίες της σε ένα μεγάλο πρακτορείο μόδας

Τα πιο δημοφιλή μουσικά βίντεο του 2013 από το Youtube (Φωτό+Βίντεο)

To Youtube ανακοίνωσε πoια είναι τα πιο δημοφιλή μουσικά του βίντεο για το 2013 – Δείτε τα εδώ
Είναι μάλλον η χρονιά της Miley Cyrus, καθότι δύο βίντεο της είναι στην πρώτη τριάδα από τα δέκα πιο δημοφιλή μουσικά βίντεο της χρονιάς που ανακοίνωσε το ΥouΤube. Πρώτος και καλύτερος όμως είναι ο Psy -που σίγουρα όλοι θυμόμαστε από το “Gangham Style”.

Austin Mahone - Banga! Banga!

 11 Δεκ 2013
Music video by Austin Mahone performing Banga! Banga!. (C) 2013 Chase Records / Cash Money Records, Inc.

Britney Spears - Perfume -Μόνο με τα εσώρουχα στο νέο της βίντεο κλιπ

10 Δεκ 2013
From the album 'Britney Jean.' Download it now on iTunes:Η μεγαλύτερη έκπληξη για τους θαυμαστές της είναι όμως ότι η 32χρονη εμφανίζεται στο «Perfume» ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, φορώντας μόνο τα λευκά της εσώρουχα...

Shakira - Whenever, Wherever

11 Δεκ 2013

Music video by Shakira performing Whenever, Wherever. (C) 2007Sony Music Entertainment

Ποια ζηλεύει η Άνιστον;

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι αναμφισβήτητα μία όμορφη γυναίκα. Ωστόσο η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ζηλεύει μία άλλη γυναίκα και συγκεκριμένα τα… μαλλιά της.

Φουρέιρα: Έρχεται η στιγμή που δεν ελέγχεις τον έρωτα

Σε μια εξομολογητική συνέντευξη η Ελένη Φουρέιρα παραδέχεται ότι ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Γιώργο Σαμαρά.
"Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή που λέμε ΄Αχ δεν μου πετυχαίνει μια σχέση', ΄Δύσκολα θα ερωτευτώ ξανά'.

Βίσση και Ρέμος μιλούν για τη συνεργασία τους

Ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση μιλούν στο περιοδικό "Hello!" για τη συνεργασία τους.

"Χαίρομαι πολύ που σε λίγες μέρες θα ξεκινήσω τις παραστάσεις με την Άννα Βίσση στο ανανεωμένο και ανακαινισμένο "Pantheon Theater". Νιώθω ότι ήταν η κατάλληλη στιμή αυτή που βρεθήκαμε με την Άννα, γιατί τώρα έχουμε πολύ περισσότερα πράγματα που μας ενώνουν και τίποτα να μας χωρίζει.

ΦΩΤΟ-Καυτό φιλί για Kutcher-Kunis

Φωτογραφία ανήρτησε στο twitter ο Ashton Kutcher όπου ανταλλάσσει καυτά φιλιά με την αγαπημένη του Mila Kunis.

Αυτή η κίνηση του γνωστού ηθοποιού προκάλεσε έκπληξη καθώς δεν συνηθίζει να ανεβάζει προσωπικές φωτογραφίες του στα social media.

ΒΙΝΤΕΟ-Το νέο βίντεο κλιπ της Βανδή -"Χάνω Εσένα".

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook το νέο βίντεο κλιπ της με τίτλο "Χάνω Εσένα".

ΒΙΝΤΕΟ-Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Σινάτρα-The best of-Frank Sinatra collection

O Φράνσις Άλμπερτ Σινάτρα γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 1915, έγινε γνωστός ως Φρανκ Σινάτρα και ήταν δημοφιλής Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός.

Απόφαση - σοκ της ΕΕ για κούρεμα καταθέσεων με το «μοντέλο Κύπρου»

Το ανακοίνωσε ο επίτροπος Μισέλ Μπαρνιέ μέσω Twitter στις 3 τη νύχτα- ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ, προς το παρόν, οι καταθέσεις μέχρι 100.000 ευρώ- Πρώτοι θα χάσουν τα χρήματά τους οι ομολογιούχοι και οι καταθέτες πάνω απο 100.000 ευρώ- Θα ισχύσει απο το 2016 η απόφαση- Αναμένονται οι αντιδράσεις των αγορών

Ο «ατσαλένιος» Τάσος Σταθόπουλος συγκίνησε και ευαισθητοποίησε στην Πρέβεζα (photo+video)

Όσοι αγαπούν τον αθλητισμό, πολλές φορές ξεχνούν για ποιους λόγους τον αγαπούν πραγματικά. Άνθρωποι όπως ο ultra - ironman, ο «ατσαλένιος» Τάσος Σταθόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στην Πρέβεζα για να μιλήσει στους μαθητές σχολείων της πόλης.

Αρχίζει η δίκη Μαντέλη για την υπόθεση Siemens

Ξεκινά ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη του πρώην υπουργού Τάσου Μαντέλη για την υπόθεση των χρημάτων που είχε λάβει από τη Siemens.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Τάσος Μαντέλης νομιμοποίησε παράνομα χρήματα που έλαβε από τη γερμανική εταιρεία, χρήματα τα οποία αποτελούσαν «δώρο» για την υπογραφή της σύμβασης 8002 του ΟΤΕ για την ψηφιοποίηση των κέντρων του το 1997.

Δεκάδες χιλιάδες βιογραφικά για 390 θέσεις εργασίας στον ΟΤΕ

Πάνω από 18.000 βιογραφικά απέστειλαν οι ενδιαφερόμενοι στον ΟΤΕ προκειμένου να αξιολογηθούν για την κάλυψη 390 θέσεων εργασίας. Σύμφωνα με στελέχη του οργανισμού, ο αριθμός των βιογραφικών που είχε αποσταλεί μέχρι την περασμένη Δευτέρα δημιουργούσε μια αναλογία περίπου 50 υποψηφίων για κάθε θέση εργασίας.

Παντελής Οικονόμου Η παράταξη μπορεί να στηρίξει ξανά το λαό και τη πατρίδα-χαχαχαχαχαχα.........

Η μεγάλη παράταξη, ο φυσικός χώρος κάθε συμπατριώτη μας που θέλει να προκόψει, περνάει δύσκολες μέρες. Έζησε την πολύχρονη φθορά του ΠΑΣΟΚ που οδήγησε στη μεγάλη του ήττα. Και σήμερα, ζει την μετουσίωση αυτής της κομματικής ήττας σε δικό της, απόλυτο κατακερματισμό. Τα αίτια: ελαφρότητα, συμβατικότητα, ιδιοτέλεια και συμβιβασμός με το κατεστημένο.

EUROLEAGUE BASKETBALL-Weekly Show Euroleague

Euroleague Basketball Magazine - Round 5. Joey Dorsey is a master of defence for FC Barcelona; We meet talented prospects Jeremy Nzeulie and David Jelinek; Salah Mejri is the first Tunisian to play in the Euroleague;

euronews- Συναγερμός στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό -Εκτός λειτουργίας τέθηκε ένα από τα συστήματα ψύξης...

Εκτός λειτουργίας τέθηκε ένα από τα συστήματα ψύξης του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Εκτιμάται ότι η δυσλειτουργία οφείλεται σε ελαττωματική βαλβίδα και δεν αποτελεί απειλή για την ακεραιότητα των μελών του πληρώματος.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ- Στα πρόθυρα χρεοκοπίας μία στις τρεις πόλεις

Η γερμανική οικονομία «πετάει», ωστόσο αυτό δεν αφορά ολόκληρη τη χώρα. Μία στις τρεις γερμανικές πόλεις είναι υπερχρεωμένη, στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, σύμφωνα με μελέτη της Ernst & Young.

ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ- Ο Κασιδιάρης σκοπευτής και τα «μωρά του Χίτλερ»

Ενα ακόμη βίντεο που περιλαμβάνεται στον ογκώδη φάκελο της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Εικονίζει τον Ηλία Κασιδιάρη να ασκείται με ζήλο στην... αθλοπαιδιά της σκοποβολής.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ- Πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ από το Champions League

Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «32» του Europa League και την Πέμπτη (12/12) κόντρα στην Αλκμάαρ θα διεκδικήσει την πρωτιά του ομίλου του. Στις 24 ομάδες, που θα προκριθούν από τους 12 ομίλους του Europa, θα προστεθούν 8 από το Champions League, ώστε να συμπληρωθούν οι «32».

ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΡΟΥΠ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ- Ισπανία, Γερμανία ή Αγγλία για Ολυμπιακό!

Η φάση των ομίλων του Champions League 2013-2014 ολοκληρώθηκε με τα παιχνίδια των ομίλων 5-8 και η κλήρωση για τους «16» θα διεξαχθεί την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στη 1μ.μ. στη Νιόν της Ελβετίας.

Λουκέτο σε 31 φορείς του Δημοσίου με κάτω από 130 εργαζόμενους ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΙΣΤΑ

Συνεχίζεται το σαφάρι από την κυβέρνηση για τον εντοπισμό οργανισμών του Δημοσίου που είναι ζημιογόνοι και δεν απασχολούν μεγάλο αριθμό υπαλλήλων. Συγκεκριμένα οι εντολές που έχουν οι υπουργοί είναι να βρουν και να καταργήσουν φορείς με κάτω από 130 εργαζόμενους.

ΕRTOPEN- Βρετανικό περιοδικό: Οι Γερμανοί έχουν δεύτερη ιδιοκτησία την Ελλάδα

Μπαίνοντας κανείς σε ορισμένα από τα βαγόνια του αγγλικού μετρό αντικρίζει μία διαφήμιση, η οποία προκαλεί έκπληξη και ανάμεικτα συναισθήματα. Ιδίως αν αυτός που τη διαβάζει είναι Έλληνας.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-2 ΕΠΙ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ- Ο Πλατέλλας «έσωσε» την τραγική ΑΕΚ (vds+pics)

Μία ακόμα απογοητευτική εμφάνιση της ΑΕΚ. Η Ένωση κέρδισε με τον Ηρόδοτο με 2-1 στο Παγκρήτιο στάδιο στο εξ αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής και επέστρεψε στην κορυφή του 6ου ομίλου, αλλά η απόδοση των περισσότερων ποδοσφαιριστών θύμισε… Μενίδι. Χαρακτηριστικό όλων, ότι η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα «κατάφερε» να πάρει το τρίποντο στις καθυστερήσεις και στην τελευταία φάση του αγώνα, χάρη σε τέρμα του Βαγγέλη Πλατέλλα.