Eτινγκερ: Ενεργειακός κόμβος για την Ευρώπη μπορεί να καταστεί η Ελλάδα

Η Ελλάδα μπορεί να διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο ως ενεργειακή πύλη και να καταστεί ενεργειακός κόμβος για την Ευρώπη, επεσήμανε ο Επίτροπος Ενέργειας της ΕΕ Γκ. Έτινγκερ, μετά τη συνάντηση που είχε απόψε με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη και τον υφυπουργό Μάκη Παπαγεωργίου.

Κολομβία, Ιαπωνία και Ακτή Ελεφαντοστού οι αντίπαλοι της Εθνικής

Στον 3ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας που θα διεξαχθεί από τις 12 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου του 2014 κληρώθηκε η Εθνική Ελλάδος.

Αντίπαλοι της Εθνικής θα είναι η Κολομβία, η Ακτή Ελεφαντοστού και η Ιαπωνία.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:
Πρώτο ματς στις 14 Ιουνίου: Κολομβία-Ελλάδα (19:00, Μπέλο Οριζόντε)
Δεύτερο ματς στις 20 Ιουνίου: Ιαπωνία-Ελλάδα (01:00, Νατάλ)

Στο γήπεδο της Τούμπας στις 16 Δεκεμβρίου Ξανά στο γήπεδο οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004

Η ομάδα που σήκωσε το κύπελλο στα γήπεδα της Πορτογαλίας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό τη Ρουμανία του Γκεόργκε Χάτζι Οι ποδοσφαιριστές που κατέκτησαν το Euro 2004 θα βρεθούν ξανά μαζί για να θυμηθούν τις παλιές μεγάλες στιγμές και να αγωνιστούν σε ένα φιλικό παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Πένθος σε όλο τον κόσμο για το θάνατο του Νέλσον Μαντέλα Ομπάμα: Ο Μαντέλα ήταν η έμπνευσή μου

«Κατάφερε περισσότερα από ό,τι θα μπορούσε να κάνει ένας και μόνο άνθρωπος», είπε ο Ομπάμα από τον Λευκό Οίκο λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώην προέδρου της Νότιας Αφρικής Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, επαίνεσε τον Νέλσον Μαντέλα, χαρακτηρίζοντάς τον ως «έναν από τους πιο σημαντικούς, θαρραλέους και αληθινά καλούς ανθρώπους που έζησε ποτέ».

Aντίο «Μαντίμπα» Παγκόσμια συγκίνηση και φόρος τιμής στον Μαντέλα

O «Μαντίμπα» πέθανε γαλήνια στο σπίτι του στο Γιοχάνεσμπουργκ, στα 95 του χρόνια, περιστοιχισμένος από τα μέλη της οικογένειάς του Θλίψη και συγκίνηση προκαλεί παγκοσμίως ο θάνατος του ιστορικού ηγέτη της Νοτίου Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα. «Το έθνος έχασε το σημαντικότερο τέκνο του, ο λαός έχασε τον πατέρα του».

Η Αφρική θρηνεί «Έφυγε» ο Νέλσον Μαντέλα

Η κηδεία του θα γίνει δημοσία δαπάνη ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής - Ομπάμα: «Η μνήμη του θα ζει αιώνια» - ΟΗΕ: Έφυγε ένας γίγαντας της ειρήνης - Κάμερον: Έσβησε ένα σπουδαίο φως στον κόσμο - Ποιος ήταν ο «Μαντίμπα» που αγαπήθηκε από έναν ολόκληρο λαό - Οι αγώνες του για τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα σημάδεψαν τη ζωή του

South Africa's Nelson Mandela dies- -Ο Πρώτος μαύρος πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα Δεν Είναι Μαζί μας .

South Africa's first black president and anti-apartheid icon Nelson Mandela has died, South Africa's president says. Mr Mandela, 95, led South Africa's transition from white-minority rule in the 1990s, after 27 years in prison. He had been receiving intense home-based medical care for a lung infection after three months in hospital. In a statement on South African national TV, Mr Zuma said Mr Mandela had "departed" and was at peace.

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 103-105 Αρνείται να χάσει! -Highlights: FC Bayern Munich-Olympiacos Piraeus

Ρεσιτάλ επιθέσεων στο Μόναχο! Ο Ολυμπιακός πέρασε και από την έδρα της Μπάγερν με 105-103 και συνεχίζει αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας φτάσει πλέον στο 19-0. Παρότι έπαιζε χωρίς τέσσερις ψηλούς, παρότι δεν έπαιξαν άμυνα, ακόμα και αν η Μπάγερν είχε στη διάθεσή της το τελευταίο -ελεύθερο- σουτ, οι «ερυθρόλευκοι» αρνούνται να χάσουν φέτος!