Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟ 1-0 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 63-58 (pics)

Σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός το είχε πάει στο ρυθμό του (55-58, 36’), ο Βασίλης Σπανούλης ξεκίνησε τα «δικά» του και τελειώνοντας με 11 πόντους, 10 ασίστ και 6 ριμπάουντ, χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 63-58. Εξαιρετικός ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με 12 πόντους και 4 ασίστ, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ως συνήθως (κόντρα στους Πειραιώτες) ο Κέι Σι Ρίβερς με 16 πόντους και ο Γιάννης Μπουρούσης επιθετικά με 13 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Το συγκινητικό γράμμα του Τότι στους τιφόζι: «Δεν μπόρεσα να ξεγλιστρήσω από τον χρόνο»! (vid)

«Σε ευχαριστώ Ρώμη
Ευχαριστώ την μητέρα, τον πατέρα, τον αδερφό, τους συγγενείς και τους φίλους μου
Την γυναίκα και τα τρία παιδιά μου
Ηθελα να ξεκινήσω να διαβάζω από το τέλος, απο τους αποχαιρετισμούς, επειδή δεν ήξερα εάν θα ήμουν σε θέση να διαβάσω όλες αυτές τις γραμμές
Είναι αδύνατο να χωρέσεις 28 χρόνια σε λίγες προτάσεις
Σκέφτηκα να το κάνω με ένα ποίημα ή ένα τραγούδι, αλλά δεν μπόρεσα να γράψω κάποιο

Τα δάκρυα του Τότι και όλης της Ρώμης (pics&vids)

Πρώτα αγκάλιασε την γυναίκα του. Μετά πήρε αγκαλιά τα παιδιά και έκανε το γύρο του «Ολίμπικο». Δεν μπορούσε όμως να συγκρατήσει τα δάκρυα και το ίδιο συνέβη με όλους όσοι βρέθηκαν στο αντίο του μεγάλου Capitano. Ο Φραντσέσκο Τότι έκλαψε στο αντίο του και μαζί και όλη η Ρώμη.
Σε όλη τη διαδρομή άπαντες εμφανίζονταν με λυγμούς. Και ειδικά οι συμπαίκτες του, με την κάμερα να πιάνει τον Κώστα Μανωλά και τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι να μην μπορούν να συγκρατηθούν με τίποτα.

Η Μπενφίκα των Σάμαρη, Μήτρογλου κατέκτησε το νταμπλ στην Πορτογαλία μετά τη νίκη με 2-1 στον τελικό του Κυπέλλου

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι Αετοί της Λισαβόνας ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν φτάνοντας στην κατάκτηση του νταμπλ. Η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς επικράτησε 2-1 στον τελικό του Κυπέλλου της Βιτόρια Γκιμαράες σε έναν αγώνα στον οποίο ο Αντρέας Σάμαρης μπήκε στο ματς στη θέση του Φέισα στο 24' και ο Κώστας

Η Ένωση επιβλήθηκε με 1-0 των Θεσσαλονικέων στο ΟΑΚΑ και συνεχίζει να «βλέπει» την κορυφή των πλέι οφ

Ένα γκολ του Μακασέτα στο 42’ ήταν αρκετό στην ΑΕΚ να πάρει τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 1-0 και να ελπίζει ότι θα κατακτήσει την πρώτη θέση των πλέι οφ της Super League.
Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν ξανά στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του, καθώς

Νίκη γοήτρου ο Άρης επί του Απόλλωνα

Νίκη γοήτρου σημείωσε ο Άρης επί του πρωτοπόρου της Football League, Απόλλωνα Σμύρνης. Χάρη σε γκολ του Καπνίδη οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 1-0, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής.
Ο ΟΦΗ έκανε… πάρτι στο Γεντι Κουλέ, συντρίβοντας με 6-1 την Σπάρτη. Βροχή από γκολ και στα Τρίκαλα, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με το ίδιο σκορ (6-1) των Χανίων.

Επικράτησε του Πανιωνίου και «αναπνέει» ο Παναθηναϊκός

Με μία ακόμη εμφάνιση, ικανή να του δώσει αυτό που ήθελε, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και μία αγωνιστική πριν το φινάλε των πλέι οφ (5η) έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για να αποφύγει τους προκριματικούς του Europa League στις αρχές Ιουλίου.

Λάνθιμος και Φιλίππου πήραν το βραβείο σεναρίου στις Κάννες

Το βραβείο Σεναρίου για την ταινία «The Killing of a Sacred Deer» κατέκτησαν οι Γιώργος Λάνθιμος και Ευθύμης Φιλίππου. Το βραβείο μοιράστηκαν με τη Βρετανίδα, Λιν Ράμσεϊ, που υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας «You were never really here», που προβλήθηκε τελευταία στο διαγωνιστικό τμήμα.
«Ευχαριστώ την κριτική επιτροπή για αυτό το ωραίο δώρο, είπε ο Έλληνας σκηνοθέτης παραλαμβάνοντας το βραβείο του,

Οι ηγέτες του κόσμου με τους μεγαλύτερους ετήσιους μισθούς. Πόσα βγάζουν;

Σπαταλούν αμέτρητα χρήματα, βρίσκονται συνεχώς υπό πίεση, κονταροχτυπιούνται αλύπητα με τους αντιπάλους τους στις τηλεοπτικές αρένες και προσποιούνται πως είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι πραγματικά, στην προσπάθειά τους να κερδίσουν το εκλογικό σώμα της χώρας τους. Οι υποψήφιοι πρόεδροι και πρωθυπουργοί κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν στις εκλογές.

Μισθός κάθε μήνα σε κάθε πολίτη χωρίς κριτήρια. Η ιδέα που κερδίζει έδαφος

«Χρειαζόμαστε μια κοινωνία που μετρά την πρόοδο όχι μόνο μέσω του ΑΕΠ, αλλά και από το πόσοι από εμάς συμμετέχουν ουσιαστικά στην κοινωνία. Πρέπει να εξερευνήσουμε ιδέες όπως το καθολικό βασικό εισόδημα, ώστε να δώσουμε στον καθένα το μαξιλάρι να δοκιμάζει καινούρια πράγματα. Αυτό είναι τμήμα ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου για τη γενιά μας».
«Πάει για πρόεδρος;», αναρωτήθηκαν όσοι άκουσαν τον ιδρυτή του Facebook να απευθύνεται με τα παραπάνω λόγια στους φετινούς απόφοιτους του Χάρβαρντ.

Αυτές είναι οι 10 πιο σέξι πόλεις του πλανήτη: 88η και… καταϊδρωμένη η Αθήνα (pics)

Σε ποια μέρη του πλανήτη οι κάτοικοι βιώνουν στο ζενίθ το σεξ, με ότι συμπεριλαμβάνεται επιπλέον σε αυτή την δραστηριότητα; Που απολαμβάνουν τον σαρκικό έρωτα, είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες ενώ ταυτόχρονα παίρνουν μέτρα αντισύλληψης και οι γυναίκες σέβονται τους άνδρες και αντίστροφα;
Σε αυτά τα ερωτήματα θέλησαν να απαντήσουν οι ιθύνοντες πίσω από το διεθνές app store Lazeeva προκειμένου να βγάλουν μία λίστα με τις 100 πιο σεξουαλικές πόλεις του πλανήτη!

Το πιο αμφιλεγόμενο φεστιβάλ της χώρας ανοίγει τις πύλες του (pics & vids)

Σχολιάστηκε, κατακρίθηκε, πολεμήθηκε. Το Erotic Art Festival, όμως, είναι για ακόμα μία χρονιά εδώ, πανέτοιμο να δώσει στον έρωτα νέα «γεύση» και να απενοχοποιήσει τους… τολμηρούς!
Της Όλγας Παρθενέα-Γεωργάτσου
Ανοίγει επιτέλους τις πύλες του για τρίτη χρονιά το πιο hot φεστιβάλ της Αθήνας, ύστερα από μια σειρά εμποδίων που όχι μόνο δεν κατάφεραν να το… εξαφανίσουν από τον χάρτη των events της Αθήνας, μα αντιθέτως, έκαναν ακόμα πιο ηχηρή την παρουσία του.

Erotica Art Festival: Το πιο ερωτικό τριήμερο μόλις ξεκίνησε

40.000 τ.μ αφιερωμένα στη σεξουαλικότητα και στις ερωτικές φαντασιώσεις

Το πιο ερωτικό φεστιβάλ σήκωσε αυλαία, χθες το απόγευμα, ακόμη πιο ανανεωμένο στο Εntertainment Center στο Γκάζι στην Iερά Οδό. 40.000 τ.μ αφιερωμένα στη σεξουαλικότητα, στις ερωτικές φαντασιώσεις και στην ερωτική βιομηχανία, άνοιξαν τις πόρτες τους και περιμένουν το κοινό να ζήσει από κοντά μια απολαυστική εμπειρία.

Σπάνιο φαινόμενο στην Κέρκυρα: Τεράστια “ρουφήχτρα” στη θάλασσα! [vid]

Ένα σπάνιο φαινόμενο παρατηρήθηκε στην Κέρκυρα. Η κακοκαιρία στο Νησί των Φαιάκων δημιούργησε στην θάλασσα μια “ρουφήχτρα”! 

Το εν λόγω φαινόμενο ονομάζεται παλιρροιακή δίνη και βιντεοσκοπήθηκε από έναν Σκωτσέζο που κάνει διακοπές στο νησί.

Μόλις λίγα μέτρα από την ακτή και από το μπαλκόνι του σπιτιού, στην Κασσιώπη, ο Κιέραν Ντίκσον είδε την “ρουφήχτρα” που είχε αρκετά μέτρα διάμετρο και έβγαλε αμέσως την κάμερά του.

Ξεκίνησε η διάθεση του 2017 KIA Soul 1.6lt στην ελληνική αγορά

Την άφιξη στην ελληνική αγορά του νέου Kia Soul 1.6lt  με κινητήρες βενζίνης & Diesel ανακοίνωσε η Autodeal. Οι τιμές διάθεσής του.

Πρόκειται για τον πρωτοπόρο των αστικών cross over που συνδυάζει απόλυτα τον σπορτίφ χαρακτήρα με το μυώδες στυλ,

HARLEY-DAVIDSON- Είστε έτοιμοι για το Harley On Tour 2017;

H Harley-Davidson φέρνει κοντά σας 22 μοντέλα της γκάμας του 2017 μέσα από τα οποία μπορείς να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και να πραγματοποιήσεις ένα test ride.

Η θρυλική μάρκα μοτοσυκλετών, ανοίγει τον δρόμο προς την ελευθερία με την άφιξη στην Ελλάδα του Harley On Tour 2017, του μεγάλου test ride event, προσφέροντας τη δυνατότητα στους λάτρεις της μάρκας να κινηθούν πέρα από τα συνηθισμένα.

Η Harley-Davidson Athena σας προσκαλεί στο 4ο Surf Art Festival

Την Παρασκευή 26 έως την Κυριακή 28 Μαίου 2017, μια γιορτή αφιερωμένη στο Surf, τη δημιουργική ζωή στην πόλη και την Ελευθερία. Προορισμός Παπαστράτος - Γραβιάς 25, Πειραιάς.

Σας καλωσορίζουμε στο 4ο Surf Art Festival, το οποίο ακολουθώντας την επιτυχία και μεγάλη απήχηση που είχαν τα προηγούμενα, επιστρέφει φέτος σε νέο χώρο στον «Προορισμό Παπαστράτος» στον Πειραιά με ακόμα περισσότερα δρώμενα στις 26, 27 & 28 Μαΐου 2017.

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά περιόδους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις προβλέπει  η ΕΜΥ. Τα φαινόμενα θα πλήξουν την κεντρική - την ανατολική Μακεδονία, τη θρακη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την Πελοπόννησο, τη Στερεά (πιθανώς πρόσκαιρα και την Αττική), την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Ανεμοστρόβιλος σάρωσε τη Σητεία [photos+vds]

Λίγο μετά το μεσημέρι ισχυροί άνεμοι δημιούργησαν ανεμοστρόβιλο στη Σητεία και ειδικότερα στην περιοχή του Πετρά και των Λιβαδίων. Οι εικόνες ξάφνιασαν όσους είδαν το ασυνήθιστο αυτό φαινόμενο για την περιοχή μας.
Οι ζημιές δεν είναι πολλές αλλά αναμένουμε το τέλος της κακοκαιρίας για να δούμε τα αποτελέσματα.

Συνελήφθη ο Γιώργος Φιλιππάκης για την απαράδεκτη.... επίθεση στον Στουρνάρα

Σάλο και εξελίξεις προκάλεσε η απαραδεκτη ανάρτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Φιλιππάκη, ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, κατά του Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου.
Ο Γιώργος Φιλιππάκης συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, έπειτα από την απαράδεκτη ανάρτηση που έκανε στο Facebook, κατά του Γιάννη Στουρνάρα. «Μόλις με συνέλαβαν», έγραψε ο κ. Φιλιππάκης στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ένταλμα σύλληψης κατά του Ενές Καντέρ

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα του μπασκετμπολίστα του NBA, Ενές Καντέρ με την τουρκική κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν, καθλως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 25χρονο σέντερ των Οκλαχόμα Θάντερ.
Ο Τούρκος παίκτης του NBA είναι οπαδός του Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο Τούρκος

Φθιώτιδα: Eπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων και σώθηκε - Δεν φαντάζεστε τι έκανε μετά!

Δεν είναι ότι έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων και βγήκε σχεδόν αγρατζούνιστος, έχει ενδιαφέρον και η συνέχεια της ιστορίας... Το κόκκινο Seat Ibiza που βλέπετε στις φωτογραφίες στις 4:00΄ περίπου τα ξημερώματα έφυγε εκτός δρόμου και έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων περίπου, στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου, λίγο μετά το χωριό Τυμφρηστός.
Ο άνδρας ρομά, ηλικίας περίπου 35 ετών, που οδηγούσε το αυτοκίνητο, αφού βγήκε σχεδόν αγρατζούνιστος, ξήλωσε τις πινακίδες και πήγε με τα πόδια στο χωριό,

Το Κερατσίνι στην Γ’ Εθνική! 1-0 την Οδηγήτρια

Με εύστοχο πέναλτι του Ψυχογιού στο 89′ το Κερατσίνι υπέταξε 1-0 την Οδηγήτρια στο μπαράζ ανόδου (των πρωταθλητών του Πειραιά) και πανηγύρισε την άνοδό του στην Γ’ Εθνική.  

Σικελία: Διαδηλωτές κατά του G7 συγκρούστηκαν με την αστυνομία

Η αστυνομία προχώρησε σε ρίψη δακρυγονων όταν η μειοψηφία των διαδηλωτών προσπάθησε να φτάσει κοντά στην περιοχή όπου έγινε η Σύνοδος των επτά παραδοσιακά ισχυρότερων χωρών του πλανήτη.
Ο κύριος όγκος των συμμετεχόντων στη πορεία προσπάθησε να σταματήσει τα βίαια στοιχεία και σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, ξυλοκοπήθήκε από τους πιο ακραίους διαδηλωτές.
Η όλη πορεία οργανώθηκε από κινήματα και οργανώσεις σε συμπαράσταση προς τους μετανάστες, τις γυναίκες και τους ανέργους, «για έναν διαφορετικό κόσμο, χωρίς G7».

Μακρόν και Τριντό βολτάρουν και οι χρήστες των social media παραληρούν [photos]

Είτε συμμερίζονται τις ίδιες πολιτικές απόψεις με τον Πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάσττιν Τριντό και τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βλέπουν ένα πράγμα: δείχνουν πολύ καλά μαζί.

Οι φωτογραφίες από τους ηγέτες που περπατούν σε ένα γραφικό τοπίο της Ταορμίνα στη Σικελία στη Σύνοδο Κορυφής G7, προκάλεσαν φρενίτιδα στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που έσπευσαν να σχολιάσουν το πόσο τέλεια είναι η εικόνα τους.

Αϊντράχτ Φρανκφούρτης - Μπορούσια Ντόρτμουντ 1-2

Η Ντόρτμουντ κατέκτησε τον 4ο τίτλο της στο Κύπελλο Γερμανίας, αφού στην 4η συνεχή συμμετοχή της στον τελικό της διοργάνωσης επικράτησε στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου 2-1 της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης.