Π. Ζήνα: Εντυπωσιακή πρεμιέρα με τον Δ. Αναστασιάδη στη Θεσσαλονίκη


Χθες το βράδυ στο "Stage by Night" της Θεσσαλονίκης, εκεί όπου εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα και ο Δήμος Αναστασιάδης
έγινε χαμός! Ο κόσμος αγκάλιασε το σχήμα και έδειξε την αγάπη του στη λαϊκή τραγουδίστρια που δυστυχώς φέτος οι θαυμαστές της δεν θα μπορέσουν να την απολαύσουν στην Αθήνα μετά την ξαφνική λύση της συνεργασίας της με γνωστό νυχτερινό κέντρο!.

Jennifer Lawrence: Πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο για το 2012

Η πρωταγωνίστρια της ταινίες «Αγώνες Πείνας», Jennifer Lawrence, είναι η πιο ποθητή γυναίκα για το 2012…

Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από την online ψηφοφορία του ανδρικού περιοδικού AskMen.com..

Αγρια επίθεση σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη

Θύμα ξυλοδαρμού από τρία άγνωστα άτομα έπεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δη. Στρατούλης, έξω από τη θύρα 11 του Ολυμπιακού Σταδίου στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε βόλτα εκείνη.

Περιοδεία σε Βραζιλία και Αργεντινή, Συνάντηση και με τον Λούλα ντα Σίλβα. θα έχει ο Τσίπρας..


Να «χτίσει γέφυρες» στη μακρινή Λατινική Αμερική επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σήμερα ξεκινά πολυμελής αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα δεκαήμερο ταξίδι στη Βραζιλία και την Αργεντινή.Συνάντηση και με τον Λούλα θα έχει ο Τσίπρας..

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..


Λεφτά υπάρχουν για το κανάλι του... 0,3%...

EΡΤ: Το φιάσκο της Πρωινής Ενημέρωσης--Η Τακτική... βύθισης του δελτίου--Αποκορύφωμα, η αποπομπή του γενικού διευθυντή Τηλεόρασης Κ. Σπυρόπουλου..

Περίοπτη θέση στο βιβλίο Γκίνες διεκδικεί η διοίκηση της ΕΡΤ, κοινώς η περιβόητη «τρόικα» των Ν. Σίμου (διευθύνων σύμβουλος), Αιμ. Λιάτσου (γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης) και Β. Θωμόπουλου, (διευθυντής ειδήσεων), οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει ολόκληρη... συλλογή από επικίνδυνες γκάφες και «κατορθώματα» υπέρβασης εξουσίας..

«Το όνομά μου είναι Βασίλης, Άγιος Βασίλης» vid

Τα Χριστούγεννα δέχονται επίθεση! Όταν η λίστα των άτακτων και φρόνιμων παιδιών εκλάπη, η Μ καλεί τον καλύτερο πράκτορα του Βόρειου Πόλου, τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος παίρνει τα... ζαχαροκάλαμά του κι ανεβαίνει στο έλκηθρό του με αποστολή να σώσει την... κατάσταση! Στο πνεύμα των..

Υποθήκευση του συνόλου της δημόσιας περιουσίας προβλέπει η Δανειακή Σύμβαση!

Για πρώτη φορά μετά την πρώτη γερμανική Κατοχή, η Ελλάδα αποδέχθηκε με την ψήφιση του σχετικού νόμου συνδιαχείρισης των δημοσίων οικονομικών (και ειδικότερα του χρέους) από ξένα κράτη και τις θεσμικές Αρχές της ΕΕ, όπως προβλέπει η τροποιημένη Δανειακή Σύμβαση η οποία είναι χειρότερη ακι από το Μνημόνιο ΙΙ του Φεβρουαρίου.

Τα “χρυσά” εφάπαξ των υπαλλήλων της Βουλής- 27,2 εκ. ευρω σε 170 άτομα..

Υψηλόβαθμα στελέχη κατέθεσαν τα χαρτιά τους για σύνταξη

- Υπολογίζεται πως καθένας θα πάρει 160.000 ευρώ

- Πολλαπλάσιες οι υπερωρίες των υπαλλήλων της Βουλής σε σχέση με το υπόλοιπο δημόσιο..