Those Taylor Swift, Yoko Ono Comparisons Are Totally Unfair

Taylor Swift's budding pseudo-relationship with One Direction's Harry Styles has earned her some.

One Direction 'Kiss You' In New Music Video


The boys of One Direction "Kiss You" in their latest music video, which premiered Monday.

« PREV NEXT » Justin Timberlake Might Release New Music Monday

No, you're not dreaming. After a seemingly endless leave of absense, Justin Timberlake is finally ready to start making music again. Also: Adele gets nominated for an Oscar, Destiny's Child is back(!), and more ahead.

Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Lady Gaga


Προφανώς η ενδυματολόγος της είχε οργανώσει την γκαρνταρόμπα της popstar πριν από την περιοδεία της Born This Way. 'Ετσι, ενώ η Lady Gaga "τα έδινε" όλα στη σκηνή στο Βανκούβερ του Καναδά, το παντελόνι της δεν άντεξε την πίεση από τις καμπύλες της και σχίστηκε ακριβώς στο σημείο των γλουτών με αποτέλεσμα η σταρ.

Τέλος στο σχήμα Νίνο – Αργυρός - Δημητρίου


Το πολυσυζητημένο σχήμα του Rex σταμάτησε ξαφνικά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του. Μπορεί ο Νίνο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός να είχαν δώσει τα χέρια προκειμένου να εμφανίζονται μαζί αυτό το χειμώνα στη σκηνή του Rex με guest την Άντζελα Δημητρίου, όμως πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκε η λήξη του σχήματος αυτού..

Μετωπική στην Αττική Οδό


Kαµία υποχώρηση, πάµε µέχρι τέλους, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση», έδωσε το σύνθηµα ένας στενός συνεργάτης του, επιχειρώντας έτσι να κωδικοποιήσει το συµπέρασµα της απόρρητης αυτής σύσκεψης µεταξύ των επιτελών του νεαρού, αλλά µπαρουτοκαπνισµένου από τις πρόσφατες εκλογικές αναµετρήσεις, προέδρου του κόµµατος.,

Παρουσίαση Suzuki SX4 (2010) Vid.Pic.

Suzuki SX4 είναι ένα διακριτικό πεντάθυρο hatchback, το οποίο συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της σπορ συμπυκνώνει παράδειγμα από το Swift, με εκείνες του ελαφρύ SUV, όπως το Grand Vitara, για να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό μικρό αυτοκίνητο εναλλακτική λύση.

Πες άντίο στα κιλά των έορτών!


Χάστε τα κιλα των εορτών  Ε, λοιπόν, από σένα εξαρτάται να σταματήσεις το κακό τώρα, που είναι σχετικά νωρίς, και να προχωρήσεις στη νέα σεζόν ανανεωμένη, όμορφη, ξεκούραστη και fit. Οι συμβουλές..

Πορτοκάλι... για φυσική ομορφιά!

Οι καλύτερες προτάσεις αναζωογόνησης και περιποίησης κρύβονται στα ράφια της κουζίνας και του ψυγείου μας. 'Οπως έχουμε πει πολλές φορές και μοιραστήκαμε μαζί σας η φύση μπορεί και μας δίνει τόσα υλικά που με τη σωστή εφαρμογή και χρήση δίνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ψυχρός πόλεμος Αμερικής και Ρωσίας για τη ΔΕΠΑ


Σε μια γεωστρατηγική σύγκρουση για τον έλεγχο των ενεργειακών πηγών και δικτύων της Ευρώπης που ξεπερνά κατά πολύ τα μεγέθη της Ελλάδας κινδυνεύει να εμπλακεί μία από τις πιο ρεαλιστικές και κερδοφόρες προτάσεις αποκρατικοποίησης που αφορά τη ΔΕΠΑ και τον ΔΕΣΦΑ.

Το μεγάλο φαγοπότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση,,Στο στόχαστρο 105 δήμαρχοι για σκάνδαλα


ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ 105 ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Εκαναν πάρτι με απευθείας αναθέσεις..

Αυτοκτόνησε στα 26 του ο «γκουρού» του διαδικτύου Ααρον Σουόρτζ


Ένα από τα «μεγάλα μυαλά» της πληροφορικής και ενεργός υποστηρικτής της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών στο Διαδίκτυο, ο Άαρον Σουόρτζ, βρέθηκε το Σάββατο νεκρός στο διαμέρισμά του σε ηλικία μόλις 26 ετών, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας πρόκειται για αυτοκτονία δι απαγχονισμού.
Αυτοκτόνησε στα 26 του ο «γκουρού» του διαδικτύου Ααρον Σουόρτζ.

Ανήλικος οδήγησε 800 χιλιόμετα για να βρει τους γονείς του

Ένα 13χρονο αγόρι που ζει στην Ιταλία με τους θετούς του γονείς, «δανείστηκε» την ακριβή Μερσέντες του πατέρα του και διένυσε περίπου 800 χιλιόμετρα στην προσπάθειά του να βρει την βιολογική του οικογένεια στην Πολωνία, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές της Ιταλίας.

Με αίμα βάφτηκε επιχείρηση της Γαλλίας στη Σομαλία-Θρίλερ με τον Γάλλο όμηρο[ Video ]

Αβέβαιη παραμένει η τύχη του Γάλλου πράκτορα που κρατούνταν όμηρος εδώ και τρία χρόνια από Σομαλούς ισλαμιστές, μετά την αποτυχημένη επιχείρηση των γαλλικών δυνάμεων στα νότια της Σομαλίας, για την απελευθέρωσή του. Σε άλλη στρατιωτική επέμβαση της Γαλλίας στο Μάλι, στην Δυτική Αφρική, έπεσε νεκρός ένας Γάλλος.

Νομιμοποίηση των λεγόμενων προαπαιτούμενων ενεργειών από τη Βουλή κι όχι με τη λογική «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» θέλουν οι δανειστές

Άγρια κόντρα μεταξύ του κυβερνητικού συνασπισμού και των κομμάτων της αντιπολίτευσης εξελίσσεται στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής όπου συζητείται το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει 7 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, προαπαιτούμενες για την εκταμίευση της δόσης των 31 δις ευρώ..