Επιστροφή στις νίκες για την Εθνική Γυναικών, 81-59 την Πορτογαλία

Η Εθνική Γυναικών επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, καθώς επικράτησε (81-59) της Πορτογαλίας και στην 4η στροφή" του Δ' προκριματικού Ομίλου για τον Ευρωμπάκετ 2019 τρίτωσε τις επιτυχίες της.
Η Εθνική Γυναικών έπειτα από την ήττα στο Ισραήλ έδειξε και πάλι το καλό της πρόσωπο, καθώς νίκησε με 81-59 την Πορτογαλία (0-4) και ανέβηκε στον 3-1 στον Δ' Όμιλο των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2019 παραμένοντας στην 1η θέση.

Γυναικεία υπόθεση η διακυβέρνηση στη Γερμανία – Μέρκελ και Νάλες στο «τιμόνι» της χώρας

Το SPD ετοιμάζεται να εκλέξει νέα πρόεδρό του τη 47χρονη Άντρεα Νάλες στο συνέδριο της 22α Απριλίου
Η Άγκελα Μέρκελ ηγείται εδώ και μία εικοσαετία της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης
«Η μητριαρχία δεν ήταν ποτέ τόσο ισχυρή στη γερμανική πολιτική»
Σε μία νέα φάση περνάει η πολιτική σκηνή στη Γερμανία, καθώς για πρώτη φορά γυναίκες θα ηγηθούν και των δύο μεγάλων πολιτικών παρατάξεων.

Πιο συγκεκριμένα, το SPD

Ο Γιάννης κάνει πραγματικότητα το όνειρο του 15χρονου Δημήτρη και συγκινεί (εικόνες – video)

Ο 15χρονος Δημήτρης Ζαμάνης, με τη βοήθεια του τμήματος του διεθνούς οργανισμού «Make-A-Wish» στο Ουισκόνσι, ταξίδεψε από την Ελλάδα ως το Μιλγουόκι για να γνωρίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα.

Ο νεαρός, ο οποίος πάσχει από μία σπάνια ασθένεια του αίματος (απλαστική αναιμία) και παρέμεινε για περίπου ένα χρόνο σε συνεχή νοσηλεία, απευθύνθηκε στο «Make-A-Wish» και ζήτησε να γνωρίσει το ίνδαλμά του.

Ηχηρό «όχι» του Μοσκοβισί σε πιστοληπτική γραμμή για την Ελλάδα

«Η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα είναι σημαντική»
«Τίποτα σε σχέση με την Ελλάδα δεν μπορεί να μοιάζει ξανά με υποχρεωτικό πρόγραμμα»
«Μετά την ολοκλήρωση την επιτυχή ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος, η Ελλάδα θα πρέπει να γίνει κανονικό μέλος της ευρωζώνης»
Την πεποίθηση ότι δεν θα υπάρξει προληπτική πιστοληπτική γραμμή για την Ελλάδα, μετά τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος του ESM και ότι η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους θα είναι σημαντική, εξέφρασε σήμερα ο Επίτροπος Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί, σε συνέντευξή του στο euractiv.com.

Με δική της NAVTEX απαντά η Λευκωσία στην Άγκυρα – Άσκηση με πραγματικά πυρά (video)

Δεσμεύτηκε περιοχή έκτασης περίπου 600 τετρ. χιλιομέτρων εντός της περιοχής ευθύνης  που περιλαμβάνει και μέρος των τεμαχίων 3 και 13 της ΑΟΖ
Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης
Με Navtex που εξέδωσε το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, δεσμεύτηκε περιοχή έκτασης περίπου 600 τετρ. χιλιομέτρων εντός της περιοχής ευθύνης της Δημοκρατίας που περιλαμβάνει και μέρος των τεμαχίων 3 και 13 της ΑΟΖ, για άσκηση με πραγματικά πυρά απογευματινές ώρες της Πέμπτης.

Η πιο πρωτότυπη καφετέρια στην Ελλάδα είναι στην Πάτρα και κάνει delivery με… drone (video)

Delivery πέρα από κάθε φαντασία κάνει μία καφετέρια στην Πάτρα με τον ιδιοκτήτη να βάζει στο παιχνίδι και την σύγχρονη τεχνολογία.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας Acera γύρισε ένα πρωτότυπο διαφημιστικό βίντεο, όπου το delivery κάνει ένα drone. To βίντεο έχει γίνει viral στα social media, ενώ ο επιχειρηματίας μίλησε για την πρωτότυπη ιδέα του στο ΣΚΑΪ. «Ο πελάτης πρέπει να δώσει την παραγγελία του, να κάνει προπληρωμή και ο καφές ετοιμάζεται, δίνονται οι συντεταγμένες στο drone και σε λίγα λεπτά… έχει στο χέρι του τον καφέ της επιλογής του».

Και εγένετο «ΜέΡΑ25» – Το όνομα του κόμματος Βαρουφάκη (video)

Το είχε προαναγγείλει εδώ και κάποιο καιρό. Σήμερα ανακοίνωσε το όνομά του. Το νέο κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη στην Ελλάδα δεν είναι ακριβώς κόμμα, αλλά μέτωπο. Για την ακρίβεια «Μέτωπο Ευρωπαϊκής Ρεαλιστικής Ανυπακοής».