Όταν η Nicki Minaj και η Cassie συνεργάζονται…

Όταν η Nicki Minaj ζήτησε από τη συνάδελφό της, Cassie Ventura, να συμμετάσχει στο νέο της βιντεοκλίπ, σίγουρα δεν περίμενε ότι η μελαχρινή καλλονή θα της έκλεβε όλη τη δόξα..

Νέα απώλεια για τον Παναθηναϊκό, 1-1 με τον Άρη

Στη γνωστή μίζερη κατάσταση των περασμένων εβδομάδων επανέφερε ο Άρης τον Παναθηναϊκό!
Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου στο 76’, έπαιζαν και με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Παπαζαχαρία, ωστόσο ο Γιαννιώτας τους άφησε «στον τόπο» στο 89’ (1-1) και χωρίς εντός έδρας νίκη από την αρχή της χρονιάς..

Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχασθεί πολύ γρήγορα, ο Ατρόμητος έμεινε στο 0-0 στο Περιστέρι απέναντι στον ψυχωμένο Λεβαδειακό

Η ομάδα του Μπάγεβιτς είχε μεν τον έλεγχο του αγώνα, όμως όλες οι προσπάθειες των παικτών του Ατρομήτου εξανεμίζονταν λίγο έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού που πήρε πολύτιμο βαθμό στην μάχη για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Αύξησε την δύναμη του στη Γαλικία το Λαϊκό Κόμμα του Ραχόι

Το Λαϊκό Κόμμα του Μαριάνο Ραχόι, φαίνεται ότι είναι ο μεγάλης νικητής των περιφερειακών εκλογών που διεξήχθησαν στην Γαλικία, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα..

Ο εκπρόσωπός της δεν θέλησε να επιβεβαιώσει την είδηση H Adele έγινε μαμά!

Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο την Παρασκευή η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele.
Η 24χρονη Adele και ο σύντροφός της Simon Konecki είναι πλέον ευτυχισμένοι γονείς ενός αγοριού..

Κορίτσι από την επαρχία…




Η Μέγκαν Πάιπερ είναι η λύση στο πρόβλημα της αστυφιλίας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ....

ΠΑΣ(άς) στην Κομοτηνή, 3-0 επί του Πανθρακικού

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΠΑΣ Γιάννενα που συνέτριψε με 3-0 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας..

Το δράμα της Ροξάνα Ντόμπρε

Ο πρώην (πλέον) της Ροξάνα Ντόμπρε αποδείχθηκε ότι δεν έχει τόσο ανοιχτό μυαλό όσο θα ήθελε το μοντέλο από τη Ρουμανία..

Λία Φράνσις με άγριες διαθέσεις


Λία Φράνσις με άγριες διαθέσεις



ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..

H Μεξικάνα ηθοποιός Grettell Valdez σε μια αποκαλυπτική φωτογράφηση! Δες φωτογραφίες και βίντεο.

Η Μεξικάνα ηθοποιός, Grettell Valdez, από τη στιγμή που αποφάσισε να κάνει σέξι φωτογράφιση έχει ανεβάσει κατακόρυφα τους θαυμαστές της!
Δείτε την..

Αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτων στην Τρίπολη

Συνέχεια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Αυτοκινήτων, με τον αγώνα που διοργανώνεται από τη Start Line στις 3 & 4 Νοεμβρίου στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης με την υποστήριξη του Δήμου Τριπόλεως. Οι τοπικές λέσχες ΑΛ Τρίπολης και ΑΛΑ Καλαμάτας..

Νέο ντουέτο έκπληξη του Στέλιου Δάβαρη!

Μια ευχάριστη μουσική έκπληξη μας επιφύλασσε ο Στέλιος Δάβαρης, με ένα όμορφο ντουέτο.
Η Ευρυδίκη λοιπόν συμμετέχει στο νέο τραγούδι του Στέλιου Δάβαρη, μια μελαγχολική μπαλάντα με τίτλο "Απομακρυνόμαστε"..

Διπρόσωπη η ομάδα της Τρίπολης δεν πλήρωσε το κακό πρώτο μέρος και με εντυπωσιακή εμφάνιση στην επανάληψη νίκησε με 3-0 τη Βέροια

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Τρίπολης
Δύο πρόσωπα εμφάνισε ο Αστέρας στο ματς με τη Βέροια το οποίο πήρε τελικά με 3-0. Κακή η ομάδα του Τσιώλη στο πρώτο μέρος κρατήθηκε χάρη στον γκολκίπερ της και στην επανάληψη καθάρισε το ματς..

Ο Mohombi ξαναχτυπά με άρωμα...καλοκαιριού!

Βλέποντας ότι δεν λέει να χειμωνιάσει με τίποτα, o Mohombi είπε να μας χαρίσει ένα καλοκαιρινό hit ακόμα, σε συνεργασία με την Celia!.

Το νέο αποκαλυπτικό video clip του Pitbull

Νέο και άκρως αποκαλυπτικό video clip έρχεται τις επόμενες ημέρες από τον Pitbull. Ο εκκεντρικό raper, που μας έχει συνηθίσει σε προκλητικά θεάματα, κεντρίζει πάλι τα βλέμματά μας με ένα νέο-σούπερ sexy video clip..

Το νέο video clip των Coldplay από τη συλλογή "Rhythms Del Mundo:Africa"

Οι συλλογές "Rhythms Del Mundo" συνεχίζονται και μετά το αφιέρωμα στην Κούβα σειρά έχει η Άφρικη!
Με κομμάτια διασκευασμένα με στοιχεία της Αφρικάνικης μουσικής από καλλιτέχνες όλων των μουσικών ειδών..

Επέστρεψαν στην Αθήνα οι πέντε Έλληνες του Εστέλ

Στην Αθήνα επέστρεψαν το απόγευμα, οι πέντε Έλληνες που επέβαιναν στο φινλανδικό ιστιοφόρο Εστέλ, το οποίο μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και αναχαιτίστηκε από το ισραηλινό πολεμικό ναυτικό..

Ένα μοντέλο στο επιτελείο του Αλέξη

Για την πρώτη επίσημη εμφάνιση μιας νέας συνεργάτιδας του κ. Αλέξη Τσίπρα δεν θα μπορούσε να έχει επιλεγεί ένας χώρος περισσότερο αταίριαστος: στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, στα Ιωάννινα, το πλήθος των παρισταμένων απαρτιζόταν από εργαζομένους, κτηνοτρόφους-παραγωγούς και κομματικά στελέχη..

«Αθώα» η Στάη, επιστρέφει στο δελτίο

Την επιστροφή  της Ελλης Στάη στην παρουσίαση του  κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ  την προσεχή Δευτέρα 22/10, έκρινε το πόρισμα της Ενορκης Διοικητικής  Εξέτασης (ΕΔΕ), η οποία ερευνούσε  τις καταγγελίες που έκανε  σε βάρος της δημοσιογράφου ο διευθυντής ειδήσεων, Βασίλης Θωμόπουλος..

Καμμένος σε Τσίπρα: Να παραιτηθούν οι βουλευτές μας

Με μια πρόταση - βόμβα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, καλεί τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να «αποσύρει» όλη την κοινοβουλευτική του ομάδα- όπως δηλώνει ότι θα κάνει και ο ίδιος- με σκοπό την προκήρυξη εκλογών..

Το 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς Αθήνας από 2 έως 11 Νοεμβρίου

Μετά από 3 χρόνια απουσίας, το Διεθνές Φεστιβάλ Κόμικς επανέρχεται από τις 2 εώς τις 11 Νοεμβρίου. «Αντοχή υλικών» το φετινό θέμα του Φεστιβάλ, όρος της δομικής, σκληρά δοκιμασμένος στην πραγματικότητα. Εμείς στην πίεση, τη σύνθλιψη, την παραμόρφωση αντιδρούμε αφήνοντας τα πιο δυνατά υλικά να μιλήσουν..

"Αν" η πρώτη ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη από 29 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που μας έχει συνηθίσει σε τηλεοπτικές σειρές ιδιαίτερης αισθητικής και πρωτότυπης σκηνοθεσίας, κυκλοφορεί στις 29 Νοεμβρίου την πρώτη του κινηματογραφική ταινία..

Ρωσία: 49 αντάρτες νεκροί σε στρατιωτική επιχείρηση στο Β. Καύκασο

Η εθνική αντιτρομοκρατική επιτροπή (ΝΑΚ) της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι 49 αντάρτες σκοτώθηκαν από το στρατό..

Νεκρός ο δεύτερος γιος του Καντάφι, Χαμίς

Ανακοινώθηκε επίσημα από την κυβέρνηση της χώρας ο θάνατος του δεύτερου γιου του Μουαμάρ Καντάφι, Χαμίς.

Λιβύη: Δεκάδες νεκροί σε μάχες στην πόλη Μπάνι Ουαλίντ

Τουλάχιστον 26 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλοι 200 έχουν τραυματιστεί στις σφοδρές μάχες που σημειώνονται στην πόλη Μπάνι Ουαλίντ της Λιβύης, πρώην προπύργιο του καθεστώτος του Μουάμαρ Καντάφι, μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων και ομάδων ενόπλων..

Πτώση της θερμοκρασίας απο την Δευτέρα στα ανατολικά και νότια

Φθινοπωρινό γίνεται το σκηνικό του καιρού για τις επόμενες τέσσερις ημέρες καθώς, απο αύριο Δευτέρα, αναμένεται να σημειωθεί αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κατά 3 έως 5 βαθμούς Κελσίου, κυρίως στην ανατολική και νότια Ελλάδα..

Άνετη νίκη του Ολυμπιακού με 4-0 επί της Ξάνθης

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα τη μηχανή του ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τη Ξάνθη με 4-0 στο «Καραϊσκάκη¨για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Τα τέρματα των «ερυθρολεύκων», σημείωσαν οι Μανωλάς (37'), Χολέμπας (51') και Τζεμπούρ (53', 63')..

Tens killed in Russia raids in North Caucasus

Russian troops have reported killing 49 fighters in a massive security sweep that followed angry comments from President Vladimir Putin about raging violence in the troubled North Caucasus..

Thousands gather for 'day of rage' in Lebanon

Thousands of mourners have gathered in central Beirut for the funeral of Lebanon's intelligence chief who was slain two days earlier.

Lebanese forces set up road blocks and cordoned off Beirut's central square, boosting security in the capital as thousands descended for the public funeral on Sunday...

Obama, Romney speak at charity dinner

Oct. 19 - Obama and Romney trade jokes at the annual Alfred E. Smith Memorial Foundation Dinner. Julie Noce reports..

Paul Ryan, Joe Biden campaign in battleground states

Oct. 20 - Republican Paul Ryan and U.S. Vice President Joe Biden hit the campaign trail as their running mates prepare for the upcoming debate. Deborah Gembara reports...

Obama, Romney fight on

Oct. 20 - US President Barack Obama and Republican presidential nominee Mitt Romney fight on with election day right around the corner . Julie Noce reports...

Οι «Anonymous» αποκάλυψαν τον δράστη...Η Αμάντα έβαλε τέλος στη ζωή της, έχοντας πέσει θύμα διαδικτυακού bullying

Ένα μήνα πριν, η 15χρονη Αμάντα Τοντ δημοσίευσε στο YouTube ένα βίντεο-έκκληση. Διηγείται πως στην 7η τάξη ένας άγνωστος την έπεισε να αποκαλύψει το στήθος της σε web cam..

Κρας τεστ οι εκλογές στη Γαλικία για τον Ραχόι

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι ψηφοφόροι στην βορειοδυτική περιοχή της Γαλικίας, για περιφερειακές εκλογές που θεωρούνται τεστ για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης του Μαριάνο Ραχόι..

Η Google απειλεί με «μπλακ άουτ» τις γαλλικές εφημερίδες

Με διαδικτυακό... μποϊκοτάζ απειλεί η Google τις ιστοσελίδες των γαλλικών εφημερίδων, στην προσπάθειά της να παρεμποδίσει τη θέσπιση ενός φόρου επί του περιεχομένου στο διαδίκτυο..

ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΡΟΜΝΙ ΑΛΛΗΛΟΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΦΙΑ Φράκο, αστεϊσμοί και... μαχαίρια

Φράκο, λευκό παπιγιόν και χαμόγελα... και κάτω από το επίσημο ένδυμα, τα μαχαίρια! Μπαράκ Ομπάμα και Μιτ Ρόμνι απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν χιούμορ και δημοσίως, παράλληλα όμως έδειξαν ότι η προεκλογική μάχη δεν σταματά ποτέ -ούτε σε φιλανθρωπικά γκαλά, ούτε εν μέσω αστεϊσμών και πειραγμάτων..

ΒΟΡΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΟΤΟΥ «Πολεμικές ιαχές» στην κορεατική χερσόνησο

Με το... δάχτυλο στη σκανδάλη βρίσκονται Βόρεια και Νότια Κορέα, ανεβάζοντας εκ νέου την ένταση στη χερσόνησο. Η Πιονγιάνγκ απείλησε τη Ν. Κορέα ότι θα ανοίξει πυρ, εάν επιτρέψει σε ακτιβιστές να ρίξουν «προπαγανδιστικά» φυλλάδια στο έδαφός της..

ΣΤΙΣ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Σε δίκη 89χρονος Γερμανός για τη σφαγή Ιταλών στην Κεφαλονιά

Σε δίκη παραπέμπει η στρατιωτική εισαγγελία της Ρώμης τον 89χρονο Γερμανό πρώην στρατιώτη, Άλφρεντ Στορκ, για τη σφαγή Ιταλών αξιωματικών στην Κεφαλονιά, πριν από 69 χρόνια.
Η πρώτη δικάσιμος ορίσθηκε για τις 19 Δεκεμβρίου, στην ιταλική πρωτεύουσα, χωρίς την παρουσία, όπως φαίνεται πολύ πιθανό, του κατηγορούμενου..

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι κατά των μέτρων λιτότητας στο Λονδίνο

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν στο κέντρο του Λονδίνου για να διαμαρτυρηθούν κατά των μέτρων λιτότητας που έχει υιοθετήσει η βρετανική κυβέρνηση, ενώ διαδηλώσεις αναμένονται και στη Σκοτία και τη Βόρεια Ιρλανδία...

Il Messaggero: Ελληνίδες άρχισαν να εκπορνεύονται στην Ιταλία

«Ιερόδουλες από την Ελλάδα άρχισαν να φθάνουν στην Ιταλία--ένα ακόμη αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης" γράφει σήμερα η εφημερίδα της Ρώμης «Il Messaggero»...

Girls Aloud: επιστρέφουν πιο pop & sexy από ποτέ!

Τις θυμόμαστε ως ένα από τα πιο αξιόλογα girl groups, μαζί με All Saints και Sugababes, και τώρα οι Girls Aloud επιστρέφουν με μία νέα dance επιτυχία!..

Οι "αμπάρες" τώρα και σε videoclip! Η «Τασούλα» και ο «Κίτσος

Το τραγούδι που ακούστηκε και χορεύτηκε περισσότερο τον προηγούμενο χρόνο χάρη στην επιτυχημένη διαφήμιση, κυκλοφορεί σύντομα και σε video clip!..

Aerosmith:το νέο τους video clip για το κομμάτι "What could have been love"

Οι μοναδικοί στο είδος τους Aerosmith, ύστερα από την 11χρονη δισκογραφική απουσία τους, ετοίμασαν καινούριο album!
Θέλοντας να αφήσουν το κοινό τους σε αγωνία, άρχισαν να δημοσιεύουν σιγά-σιγά τραγούδια του δίσκου, ο οποίος ονομάζεται "Music from another dimension"..

Νέο video clip από τον Justin Bieber

Ο νεαρός τραγουδιστής Justin Bieber, που διχάζει τις γνώμες προς το πρόσωπό του παγκοσμίως, μόλις κυκλοφόρησε το νέο του video clip για το τραγούδι "Beauty And A Beat".
Tricky συνέριο,η Nicki Minaj να συμπρωταγωνιστεί και πολλοί χορευτές να δίνουν το ρυθμό!
Δειτε video..

'Ό, τι πιο όμορφο έχω δει' νέο video clip από τον Stan

Ο Stan, το αγόρι, που μόλις σε λίγους μήνες κατάφερε να ακουστεί σε όλα τα clubs της χώρας και τα τραγούδια του να γίνουν ραδιοφονικά hits, μόλις κυκλοφόρησε το καινούριο του video clip για το τραγούδι "Ότι πιο όμορφο έχω δει"!
Το κομμάτι, που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή των White Room, ενώ οι στίχοι ανήκουν στο Stan και η μουσικοί στους Snap Your Fingaz, Revo και Ιωσήφ Κοτσιφάκης.

Δείτε το video clip:..

Προκαλεί στο νέο της video clip η Taylor Momsen

Το πάλαι πότε fashionable κοριτσάκι του Gossip Girl, έχει μεταμορφωθεί στην άτακτη, goth frontwoman του συγκροτήματος The Pretty Reckless και δεν σταματάει να προκαλέι σε κάθε της βήμα!..

Εγχώρια Σκορπίνα σε ολόγυμνες πόζες που θα σας κάνουν να ιδρώσετε!

"Είμαι Σκορπιός στο ζώδιο, νομίζω αυτό τα λέει όλα"...
δηλώνει ολόγυμνη και άκρως αποκαλυπτική.. η Ειρήνη Κεβεζε... Και επειδή συμφωνούμε μαζί της.. Απολαύστε την!..