Καλομοίρης στο NEWS 247: Ανήθικη, ανέντιμη και παράνομη πράξη

“Άνω κάτω” το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ μετά την αποκάλυψη ότι μέλος της ΔΑΚΕ προσπάθησε να ψηφίσει με ψευδή στοιχεία. “Δεν συγκαλύπτουμε, δεν συμβιβαζόμαστε με αυτές τις μεθόδους. Θυμίζουν μαύρες εποχές” σημειώνει ο Γρηγόρης Καλομοίρης.
 Αν και αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία και πραγματοποιείται η καταμέτρηση των ψήφων, οι συνέδροι της ΑΔΕΔΥ,  γνώρισαν κάτι πρωτόγνωρο, όταν μέλος της ΔΑΚΕ προσπάθησε να ψηφίσει με στοιχεία άλλου προσώπου.

Χαμός στην ΑΔΕΔΥ. Σύνεδρος επιχείρησε να ψηφίσει με το διαβατήριο στελέχους της ΔΑΚΕ

Σύνεδρος από τον χώρο των τελωνειακών επιχείρησε να ψηφίσει στο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, με διαβατήριο άλλου προσώπου. Πηγές της ΝΔ αναφέρουν ότι τα στελέχη που κατηγορούνται για τη λαθροχειρία παραιτήθηκαν.
Μεγάλη ένταση επικράτησε την τελευταία μέρα του 36ου Συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ, που οδήγησε σε προσωρινή διακοπή περίπου μισής ώρας της διαδικασίας,

Κομισιόν: Η Τουρκία να σεβαστεί χωρικά ύδατα και εναέριο χώρο των κρατών της ΕΕ

Αυστηρό μήνυμα του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μετά τις νέες προκλήσεις της γειτονικής μας χώρας που αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάνης και θέτει ζητήματα κυριαρχίας σε βραχονησίδες και νησιά του Αιγαίου 

Το κάστρο με τα μνημεία της Ακροκορίνθου από ψηλά

Ο Ακροκόρινθος είναι απότομος βράχος ύψους 575 μέτρων που δεσπόζει στην πεδιάδα της Κορίνθου. Στους βόρειους πρόποδές του ήταν χτισμένη η Αρχαία Κόρινθος, ο Κόρινθος.
Λόγω της μορφολογίας του, χρησιμοποιήθηκε από τα αρχαία χρόνια ως σκοπιά που αναδείχθηκε σε κάστρο (Ακρόπολη), από το οποίο και εποπτευόταν κάθε τυχόν επιδρομή από την Στερεά Ελλάδα ή από τη θάλασσα.

Καΐμακτσαλάν: Παγωμένη ομορφία,ιδανικός προορισμός για αξέχαστες στιγμές

Αν και διάσημο πια στους κύκλους των φανατικών σκιέρ, το μεγάλο βουνό της μεθορίου κρατά ακόμη μυστικές τις ομορφιές του.

Tο Καϊμακτσαλάν και η ευρύτερη περιοχή της ορεινής Πέλλας αποτελούν ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να..
απολαύσουν την άγρια φύση και την εναλλαγή τοπίων, να πατήσουν στα σίγουρα χιόνι,

αλλά και να περάσουν αξέχαστες στιγμές σε ζεστούς, παραδοσιακούς ξενώνες.

Η εξέλιξη του «Fantasy Bra» της Victoria’s Secret στο πέρασμα των χρόνων

Το Victoria’s Secret Fantasy Bra δεν είναι ένα συνηθισμένο σουτιέν, καθώς δημιουργείται και διακοσμείται από πολύτιμους λίθους με την συνολική του αξία να ξεπερνάει τις περισσότερες φορές τα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Συγκεκριμένα, το φετινό Victoria’s Secret Fantasy Bra, με το όποιο περπάτησε η Jasmine Tookes στην πασαρέλα του φετινού fashion show της Victoria’s Secret στο Παρίσι, άγγιξε τα 3 εκατομμύρια δολάρια, ενώ αν προσθέσει κανείς την αξία των επιμέρους Fantasy Bra,

Οι αδερφές Hadid και η Kendal Jenner έκλεψαν τις εντυπώσεις στο catwalk της Vicroria’s Secret

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ το πολυαναμενόμενο Christmas show της Victoria's Secret στο «Grand Palais» στο Παρίσι!
Όλες οι διάσημες καλλονές ήταν μοναδικές αλλά την παράσταση έκλεψαν οι αδερφές Hadid και η Kendal Jenner που περπάτησαν στο catwalk και απέσπασαν το μεγάλο χειροκρότημα του κοινού.

Victoria’s Secret: Oι καλύτερες εμφανίσεις στο πιο sexy catwalk του πλανήτη!

Επιμέλεια: Τζένη Γιαννίνου
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το ετήσιο Christmas Show της Victoria’s Secret που φέτος πραγματοποιήθηκε στο «Grand Palais» στο Παρίσι το βράδυ της Τετάρτης.

Ο πρίγκιπας Harry γνώρισε τη Rihanna και εντυπωσιάστηκε!

Στο τέλος της 15ημερης επίσκεψής του στην Καραϊβική, ο πρίγκιπας Harry γνώρισε την Rihanna!

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 ετών ανεξαρτησίας των Μπαρμπέιντος.

Η Rihanna και o Harry αντάλλαξαν χειραψία σε δεξίωση που παρέθεσε ο πρωθυπουργός των Μπαρμπέιντος και μίλησαν για λίγα λεπτά.