ΛΑΡΙΣΑ Προσπάθησαν να ...προσγειώσουν κινητά τηλέφωνα στη φυλακή με τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι

Κινητά τηλέφωνα με τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι αερομοντελισμού επιχείρησαν άγνωστοι να περάσουν στις Φυλακές της Λάρισας, αλλά η ...αερομεταφορά προσγειώθηκε ...ανώμαλα, αφού το αεροσκάφος -παιχνίδι εντοπίστηκε από τα ...ραντάρ της εξωτερικής φρουράς και ...αναχαιτίστηκε.

Ξενοδοχείο πολυτελείας θα γίνει η βίλα του Μουσολίνι στη Ρόδο

Το ενδιαφέρον Ιταλών επιχειρηματιών από τον χώρο του τουρισμού αναμένεται να προσελκύσει ο διαγωνισμός για την πώληση του ιστορικού κτιρίου που έχει ονομαστεί «Villa de Vecchi» ή αλλιώς «Βίλα Μουσολίνι» στη Ρόδο.
Το πανέμορφο, αλλά «ρημαγμένο» από τον χρόνο ακίνητο «βγαίνει στο σφυρί» από το ΤΑΙΠΕΔ και μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Τέλος το Μνημόνιο για τη Δικαιοσύνη - Μεσοσταθμική αύξηση 25% στους μισθούς χιλιάδων δικαστών - Αποδοχές έως 8.000 ευρώ το μήνα! (πίνακας)

«Τρελές» αυξήσεις που βγάζουν το δικαστικό σώμα εκτός… Μνημονίου, θα πάρουν οι δικαστικοί από τον Σεπτέμβριο σε εφαρμογή των αποφάσεων του «Μισθοδικείου» που στις 31-12-13 έκρινε αντισυνταγματικές τις τελευταίες περικοπές που είχαν υποστεί με τον νόμο 4093/12.

Η ιστορία του Ελληνοαμερικανού πράκτορα που φυλακίστηκε γιατί αποκάλυψε τα βασανιστήρια των ΗΠΑ.<Τζον Κυριάκου.>

Κραυγή αγωνίας σε όλο τον κόσμο και ειδικά στον Μπάρακ Ομπάμα, στέλνει ο Ελληνοαμερικανός πράκτορας, ένας θρύλος της CIA ο οποίος φυλακίστηκε επειδή αποκάλυψε το φρικτό μυστικό των βασανιστηρίων από την πλευρά των Αμερικανών.

Με 707 ίππους! Το πιο γρήγορο σεντάν στον κόσμο!

Πρόκειται για το ταχύτερο και ισχυρότερο σεντάν που κυκλοφορεί στους δρόμους του πλανήτη, ισχυρίζεται η αμερικανική εταιρεία.
Μετά το Challenger SRT Hellcat, η Dodge αποκαλύπτει ακόμη μία «διαβολόγατα».

Φωτογραφίες: Ρωσίδες καλλονές έχουν τον Πούτιν στην... καρδιά τους

Θραύση έκαναν τα μπικίνι με τη φωτογραφία του ρώσου προέδρου σε σύνοδο νέων στο Σότσι
Διαστάσεις λατρείας φαίνεται ότι έχει πάρει για ορισμένες πανέμορφες Ρωσίδες το πρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι αποφάσισαν να φορέσουν μπικίνι με τη φωτογραφία του προσώπου του προέδρου της Ρωσίας στο μέρος της... καρδιάς!

«Εξετάσεις» απέναντι στην αήττητη Λιθουανία δίνει η Ελλάδα

Η ομάδα καλείται να αποδείξει ότι έχει αντιμετωπίσει τις αδυναμίες που εμφάνισε στο τουρνουά του Πο - Τι περιμένει να δει ο Φώτης Κατσικάρης
Στο τουρνουά του Πο η Εθνική παρουσίασε τις αδυναμίες της και αυτές καλείται να αποδείξει πως έχει… μειώσει στο αποψινό πολύ δυνατό φιλικό απέναντι στη Λιθουανία στο Κάουνας.

Ολυμπιακός: Φιλικό επιπέδου Champions League με την Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (21:30, Novasports 1

Πρόβα τζενεράλε εν όψει πρωταθλήματος για τους ερυθρόλευκους το φιλικό στην Τουρκία
Ένα πολύ καλό τεστ αποτελεί για τον Ολυμπιακό το αποψινό φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (21:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr). 

Διθύραμβος της Huffington Post για τον Μπουτάρη

Τον χαρακτηρίζει «αχτίδα ελπίδας για το ελληνικό έθνος» - Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης φιγουράρει ανάμεσα στους οχτώ δημάρχους απ' όλο τον κόσμο που μεταμορφώνουν τις πόλεις τους - Διαβάστε ποιοι είναι και τι έχουν κάνει για τις πόλεις τους
Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης βρίσκεται, σύμφωνα με την Huffington Post, στην ομάδα των οχτώ δημάρχων απ' όλο τον κόσμο που μεταμορφώνουν τις πόλεις τους.

Ο αρχηγός ΓΕΝ έκανε αεροταξί ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού

Ένα ελικόπτερο τύπου Sikorsky μετέφερε τον αντιναύαρχο Αποστολάκη από την Κρήτη στην Τήνο όπου βρίσκεται σήμερα για τον εορτασμό της Μεγαλόχαρης και την επέτειο του τορπιλισμού της Έλλης
Ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού μετέφερε χθες Πέμπτη τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη από τη Σούδα όπου έκανε ολιγοήμερες στην Τήνο,