Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερους σαν τον 'τρελό' Yvan Bourgnon (Vids)

Έκανε τον γύρο του πλανήτη με ένα αυτοσχέδιο καταμαράν, μόνος και χωρίς GPS. Τώρα, φιλοδοξεί να σώσει τις θάλασσες από τα ανθρώπινα απόβλητα (Vids)
Ιστιοπλοΐα στις θάλασσες ολόκληρου του κόσμου με ένα σκάφος 6,5 μέτρων. Ο Γαλλοελβετός σκίπερ Yvan Bourgnon αναχώρησε το 2013 από τη δυτική Γαλλία και το Σαμπλ Ντολόν με ένα σκοπό. Να διασχίσει τον Ατλαντικό και μετέπειτα τον Ειρηνικό ωκεανό χωρίς GPS αλλά μονάχα με τη βοήθεια του εξάντα.

Κίνα: Σε «κίτρινο συναγερμό» εν αναμονή του τυφώνα Τοκάτζε

Εν αναμονή του τυφώνα Τοκάτζε οι υπηρεσίες αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών της Κίνας έχουν τεθεί σε «κίτρινο συναγερμό». Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι ριπές ανέμου θα χτυπήσουν περιοχές στα νότια- νοτιοδυτικά της ακτογραμμής της χώρας.

Ρύθμιση χρέους, ή πτώση της κυβέρνησης???

Θα είναι ο πιο θερμός πολιτικά Δεκέμβριος των τελευταίων ετών. Μέσα στον επόμενο μήνα κρινεται η τύχη της Β αξιολόγησης του 3ου Μνημονίου και μαζί με αυτήν η επιβίωση της κυβέρνησης.

Οι τρεις ενότητες της διαπραγμάτευσης

Σύμφωνα με ανώτατη κυβερνητική πηγή, η εκτυλισσόμενη διαπραγμάτευση αφορά τρεις μεγάλες αλληλοεξαρτούμενες ενότητες:
Πρώτον, αυτήν καθεαυτή τη Β αξιολόγηση του 3ου Μνημονίου.

F1: με την 2η θέση στο Αμπού Ντάμπι ο Ρόσμπεργκ πανηγύρισε τον παγκόσμιο τίτλο

Η ψυχραιμία και η στρατηγική έφεραν το Νίκο Ρόσμπεργκ στην κορυφή του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 για πρώτη φορά στην καριέρα του, κατακτώντας στο Αμπού Ντάμπι την 2η θέση, παρά την εξαιρετική προσπάθεια του Λιούις Χάμιλτον, που τελικά κέρδισε την κούρσα. Τρίτος ο Φέτελ με την Ferrari.
Ο Νίκο Ρόσμπεργκ επανέλαβε την επιτυχία του πατέρα του Κέκε, που το 1982 κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο,

Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα: Η επιστροφή της Καβογιάννη, η Μακρυπούλια και η τηλεθέαση

Η πολυαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας. ''Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα'' με υπόθεση που κάθε ελληνική οικογένεια θα ταυτιστεί εν μέρει ή συνολικά. Δια χειρός Λευτέρη Παπαπέτρου, σε σκηνοθεσία Αμαλίας Γιαννίκου.
Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Aλέξανδρος Λογοθέτης,  Ζέτα Μακρυπούλια,  Θοδωρής Κατσαφάδος, Ιωάννα Μαυρέα, Στέλλα Γκίκα, Παντελής Καναράκης και ο Νίκος Κάπιος.

Τραγικό θάνατο βρήκε η 19χρονη Ρωσίδα 'Lady D'

Η 19χρονη, ζάπλουτη κληρονόμος του χειρότερου εχθρού του Βλαντιμίρ Πούτιν, έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα στην Ελβετία (Pics)
 
Η εγγονή του μεγαλύτερου ανταγωνσιτή του Βλαντιμίρ Πούτιν, Diana Lebedeva, γνωστή και ως "Lady D" της Ρωσίας, βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στην Ελβετία.

Selena Gomez: Αυτή η χρονιά ήταν η πιο δύσκολη της ζωής μου

Η πρώτη ανάρτηση της Αμερικανής τραγουδίστριας στο instagram έπειτα από μήνες και το πρώτο μήνυμα στους θαυμαστές της από τότε που διέκοψε την περιοδεία της εξαιτίας επιπλοκών με την υγεία της. Τι αναφέρει η Gomez που πάσχει από λύκο 

Παντελής Παντελίδης: Το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι του, «Άλλη μια ευκαιρία»

Ακούστε ένα απόσπασμα από το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη...
Και όσο το «Θυμάμαι» συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του Airplay Chart, με σχεδόν 20 εκατομμύρια προβολές, σειρά έχει ένα νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, με τίτλο «Άλλη μια ευκαιρία» σε μουσική και στίχους από τον ίδιο.