«Λαοθάλασσα» στους δρόμους της Τουρκίας Δακρυγόνα και αντλίες νερού κατά χιλιάδων διαδηλωτών στην κηδεία του 15χρονου (Φωτό+Βίντεο)

Δείτε φωτογραφίες - Σε αντικυβερνητική διαδήλωση μετατράπηκε η κηδεία του Μπερκίν Ελβάν
Η τουρκική αστυνομία διέλυσε κάνοντας χρήση δακρυγόνων και εκτοξευτήρων ύδατος πολλές χιλιάδες διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν σήμερα στην Άγκυρα για να αποτίσουν φόρο τιμής στον έφηβο ο οποίος υπέκυψε χθες στα τραύματα που είχε υποστεί από την αστυνομία στη διάρκεια των διαδηλώσεων του περασμένου Ιουνίου.

#SAVECRETE ΟΧΙ στην ταφή των χημικών απόβλητων στη θάλασσα της Κρήτης / WE SAY NO to chemical waste in the Sea of Crete

Τοξική βόμβα απειλεί την δημόσια υγεία, το περιβάλλον και την οικονομία της χώρας μας κι ολόκληρης της Ανατολικής Μεσογείου, απο την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας.

Το trailer του αγώνα Μάν. Γιουνάιτεντ-Ολυμπιακός: «Πιο κοντά στο όνειρο-Κάντε το!»: (Φωτό+Βίντεο)

Η πειραϊκή ΠΑΕ έχει δώσει μεγάλη έμφαση στο επικοινωνιακό και διαφημιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με τους «κόκκινους διάβολους» Με σύνθημα «Πιο κοντά στο όνειρο - Κάντε το!», ο Ολυμπιακός παρουσίασε το νέο trailer για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Θέατρο των Ονείρων», στο κανάλι της ομάδας στο Youtube.

Travel News ΣΟΥΗΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ «Ελλάδα-Νικήτρια του φετινού Καλοκαιριού»

Υψηλή θέση στις προτιμήσεις των τουριστών για το καλοκαίρι φαίνεται να έχει η χώρα μας σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία ακι τις έρευνες που δημοσιεύουν γνωώστα site και εφημερίδες της Σουηδίας.
«Ελλάδα - Νικήτρια του φετινού Καλοκαιριού», είναι ο τίτλος άρθρου στην ηλεκτρονική έκδοση του σουηδικού περιοδικού Travel News.

H Μύκονος πιο gay-friendly προορισμός στην Ελλάδα-INTERNATIONAL GAY & LESBIAN TRAVEL ASSOCIATION

Η πιο ασφαλής επιλογή για διακοπές χωρίς διακρίσεις είναι το διάσημο παγκοσμίως νησί του Αιγαίου, για τους τουριστικούς πράκτορες που καλύπτουν την ομοφυλοφιλική κοινότητα. Οπως γράφει η Deutsche Welle σε θέμα του ελληνικού της τμήματος για την Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου, ΙΤΒ, καταγράφεται σταθερά σημαντική ανάπτυξη του λεγόμενου «gay τουρισμού».

Με το τραγούδι «Rise Up» πάει η Ελλάδα στη Eurovision (Φωτό+Βίντεο)

Το τραγούδι «Rise up» των Freaky Fortune και RiskyKidd θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό 59ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στην Κοπεγχάγη. Οι Freaky Fortune και o RiskyKidd θα διαγωνιστούν στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης στις 8 Μαΐου, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 10 Μαΐου.

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΑΡΣΕΝΑΛ 1-1 Στους «8» χωρίς να φορτσάρει η Μπάγερν (vds)

Η Μπάγερν χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα κι έχοντας και «κάβα» το 0-2 του «Emirates» αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αρσεναλ στην «Alianz Arena» και πήρε το εισιτήριο για τους «8» του Champions League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα συνεχίζει στα προημιτελικά του θεσμού κι οδεύει ολοταχώς προς την διατήρηση των κεκτημένων.

AΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΙΛΑΝ 4-1 «Σφραγίδα» Nτιέγκο Κόστα και... 8άδα! (vds)

Το υπέρ της 1-0 στο Μιλάνο την καθιστούσε φαβορί και το επιβεβαίωσε, έστω και αν… τρόμαξε για ένα 20λεπτο. Ο λόγος για την Ατλέτικο, που επιβλήθηκε 4-1 της Μίλαν στη Μαδρίτη, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι της φάσης των «16» του Champions League και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.