Απέτυχαν οι G20 να καταλήξουν σε κοινή δήλωση για την ουκρανική κρίση ενόψει της Συνόδου Κορυφής (9/9)

 Η διατύπωση για τη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας στη δήλωση των ηγετών των G20 δεν έχει συμφωνηθεί από τα κράτη μέλη

Τα κράτη μέλη των G20 απέτυχαν να καταλήξουν σε μία κοινή δήλωση για την Ουκρανία ενόψει της επερχόμενης συνόδου κορυφής στο Νέο Δελχί, ανέφερε το Reuters επικαλούμενο ορισμένες πηγές στην ινδική κυβέρνηση.
Η διατύπωση για τη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας στη δήλωση των ηγετών των G20 δεν έχει συμφωνηθεί από τα κράτη μέλη, ανέφερε το πρακτορείο σύμφωνα με την πηγή.

Οι Ρώσοι εντόπισαν τον Ουκρανό συνταγματάρχη που είναι υπεύθυνος για τις επιθέσεις με drones

 Ρωσικό δικαστήριο εξέδωσε ερήμην ένταλμα σύλληψης του διοικητή του 383ου ξεχωριστού συντάγματος τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Serhiy Burdenyuk.

Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή πιστεύει ότι ο Burdenyuk σχεδίασε τις επιθέσεις σε στρατιωτικά αεροδρόμια σε τουλάχιστον τρεις περιοχές της Ρωσίας.
Οι επιθέσεις με drone που φέρεται να οργάνωσε ο Ουκρανός αξιωματικός προκάλεσαν τόσο ανθρώπινες απώλειες όσο και σημαντικές ζημιές στη ρωσική αεροπορία.

Σκάνδαλο μεγατόνων στην Εσθονία – Υπό παραίτηση η πρωθυπουργός με την αντιρωσική παράνοια και τον σύζυγο που είχε ..business στη Ρωσία

 Ο Arvo Hallik, σύζυγος της πρωθυπουργού Kaja Kallas συνέχισε να έχει οικονομικές συναλλαγές με τη Ρωσία, παρά την αντιρωσική φρενίτιδα που επικρατεί στη χώρα

Σοβαρή πολιτική κρίση ξέσπασε στην Εσθονία ως αποτέλεσμα της αντιρωσικής παράνοιας της κυβέρνησης, που στράφηκε τελικά εναντίον της ίδιας
Τα εσθονικά ΜΜΕ αποκάλυψαν πως ο Arvo Hallik, σύζυγος της πρωθυπουργού Kaja Kallas συνέχισε να έχει οικονομικές συναλλαγές με τη Ρωσία, παρά την αντιρωσική φρενίτιδα που επικρατεί στη χώρα.

Αδιανόητες δηλώσεις Βαρβιτσιώτη για το έγκλημα στο Blue Horizon - «Εξισώνει τους θύτες με το θύμα»

 ΣΥΡΙΖΑ: Την ώρα που η ελληνική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την αποτρόπαιη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη στο λιμάνι του Πειραιά, ο υπουργός Ναυτιλίας κ. Βαρβιτσιώτης προέβη σε μια απάνθρωπη δήλωση

Οργή προκαλεί η δήλωση που έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για την υπόθεση του Blue Horizon και τον τραγικό χαμό του 36χρονου Αντώνη, τον οποίο έσπρωξαν μέλη του πληρώματος του πλοίου και ως αποτέλεσμα πνίγηκε στα νερά του Πειραιά.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είπε συγκεκριμένα:

Διακοπές κυκλοφορίας και συγκοινωνιακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας - Προειδοποίηση από το 112

 Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική έχει προχωρήσει η Αστυνομία λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη.

Ειδικότερα η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω συσσώρευσης υδάτων στους εξής δρόμους:
-Στην οδό Αγ. Παρασκευής από το ύψος της οδού Αετόπετρας στην περιοχή των Αχαρνών
-Στην οδό Ηρωών Πολυτεχνείου από το ύψος της υπόγειας γέφυρας στην περιοχή της Μαγούλας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Απίστευτες εικόνες στη Βασιλίσσης Σοφίας – Παραλίγο να πνιγούν άνθρωποι από τα νερά, τριτοκοσμικές καταστάσεις

 Όσο σφοδρή και να είναι η κακοκαιρία δεν επιτρέπεται σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας άνθρωποι να παρασέρνονται από τα νερά και άλλοι πεζοί να προσπαθούν να τους βοηθήσουν

Μόνο οργή προκαλούν οι εικόνες, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και ενώ η κακοκαιρία Daniel πλήττει και την Αθήνα.

Ο ρωσικός στόλος της Βαλτικής πραγματοποίησε τεράστια άσκηση για μαζικό χτύπημα με πυραύλους Kalibr

 Μια ομάδα πλοίων του Στόλου της Βαλτικής πραγματοποίησε ασκήσεις για να εξαπολύσει ένα μαζικό χτύπημα με πυραύλους cruise Kalibr σε ναυτικούς και παράκτιους στόχους, μετέδωσε το Tass.

Η ομάδα κρούσης του Στόλου της Βαλτικής που αποτελείται από τα πυραυλικά πλοία The Grad, The Odintsovo και The Sovetsk πραγματοποίησε άσκηση για μαζικό χτύπημα με πυραύλους Kalibr εναντίον στόχων, όπως πολεμικών πλοίων ενός υποθετικού εχθρού και κρίσιμων παράκτιων εγκαταστάσεων.

Τρόμος: Οι Ρώσοι έριξαν τη βόμβα - τέρας FAB 1500 με 700 κιλά εκρηκτικά, που... διέλυσε τέσσερις ουκρανικές ταξιαρχίες

 Στις βόμβες ολίσθησης τύπου FAB οι Ουκρανοί δεν έχουν απάντηση και το κακό νέο για τους ίδιους είναι ότι πλέον οι Ρώσοι θα τις χρησιμοποιούν πιο συχνά

Η ρωσική πολεμική αεροπορία χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στην Ουκρανία τη θηριώδη βόμβα FAB-1500 (υψηλής εκρηκτικής ικανότητας βάρους 1.500 κιλών).
Σύμφωνα με πληροφορίες, η βόμβα χτύπησε με ακρίβεια τον καθορισμένο στόχο, όπως έκανε γνωστό Ρώσος πρώην πιλότος και στρατιωτικός blogger με τον κωδικό «Fighterbomber» στο κανάλι του στο Telegram.

Τέλος στο blitzkrieg του αερίου, η Γερμανία συνετρίβη από τη Ρωσία - Ευρωπαίοι, πετάξτε με Aeroflot, η ατμομηχανή σας κάηκε

 Αλλά, αργά ή γρήγορα τα γεγονότα βρίσκουν τον δρόμο τους προς το φως…Όλα στον κόσμο έχουν το τίμημα τους: και η δειλία και η βλακεία και η προδοσία, και μάλιστα εις διπλούν.

Μέχρι πρόσφατα τα δυτικά ΜΜΕ απέφευγαν με μαεστρία το θέμα της άμεσης συμμετοχής της Ευρώπης στη σύγκρουση στην Ουκρανία και το ζήτημα των συνεπειών και του πραγματικού κόστους από τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.
Αλλά, αργά ή γρήγορα τα γεγονότα βρίσκουν τον δρόμο τους προς το φως…