Η Selena Gomez συγκινεί με το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο instagram της βίντεο .

Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε μια πολύ όμορφη στιγμή που είχε με μια 6χρονη θαυμαστριά της
"Επιτέλους την γνώρισα από κοντά" έγραψε η Selena Gomez στο βίντεο που ανέβασε πριν λίγες ώρες στο instagram της, αναφερόμενη στην 6χρονη Audrey Nethery που υποφέρει από μια σπάνια ασθένεια στον μυελό των οστών.

Taylor Swift, τι έγινε, έκανες πλαστική στο στήθος;

Αν για κάτι είναι διάσημη η Taylor Swift, αυτό είναι η μουσική της και - τον τελευταίο καιρό - η πολυτάραχη ερωτική της ζωή. Το ντεκολτέ της μια φορά δεν ήταν ποτέ ένα μέρος του σώματός της που τραβούσε την προσοχή. Τουλάχιστον όχι μέχρι σήμερα.
Μετά τις τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, στις οποίες βλέπουμε την Taylor Swift σε ένα ραντεβού με το νέο της αμόρε,

O Remi Gaillard επέστρεψε και συστήνεται ως ο 'πειρατής της φάρσας'

Νέο απολαυστικό βίντεο από τον Κάπτεν-Ρεμί σε ρόλο Τζακ Σπάροου της φάρσας και του γέλιου.

Δείτε τη νέα παραγωγή του Γάλλου που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να σπάσει τα νεύρα σε όποιον βρεθεί στο διάβα του (Vid)

Μια φάρσα από τον μέτρ του είδους ήταν θα λέγαμε ότι πρέπει σε μια μέρα φορτισμένη σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

Η Irina Shayk ολόγυμνη στο Instagram Δείτε την ασπρόμαυρη φωτογραφία

Είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο με αναλογίες της κόβουν την ανάσα. Η Irina Shayk ποζάρει ολόγυμνη στον φακό και «ρίχνει» το Instagram.
Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανήρτησε φαίνεται να ποζάρει ολόγυμνη σε μία δερμάτινη πολυθρόνα και να κρύβει τα επίμαχα σημεία με τη στάση του σώματος της.

Κόλαση τα ατελείωτα πόδια της Heidi Klum Η 43χρονη καλλονή... σέρβιρε τα εσώρουχά της σε χωνάκια παγωτού

Απλά εκθαμβωτική ήταν η Heidi Klum σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης όπου παρουσίασε τα εσώρουχα της νέας της σειράς.
Το μοντέλο, για ακόμη μία φορά, εντυπωσίασε με τις αναλογίες της και τα ατελείωτα πόδια της ενώ... σέρβιρε τα εσώρουχά της σε χωνάκια παγωτού κάνοντας την παρουσίαση ακόμα πιο πικάντικη.

Η φλογερή Κολομβιανή Juli Proven Βάζει φωτιά στα αντρικά όνειρα με τις πόζες της

Με το φλογερό της κορμί και το πληθωρικό μπούστο της έχει μοιράσει απλόχερα εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό.
Ο λόγος για τη Juli Proven, γνωστό μοντέλο από την Κολομβία που κάθε φορά που εμφανίζεται είτε σε κάποια παραλία είτε στο δρόμο κάνει τα αντρικά βλέμματα να κολλάνε πάνω της.

Η φωτογραφία με μαγιό που σάρωσε στο Instagram Μέσα σε δύο ώρες μάζεψε πάνω από 1,5 εκατομμύρια likes

Η Selena Gomez ανέβασε μια φωτογραφία της με μαγιό στο Instagram και μέσα σε δύο ώρες η συγκεκριμένη φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από 1,5 εκατομμύρια likes και 2.700 shares.
Η 23χρονη τραγουδίστρια τρελαίνει τους θαυμαστές της κάθε φορά που ανεβάζει μια φωτογραφία της στα social media.

Η Joy Corrigan είναι η χαρά του φακού Πόζες στο διαδίκτυο της ξανθιάς καλλονής με τα υπέροχα πόδια

Η Joy Corrigan είναι μοντέλο και ηθοποιός και έχει ήδη φωτογραφηθεί για γνωστά περιοδικά όπως το GQ και το Maxim.
Η 22χρονη ξανθιά καλλονή γίνεται γνωστή όταν πριν από δύο χρόνια υπέγραψε με το διάσημο πρακτορείο μοντέλων «The Fashion Agency», στο Μιλάνο της Ιταλίας. Η ίδια έχει αποκαλύψει ότι από μικρή ήθελε να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος και με μια πρώτη ματιά στις φωτογραφίες της στα social media είναι φανερό ότι ο φακός την αγαπάει ιδιαίτερα.

Ανάμεσα στα 25 κορυφαία μυστικά χωριά του κόσμου 2 ελληνικά

5 λόγοι να πας εδώ και τώρα στο Πόρτο Γερμενό

Ακόμα να ανακαλύψεις τον επίγειο παράδεισο που βρίσκεται στη Δυτική Αττική;
Αν ψάχνεις έναν κοντινό και ήρεμο προορισμό για αυτό το Σαββατοκύριακο, πρέπει να σκεφτείς σοβαρά το Πόρτο Γερμενό.

Χωρίς πολλές εισαγωγές, θα σου εξηγήσω τους λόγους.

5 παραλίες της Χίου που πρέπει να κολυμπήσεις

Φτιάξε βαλίτσες για το νησί της μαστίχας. Θα χορτάσεις φυσική ομορφιά και βουτιές σε καθαρά νερά.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθεις για ένα νησί, από το να ρωτήσεις άτομα που εμπιστεύεσαι και έχουν περάσει πολλούς μήνες της ζωής τους εκεί κι όχι μόνο να έχουν βρεθεί για ολιγοήμερες διακοπές.

Με πτώση 15% άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών

Το «τσουνάμι» του Brexit έπληξε και το Χρηματιστήριο Αθηνών με τους τραπεζικούς τίτλους να έχουν κλειδώσει στο limit down και να σημειώνουν πτώση 30%.

Ο Γενικός Δείκτης Τιμών υποχωρεί στις 522 μονάδες, στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Φεβρουάριο με το δείκτη FTSE25 να σημειώνει πτώση 18%.

Το ιστορικό δημοψήφισμα στον διεθνή Τύπο

Στο επίκεντρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης βρίσκεται το ιστορικό δημοψήφισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο ανατρέπει το status της Ευρώπης.

Με πρωτοσέλιδα άρθρα τους, τα κυριότερα δίκτυα ανά τον κόσμο μιλούν για ένα οριστικό αποτέλεσμα που αλλάζει τα δεδομένα, επιφέροντας μεγάλους τριγμούς στις διεθνείς αγορές.

Έντονες αποδοκιμασίες κατά του Μπόρις Τζόνσον Βιντεο.

Εκατοντάδες Λονδρέζοι αποδοκίμασαν εντονότατα τον Μπόρις Τζόνσον, ηγετική μορφή της εκστρατείας υπέρ της εξόδου της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παραίτηση Κάμερον μετά το Brexit

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πρωθυπουργικό θώκο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα γνωστοποίησε ο Ντέιβιντ Κάμερον στον απόηχο του Brexit.

Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην είσοδο της Ντάουνινγκ Στριτ, χαρακτήρισε επιτακτική ανάγκη να υπάρξει νέα ηγεσία στο συνέδριο των Τόρις τον προσεχή Οκτώβριο, καθώς «η επιθυμία του βρετανικού λαού πρέπει να γίνει σεβαστή».

To Brexit συγκλονίζει τον πλανήτη

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης τις ραγδαίες εξελίξεις στο δημοψήφισμα για την παραμονή ή μη της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Παρόλο που τα πρώτα αποτελέσματα μετά το κλείσιμο της κάλπης έδειχναν επικράτηση του Bremain, το σκηνικό άλλαξε άρδην τις πρώτες πρωινές ώρες.

#Brexit αποφάσισαν οι Βρετανοί

Την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισαν οι Βρετανοί σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν. Πάνω από 1 εκατ. ψήφοι και 3,8% η διαφορά υπέρ του LEAVE. Ανοιχτά πλέον όλα τα ενδεχόμενα για την επόμενη μέρα.

Brexit: Τι προβλέπει το άρθρο 50 της συνθήκης της ΕΕ

Σεισμός έχει προκληθεί σε όλη την Ευρώπη καθώς το Brexit είναι γεγονός.

Η Βρετανία αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τι προβλέπει το άρθρο 50 της συνθήκης της ΕΕ;
1. Κάθε κράτος μέλος μπορεί να αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ένωση σύμφωνα με τις συνταγματικές του προβλέψεις.

Η Μ. Βρετανία άνοιξε την πόρτα 51.9% Brexit - 48.1% Bremain

Οριστικά πια το Brexit επικράτησε στο βρετανικό δημοψήφισμα αφού ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων.
Έτσι λοιπόν, υπέρ της αποχώρησης της Μεγάλης Βρετανίας από την Ε.Ε. ψήφισαν 17.410.742 Βρετανοί με ποσοστό 51,9% ενώ υπέρ της παραμονής της ψήφισαν 16.141.241 άνθρωποι σε ποσοστό 48,1%.
Συνολικά το εκλογικό σώμα των Βρετανών πολιτών ανέρχεται σε 45.501.241 άτομα με την συμμετοχή να αγγίζει το 72,2% και τα άκυρα ψηφοδέλτια να ανέρχονται στα 26.033.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πείτε μου τρεις καλούς λόγους γιατί να μείνουμε στην ΕΕ

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να ζήτησε από καλεσμένους της σε δείπνο, να της αναφέρουν τρεις καλούς λόγους για τους οποίους η Μεγάλη Βρετανία θα έπρεπε να παραμείνει στην Ευρώπη.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε στην Telegraph ο βιογράφος της βασίλισσας, Ρόμπερτ Λέισι και σύμφωνα με τον ίδιο αυτό ίσως σημαίνει ότι η Ελισάβετ είναι υπέρ της εξόδου της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Απ Παρασκευή, οι αιτήσεις των ανέργων για εργασία στις προσφυγικές δομές

Αρχίζει αύριο η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 2.500 άνεργους στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στις δομές υποστήριξης των προσφύγων.
Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, θα μπορούν από τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευή 24 Ιουνίου και μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Ιουλίου να υποβάλουν αίτηση, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr)

Δύο νέα υποβρύχια για το Πολεμικό Ναυτικό

Δύο νέα υποβρύχια κλάσεως 214 AIP εντάχθηκαν στη δύναμη του στόλου κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.


Πρόκειται για τα υποβρύχια Κατσώνης και Ματρώζος, ενώ έχει προηγηθεί η ένταξη στο στόλο των υποβρυχίων κλάσεως 214 ΑΙΡ