Δείτε την Roza Shanina - Την ξανθιά Ρωσίδα δασκάλα που έγινε ο «άγγελος θανάτου» των Nazi

Όταν το 1941 μία ξανθιά Ρωσίδα νηπιαγωγός πέρναγε την πόρτα του κέντρου εκπαίδευσης του ρωσικού στρατού, τίποτα δεν θα ήταν όπως πριν. Η νεαρή Roza Shanina, μόλις είχε χάσει τον αδελφό της στο Leningrad και έπρεπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Έτσι το 1942 η Roza Shanina έγινε μία από τις 2.484 γυναίκες που υπηρέτησαν στο σώμα των snipers.
Οι Ρώσοι έριξαν τις γυναίκες snipers στην μάχη, αφού πίστευαν ότι είναι καλύτερες

Hotelbrain: Η ελληνική εταιρεία των 120 ξενοδοχείων τώρα σε Σερβία και Μαυροβούνιο

Ακόμη μεγαλύτερο ρόλο στον τουρισμό της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης διεκδικεί πλέον η Hotelbrain, με την ίδρυση των νέων της γραφείων στο Βελιγράδι και την είσοδό της σε Σερβία και Μαυροβούνιο.
Η εταιρεία, που ίδρυσε πρίν από μία 15ετία ο κ. Πάνος Παλαιολόγος, παρουσίασε επισήμως χθές στο Novi Sad της Σερβίας τη νέα Hotelbrain Serbia & Montenegro,

Jysk: Εγκαίνια στις 8/10 στη Λάρισα με προοπτική ένα δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Η Λάρισα θα είναι ο δεύτερος ''σταθμός'' στην Ελλάδα για την δανέζικη αλυσίδα οικιακού εξοπλισμού Jysk, αφού τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος πραγματοποιούνται την ερχόμενη Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.
Το νέο κατάστημα JYSK Λάρισας στο εμπορικό πάρκο «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» στη Γιάννουλη εντάσσεται στο πενταετές πλάνο της αλυσίδας, που προβλέπει ένα δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Το σουέντ jacket είναι το απόλυτο πανωφόρι της σεζόν!

Το σουέντ πανωφόρι είναι το must have κομμάτι που πρέπει να έχει αυτή τη σεζόν η γκαρνταρόμπα σας. Πόνταρε σε ένα κοντό τζάκετ με κρόσσια για boho look ή επένδυσε σε μια καφέ, σουέντ καμπαρντίνα για υπέρκομψα και διαχρονικά σύνολα. Είναι ένα εύκολο κομμάτι που θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση, αφού φορίεται άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Taylor Swift: Η συγκινητική δωρεά στον καρκινοπαθή ανιψιό χορευτή της

Πολλές φορές η Taylor Swift έχει δείξει την ανθρώπινη πλευρά της, δωρίζοντας μεγάλα ποσά σε ανθρώπους, που έχουν ανάγκη. Αυτό ακριβώς έκανε και πάλι, δίνοντας 50.000 δολάρια στην οικογένεια ενός αγοριού 13 μηνών, που πάσχει από καρκίνο.

Η τραγουδίστρια πληροφορήθηκε για το παιδί από τον θείο του, που συμμετέχει στα show της ως χορευτής και φυσικά έσπευσε να βοηθήσει.

Jared Leto: Μετά την Αθήνα στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι!

Στην Πόλη του Φωτός ταξίδεψε μετά την Αθήνα ο Jared Leto. Ο διάσημος ηθοποιός και frontman των «30 Seconds To Mars» που είχε έρθει στη χώρα μας για να δώσει την τελευταία συναυλία της παγκόσμιας περιοδείας του συγκροτήματος αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας.

Το φιλί του John Travolta στη Lady Gaga που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Η Lady Gaga που ως γνωστόν εκτός από εκκεντρική είναι και λάτρης των social media, αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους followers της το τρυφερό φιλί που της έδωσε ο John Travolta. Φυσικά και δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους, αφού η Gaga πρώτον είναι αρραβωνιασμένη και δεύτερον με τον διάσημο ηθοποιό είναι καλοί φίλοι.

H Demi Lovato φωτογραφίζεται ολόγυμνη και χωρίς make-up γιατί μπορεί ( picture+video )

Προκειμένου να γιορτάσει το πιο προσωπικό της άλμπουμ, η διάσημη τραγουδίστρια σκέφτηκε να ποζάρει για το Vanity Fair χωρίς καθόλου ρούχα, photoshop και μακιγιάζ.


H Demi Lovato είναι μόλις 23 ετών και είναι ήδη μία από τις πιο αναγνωρισμένες τραγουδίστριες των ΗΠΑ με τα άλμπουμ της να μοσχοπουλάνε σαν φρεσκοψημένα cupcakes σοκολάτας.

Black Sabbath: Ανακοίνωσαν τις συναυλίες τους στην Ευρώπη (Φωτό+Βίντεο)

Οι Black Sabbath ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες των εμφανίσεων τους στην Ευρώπη στα πλαίσια της τελευταία τους περιοδείας.
Οι θρύλοι του heavy metal θα ξεκινήσουν την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία από τη Βουδαπέστη την 1η Ιούνη και θα την ολοκληρώσουν στη Μόσχα στις 12 Ιουλίου.
Jun 01: Budapest Arena, Hungary
Jun 08: Berlin Waldebuhne, Germany
Jun 13:Verona Arena, Italy
Jun 15: Zurich Hallenstadion, Switzerland

20 χρόνια χωρίς τον Rory 1995-2015

Ένα μεγάλο live από τους Band of Friends, Barry Barnes Special Guest: Brendan O Neill στη μνήμη του Rory Gallagher.
Πέρασαν κιόλας 20 χρόνια από τότε που ο Rory την έκανε από το μάταιο τούτο κόσμο... Αφήνοντας εκατομμύρια «φίλους» του που είχαν την τύχη να τον δουν ζωντανά με μοναδικές αναμνήσεις και τους ακόμα περισσότερους άτυχους να συνοδεύουν με τη φαντασία τους.

Το 6ο Vinyl Is Back έρχεται στο Cine Κεραμεικός

Το Vinyl Is Back αλλάζει χώρο και πραγματοποιείται το τριήμερο 11-13 Δεκεμβρίου στο Cine Κεραμεικός.

H Jess Greenberg ξαναχτυπά ( Βιντεο )

Η πολυτάλαντη Jess Greenberg επέστρεψε με δυο διασκευές στα κομμάτια "Born to be Wild" και "Stairway to Heaven".
Η Βρετανίδα καλλιτέχνης, κιθαρίστρια και τραγουδίστρια, Jess Greenberg κάθε φορά που ανεβάζει καινούργιο βίντεο στο Youtube προκαλεί αναστάτωση στα social media.

David Gilmour: Δείτε το νέο του video clip "Today"

Στις 18 Σεπτεμβρίου ο κιθαρίστας των Pink Floyd, David Gilmour κυκλοφόρησε το νέο σόλο άλμπουμ του, που ακούει στο όνομα "Rattle That Lock".

Το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του Βρετανού μουσικού κατέκτησε την κορυφή των Βρετανικών charts την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Οι Dead South Dealers οι Narcosis και οι Mad John the Wise στο An Club

Τα γκρουπ που κατέλαβαν τις 3 πρώτες θέσεις στο πρόσφατο Battle of the Bands, oι DEAD SOUTH DEALERS, NARCOSIS και MAD JOHN THE WISE, μοιράζονται την Τρίτη 27 Οκτωβρίου τη σκηνή του An Club.
Δελτίο Τύπου
To i-JUKEBOX.gr και η 'Over the Top' Promotion παρουσιάζουν:
A Battle of the Bands special event with
DEAD SOUTH DEALERS • NARCOSIS • MAD JOHN THE WISE
Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα:

Rammstein: Δείτε το "Engel" από το νέο live DVD τους

Οι Rammstein δημοσίευσαν το video clip για του τραγουδιού "Engel" που βρίσκεται στο νέο τους live DVD "Rammstein In Amerika".

Οι Γερμανοί κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες ένα 2ωρο DVD από την εμφάνιση τους Madison Square Garden της Νέας Υόρκης με τον τίτλο "Rammstein in Amerika", σε αυτό περιέχονται 18 τραγούδια από την συναυλία, συνεντεύξεις και εικόνες από backstages.

Δείτε Τα πιο όμορφα ραδιόφωνα που φτιάχτηκαν ποτέ-"The Most Beautiful Radios Ever Made"

Ο οδοντογιατρός Peter Sheridan κατέχει μία από τις "καλύτερες" και πιο όμορφες συλλογές Art Deco ραδιοφώνων στον κόσμο, στο διαμέρισμα του στο Σίδνεϊ.
Πριν από έναν χρόνο, ο Sheridan κυκλοφόρησε μάλιστα και βιβλίο με τίτλο "The Most Beautiful Radios Ever Made"(Τα πιο όμορφα ραδιόφωνα που φτιάχτηκαν ποτέ).
Το βιβλίο περιέχει 380 υπέροχες φωτογραφίες και περιγραφές, με 300 από τα πιο σπάνια και πιο όμορφα ραδιόφωνα που φτιάχτηκαν ποτέ για το σπίτι ή το γραφείο...