Jysk: Εγκαίνια στις 8/10 στη Λάρισα με προοπτική ένα δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Η Λάρισα θα είναι ο δεύτερος ''σταθμός'' στην Ελλάδα για την δανέζικη αλυσίδα οικιακού εξοπλισμού Jysk, αφού τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος πραγματοποιούνται την ερχόμενη Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.
Το νέο κατάστημα JYSK Λάρισας στο εμπορικό πάρκο «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» στη Γιάννουλη εντάσσεται στο πενταετές πλάνο της αλυσίδας, που προβλέπει ένα δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί η ARLA και το LURPAK θα προσφέρουν πρωινό με άρωμα και γεύση Δανίας και παγωμένο καφέ STARBUCKS ενώ από τις 10 έως τις 12 το πρωί ο POLIS 99.4 θα εκπέμπει ζωντανά από το κατάστημα της JYSK.
Το πρώτο κατάστημα της JYSK στην Ελλάδα άνοιξε στις 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα παρουσία του ιδιοκτήτη της εταιρείας κου Larsen, του Δανού Πρέσβη κου Braad, πολλών δημοσιογράφων και τηλεοπτικών σταθμών από την Ελλάδα και τη Δανία και πλήθους κόσμου που είχε συγκεντρωθεί πριν το άνοιγμα για να επωφεληθεί από τις εξαιρετικές προσφορές.





Η ανήκει στον ιδρυτή της Lars Larsen, που άνοιξε το πρώτο κατάστημα JYSK στο Aarhus της Δανίας το 1979, και από τότε η JYSK μεγάλωσε τόσο ώστε να γίνει ένας παγκόσμιος όμιλος με πάνω από 2,275 καταστήματα σε 39 χώρες.
Το άνοιγμα ακόμα περισσότερων Ελληνικών καταστημάτων είναι ήδη στο πρόγραμμα. Δύο ακόμα πόλεις θα αποκτήσουν σύντομα το δικό τους κατάστημα JYSK, η Θεσσαλονίκη στις 29 Οκτωβρίου και το Ελληνικό στις 26 Νοεμβρίου.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...