ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 : Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΥ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΠΑΝΤΟΥ..;;

Πριν λίγο καιρό ο υπουργός Δημόσια Τάξης κ. Κικίλιας δημιούργησε εκείνο το όλο αλαζονεία επεισόδιο στην Πάτρα γιατί δεν άφησαν τις δουλειές τους όλοι οι αστυνομικοί της Πάτρας για να παραβρεθούν στην «φιέστα» του.

Ο Φρανσουά Ολάντ κόντρα (;) σε Ε.Ε. και ΗΠΑ: «Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας πρέπει να σταματήσουν»

Ανοίγει μέτωπα (;) ο Φρανσουά Ολάντ… Η οικονομική κρίση που βιώνει η Ρωσία δεν ωφελεί σε τίποτε την Ευρωπαϊκή Ένωση – Οι κυρώσεις κατά της Μόσχας πρέπει να σταματήσουν:

Ο λαός πεινά, αλλά €140.000 για να μιλά ο Σαμαράς στο Μέγαρο τα έδωσαν!

Σήμερα ο Σαμαράς θα μιλήσει στο Μέγαρο Κομοτηνής. Αλλο ένα σύμβολο του ΠΑΣΟΚισμού.
Οι γνωστοί πολιτικοί του «μαζί τα φάγαμε» που θέλουν να ξεπουλήσουν και να ιδιωτικοποιήσουν την περιουσία του Ελληνικού Λαού, γιατί ο ιδιωτικός τομέας είναι «καλύτερα», όταν αφορά την δική τους προβολή είναι πολύ όμορφα τα λεφτά των φορολογουμένων.

Κατεβαίνει…χαμηλά το χιόνι! – Κάτασπρα ,ήδη, πολλά χωριά στην Κρήτη (ΦΩΤΟ)

Το ΄στρωσε» για τα καλά στην ενδοχώρα της Κρήτης! Επιβεβαιώθηκε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία η οποία πρέβλεψε χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες.

Τα χωριά «ντύθηκαν» στα λευκά ενώ σε επιφυλακή βρίσκεται η τεχνική υπηρεσία του δήμου Ηρακλείου αλλά και η Περιφέρεια Κρήτης.

Η απροσδόκητη πρόταση του Πούτιν στην Ευρώπη: Φύγετε από το άρμα των ΗΠΑ, γίνετε μέλος της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης

Καθημερινά η Ευρώπη διαπιστώνει ότι οι κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας γύρισαν μπούμερανγκ εναντίον της.
Η Γερμανία ήταν η πρώτη που αναγνώρισε τις τραγικές συνέπειες που είχε ο ρωσικός αποκλεισμός στην εγχώρια οικονομία, η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα της ύφεσης. Πλέον το αντιλαμβάνονται και οι υπόλοιπες χώρες-μέλη της Ευρωζώνης.

Δεν υπήρχε καλύτερη οπτικοποίηση της στρατηγικής της Νέας Δημοκρατίας ενόψει εκλογών από τον Αντώνη Σαμαρά μπροστά στο φράχτη των χερσαίων συνόρων με την Τουρκία στον Έβρο.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός έκανε ξεκάθαρο άνοιγμα στα πλέον συντηρητικά κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας με δήλωση-επίθεση στα ανθρωπιστικά ιδεώδη στην οποία με θράσος υποστήριξε πως ο ελληνικός λαός δε θα επιτρέψει την είσοδο “λαθρομεταναστών” και την παροχή σε αυτούς νοσοκομειακής περίθαλψης από το ελληνικό κράτος.

Παρέμβαση Εκκλησία ???? Άνθιμος: Προσευχηθείτε για να μη μας βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ από την Ευρώπη

Προεκλογική χροιά είχε το κήρυγμα του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου την Κυριακή, ο οποίος από άμβωνος  έστειλε μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να τον κατονομάζει, για τις εξαγγελίες του περί εκκλησιαστικής περιουσίας  και κάλεσε τους πιστούς να προσευχηθούν για να παραμείνει η Ελλάδα... στην Ευρώπη.

Δολοφονημένος βρέθηκε ιδρυτής αμερικανικού hedge fund ο 70χρονος Τόμας Γκίλμπερτ

Δολοφονημένος μέσα στο πολυτελές διαμέρισμα του στο Μανχάταν βρέθηκε Αμερικάνος χρηματιστής, ιδρυτής hedge fund μεγέθους 200 εκατ. δολαρίων.

Liberation: Επέλαση της κόκκινης Αριστεράς στον ευρωπαϊκό Νότο

Επέλαση της κόκκινης Αριστεράς στον ευρωπαϊκό Νότο βλέπει η Liberation που στο καινούργιο της φύλο αναφέρεται στο ενδεχόμενο ΣΥΡΙΖΑ και Podemos, να αναδειχθούν σε κυρίαρχες δυνάμεις στην πολιτική σκηνή Ελλάδας και Ισπανίας αντίστοιχα. Στο πρωτοσέλιδο Τσίπρας και Ιγκλέσιας μαζί.

Η τύχη της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και ο ΣΥΡΙΖΑ

Ερχόμαστε σήμερα σε ένα κρίσιμο σημείο της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και άλλων κομμάτων, αναφορικά με τα ΜΜΕ, τη  δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Ισόπαλοι σε δύο δόσεις Γιάννινα και Παναθηναϊκός

Χωρίς νικητή (0-0) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό που διεξήχθη σε... δυο δόσεις. Τρεις κλασικές ευκαιρίες το τριφύλλι και δυο οι γηπεδούχοι στα τελευταία δέκα λεπτά αλλά και οι δυο ομάδες έμειναν στο μηδέν.

Ποτάμι: «Ναι» σε μετεκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η εκπρόσωπος του Ποταμιού, Οντίν Λιναρδάτου, μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNBC, δήλωσε πως το Ποτάμι έχει διάθεση συμμετοχής σε κυβέρνηση συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θεωρεί ότι ο σχηματισμός της επείγει αμέσως μετά τις εκλογές.

Με τον κόμμα του Παπανδρέου και οι Σηφουνάκης - Μωραΐτης

Δύο ακόμη στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσαν πως αποχωρούν από το κόμμα για να ενταχθούν στους «Δημοκράτες Σοσιαλιστές» του Γιώργου Παπανδρέου. Πρόκειται για τον Θάνο Μωραϊτη και τον Νίκο Σηφουνάκη.

Καρατζαφέρης: Θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα αν αποδειχθούν οι κατηγορίες σε βάρος μου

«Αν αποδειχθούν οι κατηγορίες εναντίον μου δηλώνω ευθέως ότι θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σχετικά με την υπόθεση μιζών και των offshore εταιρειών, την οποία ερευνά η Δικαιοσύνη.

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΡΟΣ- EMY - ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

 ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 08-01-2015 / 1300 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 08-01-2015
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΠΑΓΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΟΛΙΚΟΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.

Αλ. Τσίπρας: Η εξουσία η μόνη αλήθεια του κ. Σαμαρά * Βίντεο Ομιλία Τσίπρα στο Τάε Κβον Ντο στο Π. Φάληρο.

Η παραμονή στην εξουσία αποτελεί για τον πρωθυπουργό τη μοναδική αλήθεια, με στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που θέλουν την Ελλάδα αποικία είπε σε προεκλογική ομιλία του το βράδυ του Σαββάτου στο Φάληρο ο Αλέξης Τσίπρας.
"Ο κ. Σαμαράς κρύβεται από το φως και ανασύρει φαντάσματα. Νεκρανασταίνει το φόβο, νεκρανασταίνει το Grexit, νεκρανασταίνει τη χρεοκοπία.