ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Καρτέρι» οπαδών στον Μουρίνιο! (vds)

Στην Ελλάδα οι οπαδοί «τρώνε» τους προπονητές, στήνουν «καρτέρια» και λαϊκά δικαστήρια, αλλά και στην Ισπανία, σε μία κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του κόσμου, δεν πάνε πίσω, έστω κι αν η ένταση των αποδοκιμασιών είναι... ανθρώπινη και δεν φτάνουν σε ακρότητες, όπως συμβαίνει εδώ.

Γκέκας: «Αν δεν ήταν οι συμπαίκτες μου, εγώ δεν θα σκόραρα»

Ο Φάνης Γκέκας «ματώνει» τα δίχτυα στην Τουρκία. Σκοράρει κατά ριπάς με τη φανέλα της Ακχισάρ και εξελίσσεται στο πρόσωπο της Superlig με τα 11 γκολ σε 12 ματς.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ Τοροσίδης: «Με έκανε νικητή ο Ολυμπιακός»

Για την νοοτροπία του νικητή που απέκτησε στον Ολυμπιακό μίλησε ο Βασίλης Τοροσίδης σε συνέντευξη του στο «laroma.it». Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε στους ένθερμους οπαδούς του Ολυμπιακού, στην πεποίθηση ότι η Εθνική Ελλάδος θα είναι στην Mundial της Βραζιλίας αλλά στο πόσο καλά αισθάνεται στην Ρόμα.

AlJazeera Video-Νews-world:Gauging Hezbollah's role in Syria .

Saying it has "real friends in the region", Hassan Nasrallah, secretary general of the Lebanese-Shia group Hezbollah, has promised not to let the government of neighbouring Syria fall.
Nasrallah's televised address on Wednesday angered the Syrian opposition who have accused his group of supplying assistance to the forces of Bashar al-Assad, the Syrian president.

Euronews- Eίδήσεις-Έλλάδα-Διεθνή: Επεισόδια στα συσσίτια της Χρύσης Αυγής-Επίθεση κατά Καμίνη.

Ματαιώθηκε το συσσίτιο της Χρυσής Αυγής «μόνο για Έλληνες» στο Σύνταγμα. Στελέχη του κόμματος είχαν σπεύσει από τις πρώτες πρωινές ώρες στην πλατεία. Όταν επιχείρησαν να ξεφορτώσουν τα τρόφιμα η αστυνομία επενέβη με περιορισμένη χρήση χημικών. Η Χρύση Αυγή δεν είχε…

Video-World-News-Reuters:Europe's top flu expert on alert for bird flu spread

LONDON - Human cases of a deadly new strain of bird flu that has killed 27 people in China are likely to crop up in Europe and around the world but that should not cause undue alarm, Europe's leading flu expert said on Thursday.

News-Είδήσεις-Ελλάδα-Κόσμος-- Σε ηλικία 86 ετών έφυγε από τη ζωή ο διακεκριμένος ποινικολόγος Αλέξανδρος Κατσαντώνης.

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 86 ΕΤΩΝ
Πέθανε ο ποινικολόγος Αλέξανδρος Κατσαντώνης.Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών, με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα.Υπήρξε θρυλική μορφή των ελληνικών δικαστηρίων, πρωταγωνιστής σε μερικές από τις δίκες που απασχόλησαν έντονα τη δημοσιότητα, όπως αυτή της «17 Νοέμβρη», του Αλέξανδου Γρηγορόπουλου, του επιχειρηματία Ιωσήφ Βαγιωνή και του Άκη Πάνου.

Τη Μ. Πέμπτη κάνει ντεμπούτο το νέο 5ευρω

Νέο χαρτονόμισμα των πέντε ευρώ θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου μέσω των ταμείων των τραπεζών και των αυτόματων ταμειολογιστικών μηχανών (ATM).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, οι προετοιμασίες για την εισαγωγή του νέου χαρτονομίσματος των 5 ευρώ, του πρώτου τραπεζογραμματίου της σειράς "Ευρώπη", έχουν ολοκληρωθεί.

Αλέκος Παναγούλης 37 χρόνια μετά

Ξημερώματα 1ης Μαΐου 1976. Η ώρα είναι 01:55. Στην άδεια λεωφόρο Βουλιαγμένης τρία – κατ΄’ άλλους τέσσερα- αυτοκίνητα κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, σκίζουν την ησυχία της νύκτας. Είναι σαν να συμμετέχουν σε αυτοσχέδιους αγώνες προσπαθώντας να κερδίσουν ή σαν να κυνηγά το ένα το άλλο. Ξαφνικά ακούγεται ο τσιριχτός ήχος από το φρενάρισμα κι αστραπιαία ακούγονται δύο τρομακτικοί ήχοι.