Παππάς: 'Υπερήφανος φίλος του Παττακού ο Άδωνις'

Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Άδωνι Γεωργιάδη και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου ότι το κόμμα της κυβέρνησης "τα παίρνει". Αποκάλεσε τον Ν. Παππά "φασίστα". Δριμεία απάντηση από τον υπουργό Επικρατείας 
Την οργή του ΣΥΡΙΖΑ και του Νίκου Παππά προκάλεσαν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη στον ρ/σ "Παραπολιτικά".

Νέα πρωτοφανής μεθόδευση Κουτζαμάνη

Μαζί με την αποχώρηση από την υπηρεσία, λόγω συνταξιοδότησης, της πρώην Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, ο επίσης απερχόμενος Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Εμμανουήλ Ρασιδάκης, επιφύλασσε ένα ακόμη «πραξικόπημα» σε βάρος της Δικαιοσύνης, αυτή τη φορά σε βάρος συναδέλφου του, του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, Ιωάννη Αγγελή.

«Πράσινο φως» για το επιβατικό drone- Βίντεο.

Η πολιτεία της Νεβάδα θα συνεργαστεί με την κινεζική εταιρεία EHang για την υλοποίηση του πρώτου drone με δυνατότητα μεταφοράς επιβάτη.
Το πρώτο drone που θα μεταφέρει άνθρωπο παίρνει το πράσινο φως για να ξεκινήσει τις δοκιμές μέσα στο 2016. Οι δημιουργοί του EHang 184, ενός αυτόνομου drone, θα

Υποβρύχιο ρομπότ πιάνει… δουλειά το 2017 στην Ανταρκτική!

Η πολιτεία της Τασμανίας στην Αυστραλία θα παραλάβει μέσα στις αρχές του 2017 ένα νέας τεχνολογίας υποβρύχιο ρομπότ, το οποίο θα βοηθήσει τους επιστήμονες να εξερευνήσουν νέα τμήματα του περιβάλλοντος της Ανταρκτικής.

Το αυτόνομο υποβρύχιο όχημα έχει την κωδική ονομασία «Εξερευνητής»

Η Πύλη της Κολάσεως: Σπάνιες εικόνες λίμνης λάβας που καίει 100 χρόνια

Οι εικόνες που ακολουθούν θα μπορούσαν να είναι μία ματιά στην Πύλη της Κολάσεως. Κι όμως πρόκειται για την πιο παλιά ενεργή λίμνη λάβας στον κόσμο που καίει εδώ και έναν αιώνα συνεχόμενα.

Ο Πορτογάλος φωτογράφος Joel Santos, καθοδήγησε ένα drone πάνω από την κοχλάζουσα λίμνη, η θερμοκρασία της οποίας φτάνει ούτε λίγο ούτε πολύ τους 1.100 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κεφαλονιά η μυστηριώδης θαλαμηγός με τις 7 σουίτες (Photos)

Στις Πλατιές, στην άγνωστη και απρόσιτη παραλία της «Λεύκας» βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Κυριακής η 65μετρη θαλαμηγός TRIDENT.
Ναυπηγήθηκε το 2009 και πουλήθηκε ένα χρόνο αργότερα στη τιμή των 8 εκατ. ευρώ.
Είναι από τις ελάχιστες θαλαμηγούς που δεν έχει διαρρεύσει το όνομα του ιδιοκτήτη της, ούτε είναι καταγραμμένη στη λίστα των charters.

Ταξίδευαν στον ωκεανό όταν είδαν κάτι που τους κίνησε την περιέργεια. Είναι τυχεροί που ζουν για να το διηγηθούν..

Μπορεί να μην το σκεφτόμαστε ιδιαίτερα, βουτηγμένοι στα προβλήματα της σκληρής καθημερινότητας, αλλά η Γη αλλάζει. Και αλλάζει συνέχεια. Απλά το κάνει τόσο αργά που είναι δύσκολο να το αντιληφθούμε.

Υπάρχουν όμως φορές που η φύση έχει άλλα σχέδια και επιταχύνει τα πράγματα..

Δεκάδες καρχαρίες περικυκλώνουν δύο σκάφη και καταβροχθίζουν μία φάλαινα

Στις 20 Μαΐου στην Αυστραλία, ένα ζευγάρι τουριστών παρακολούθησε μια αιματηρή σκηνή. Χάρη σε ένα drone, περίπου 70 καρχαρίες καταγράφηκαν να καταβροχθίζουν μια νεκρή φάλαινα που βρέθηκε στη θαλασσα.

Το «Running on Waves» με πολυτέλεια από ατσάλι και ξύλο στο Ναύπλιο

Πλαγιοδετημένο βρίσκεται σήμερα στο λιμάνι του Ναυπλίου το πολυτελές ιστιοφόρο «Running on Waves» με σημαία Μάλτας.

Πρόκειται για από τα πιο όμορφα ιστιοφόρα με μήκος 64 μ, και ανήκει στην ALS MARINE LTD.
Ναυπηγηθηκε το 2010 στο Γκντασκ της Πολωνίας. Προσφέρει υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακές υπηρεσίες και μπορεί να εξυπηρετήσει 45 επιβάτες σε 18 πολυτελείς καμπίνες ενώ έχει 19 άτομα πλήρωμα....

Το επιβλητικό ιστιοφόρο Wind Star στο Ναύπλιο

Αέρας πολυτέλειας πνέει στο Ναύπλιο, όπου βρίσκεται αραγμένο το ιστιοφόρο «Wind Star».

Το υπερπολυτελές σκάφος, το οποίο πραγματοποιεί επταήμερες κρουαζιέρες από Πειραιά προς Κωνσταντινούπολη κι αντίστροφα, άλλαξε πρόγραμμα και ακύρωσε όλες τις εφετινές αφίξεις στα λιμάνια της Τουρκίας.

Βιδώνουν πλαστικά μπουκάλια σε ένα χαρτόνι και το κρεμάνε στο παράθυρο. Tο αποτέλεσμα; Πανέξυπνο!

Σε πολλά μέρη του κόσμου, οι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε πολυτέλειες που εμείς θεωρούμε δεδομένα: ηλεκτρισμό, διαδίκτυο, τρεχούμενο νερό, και παροχή τροφίμων στην αγορά. Προσθέστε τις ανυπόφορες καλοκαιρινές θερμοκρασίες σε μέρη όπως η Ινδία, όπου οι θερμοκρασίες φτάνουν τους 45 βαθμούς Κελσίου!

Εξηγήσεις ζητά η Ρωσία για τα ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Ανατολική Ευρώπη

Το ΝΑΤΟ εστιάζει σε μία «ανύπαρκτη απειλή από την Ανατολή» αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών μετά τη σύνοδο κορυφής της Συμμαχίας στη Βαρσοβία, τονίζοντας ότι η Μόσχα θα ζητήσει εξηγήσεις για τα ΝΑΤΟϊκά σχέδια κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου ΝΑΤΟ - Ρωσίας στις 13 Ιουλίου.

Ηχηρό μήνυμα Ομπάμα: Η λιτότητα οδηγεί σε απογοήτευση την Ευρώπη

Η λιτότητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας αιτιολόγησης των απογοητεύσεων στην Ευρώπη, σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα. Όλα όσα είπε σε συνέντευξή του στην El Pais 
Ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους υπογραμμίζει χαρακτηριστικά:
«Είναι αλήθεια ότι κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες υιοθέτησαν μια διαφορετική οικονομική προσέγγιση, που περιελάμβανε μέτρα λιτότητας.

Ομπάμα σε Τσίπρα: Επί οκτώ χρόνια διαφωνούμε με τον Σόιμπλε

Όλοι οι διάλογοι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. Τι είπαν για το χρέος, το ΔΝΤ και το προσφυγικό. Οι αναφορές του πλανητάρχη στην οικονομία της Γερμανίας και η σύγκριση με την αντίστοιχη της Ευρωζώνης. Στον διάλογο υπήρχε και η... απουσία γραβάτας του Έλληνα πρωθυπουργού 
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, κ. Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια της Συνόδου του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου στη Βαρσοβία.

Oι πραξικοπηματίες στην Τουρκία ετοίμαζαν «Βαριοπούλα No 2» με ελληνοτουρκικό πόλεμο

Ετοίμαζαν «Βαριοπούλα 2» με ελληνοτουρκικό πόλεμο για να ανατραπεί ο Ρ.Τ.Ερντογάν 

Ένα νεό σχέδιο «suga» επεξεργάζονταν οι Τούρκοι αξιωματικοί το οποίο θα συμπεριλάμβανε και την Ελλάδα με την πρόκληση «θερμού» επεισοδίου στο Αιγαίο προς ανατροπή του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν.

Ισπανία: Συνεχίζεται το πολιτικό αδιέξοδο- Οι Σοσιαλιστές καταψηφίζουν τον Ραχόι

Οι Σοσιαλιστές της Ισπανίας θα καταψηφίσουν μια κυβέρνηση με επικεφαλής τον νυν πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι, το κόμμα του οποίου επικράτησε στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, αυξάνοντας τις πιθανότητες το πολιτικό αδιέξοδο στην χώρα, που διαρκεί ήδη 7 μήνες, να παραταθεί.

Πραξικόπημα κατά του Ρ.Τ.Ερντογάν ήταν έτοιμο στην Τουρκία - Εκατοντάδες συλλήψεις Τούρκων αξιωματικών

Πραξικόπημα με την βοήθεια του δυτικού παράγοντα, σχέδιο ανατροπής και μάλλον οριστικής «ακύρωσής» του Ρ.Τ.Ερντογάν αποτράπηκε την τελευταία στιγμή καθώς από χθες οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας προχώρησαν σε εκτεταμένες συλλήψεις ανώτατων Τούρκων αξιωματικών, όπως δύο ναυάρχων την Σμύρνη με την κατηγορία της κατασκοπείας και της σύστασης συνομωσίας κατά της Τουρκικής Δημοκρατίας με αμερικανικό «δάχτυλο»

Κατευθυνόμενο δημοσίευμα Telegraph κατά Π.Καμμένου για Ρωσία

Kατευθυνόμενο δημοσίευμα της Telegraph κατά του Έλληνα Υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, τον οποίο κατηγορεί ότι υπονομεύει το ενιαίο ΝΑΤΟϊκό μέτωπο κατά της Ρωσίας εξαιτίας των συμφωνιών που υπογράφει με τη Μόσχα και αναφέρει χαρακτηριστικά την συμφωνία συμπαραγωγής των Kalashnikov.

Financial Times εναντίον Α.Τσίπρα: «Έσπασε τη κοινή θέση του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας»

Μία ημέρα μετά το κατευθυνόμενο δημοσίευμα της Telegraph κατά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ήρθε δεύτερο δημοσίευμα , αυτή τη φορά από τους Financial Times το οποίο κατηγορεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι "έσπασε" την ομόφωνη θέση του ΝΑΤΟ και κάλεσε για συνεργασία με τη Ρωσία.

EURO 2016: στην παράταση η Πορτογαλία κέρδισε την Γαλλία και κέρδισε τον τίτλο.. Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Πορτογαλία

Η Πορτογαλία με "συνταγή Ελάδας" του 2004 κέρδισε την Γαλλία στην παράταση με 1-0 από γκολ του Έντερ και κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το Κύπελλο.