Ένα τραγούδι για το Χαμόγελο του Παιδιού Τη Δευτέρα, 7, και την Τρίτη, 8 Ιανουαρίου..


Τη Δευτέρα, 7, και την Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013 θα πραγματοποιηθούν μεγάλες συναυλίες στην Αυλαία με τη συμμετοχή πολλών γνωστών τραγουδιστών και μουσικών. H είσοδος θα είναι ελεύθερη με προαιρετική προσφορά χρημάτων στον κουμπαρά του «Χαμόγελου του Παιδιού» κατά την είσοδό σας στο χώρο. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν προς ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για το σημαντικό έργο που επιτελεί...

Στην κορυφή των κερδών Σπρίνγκστιν και Μαντόνα από τις πωλήσεις εισιτηρίων

Δυο μουσικά αστέρια, βρέθηκαν στη κορυφή των κερδών από τις πωλήσεις εισιτηρίων για το 2012, σύμφωνα με το σχετικό διάγραμμα, που ανακοινώθηκε την Παρασκευή από την Pollstar. Η 54χρονη Μαντόνα, οδήγησε κάθε ανταγωνισμό, καθώς στις 88 συναυλίες που ολοκλήρωσε εντός του 2012, κέρδισε συνολικά 296,1 εκατομμύρια δολάρια.

Volkswagen Jetta Hybrid (2013) Video-foto..

Volkswagen της Αμερικής έχει ξεκινήσει ένα από τα πιο αποδοτικών αυτοκινήτων στον κόσμο στην αγορά: το νέο Volkswagen Jetta Hybrid. Είναι τροφοδοτείται από μια high-tech turbo κινητήρας βενζίνης (TSI με 110 kW / 150 PS) και μηδενικών εκπομπών ρύπων ηλεκτροκινητήρα (20 kW) που εργάζονται σε καύσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον συμμαχία.

Toyota Avensis (2012) Video-foto

Το νέο Toyota Avensis βασίζεται στην απόδοση ευρυχωρία, την πρακτικότητα και τα καύσιμα της τρέχουσας τρίτης γενιάς μοντέλο.
Διαθέτει μια πιο τολμηρή και πιο εκλεπτυσμένη σχεδίαση του εξωτερικού, και το εσωτερικό βελτιώσεις για να ολοκληρώσετε την ποιότητα, την άνεση και θορύβου, κραδασμών και Τριγμών (NVH). Η δυναμική που έχουν ενισχυθεί, και μια αναθεωρημένη δομή βαθμού προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αξία για τα χρήματα. Εκτός από την Toyota παρουσιάζει το Touch and Go Plus, μια περαιτέρω εξέλιξη των υφιστάμενων προσιτό σύστημα πολυμέσων της..

Ford C-MAX Hybrid - Video.foto

Ford αποκάλυψε δύο επόμενης γενιάς υβριδικών οχημάτων - συμπεριλαμβανομένης της πρώτης παραγωγή του plug-in υβριδικά ηλεκτρικά οχήματα - στο Βορρά 2011 Εμφάνιση American International Auto, φέρνοντας στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές, ευελιξία και στυλ για υψηλή χιλιομετρική φιλικές προς την οικογένεια οχημάτων..