Η Madonna εξηγεί το μήνυμα του W.E

Η ταινία δεν έγινε μόνο για να μάθουμε την ιστορία του Εδουάρδου και της κυρίας Simpson. Απ’ ότι φαίνεται υπήρχαν και άλλοι λόγοι για τη Madonna για να γυρίσει το W.E. Η ντίβα της ΠΟΠ εξήγησε σε σύντομη συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone ποιοι ήταν αυτοί. «Υπάρχει ένα μήνυμα στην ταινία και αυτό είναι ότι στην τελική η ευτυχία είναι στο μυαλό μας και ότι εμείς είμαστε αυτοί που φτιάχνουμε το μέλλον μας», είπε η Madonna.

Πηγή

Έπεσε στη Γη ο δορυφόρος της ΝΑSA

Στη Γη έπεσε ο δορυφόρος της NASA Upper Atmosphere Research Satellite (UARS) που τα ξημερώματα, και συγκεκριμένα ανάμεσα στις 06:45 και 07:45 ώρα Ελλάδος, εισήλθε στην..

Η Αυστραλία απαγορεύει το εμφιαλωμένο νερό

Η πρώτη χώρα στο κόσμο που απαγορεύει την πώληση του εμφιαλωμένου νερού είναι η Αυστραλία, λόγω της ρύπανσης που προκαλούν τα πλαστικά μπουκάλια στο περιβάλλον. Ο πρωθυπουργός της μεγαλύτερης αυστραλιανής πολιτείας New South Wales Nathan Rees δήλωσε, ότι θα απαγορεύσει σταδιακά τη χρήση του..

Με 180 σκάφη θα γεμίσει η παραλία στη Θεσσαλονίκη

Δεκάδες σκάφη και εκατοντάδες αθλητές συμμετέχουν στους 19ους Διεθνείς Αγώνες Κωπηλασίας που οργανώνει το ερχόμενο Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου η Αντιδημαρχία Νεότητας Αθλητισμού και Εθελοντών του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο..

Έρχεται το ηλιακό ποδήλατο και... είναι ελληνικό!

Ένα πρωτοποριακό ποδήλατο που αξιοποιεί την ηλιακή ενέργεια παρουσίασε στην Κοζάνη ο επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Τεχνολογικής Έρευνας Δυτικής Μακεδονίας..

Πρωτιά για , στον διαγωνισμό Formula Student

Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά τέσσερα πανεπιστήμια, από την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ινδία και την Ελλάδα. Ο επόμενος στόχος της ομάδας, σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κερμανίδης, είναι η συμμετοχή στο επίπεδο Class 1 του διαγωνισμού, που αφορά την..

Lady Gaga και Onirama

Στη Σαντορίνη βρέθηκαν για μερικές ημέρες οι «Onirama», οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις προετοιμασίες για το νέο τους..

Γεμάτα τα δίχτυα

Γεμάτα τα δίχτυα

Αντί για ψάρια οι ψαράδες στην παραλία Praia de Itaipu, στο Niterói, που βρίσκεται στο κρατίδιο του Ρίο ντε Ζανέιρο, έπιασαν στα δίχτυα τους..

Παντρεύεται ο Christiano Ronaldo την Irina Shayk

Ευτυχισμένο το ζευγάρι για το επόμενο βήμα

Σύντομα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο Christiano Ronaldo με την αγαπημένη του Irina Shayk..

SHAKIRA HOME FOTO latest galleries


WRC.Επίσημο το πρόγραμμα του 2012

Η FIA ανακοίνωσε τους 13 αγώνες της νέας περιόδου σε σύσκεψη που έγινε στη Σιγκαπούρη. Ξεκίνημα στο Μόντε Κάρλο στις 17 Ιανουαρίου, και "αυλαία" στην Κόστα Νταουράδα της Καταλονίας στις 4 Νοεμβρίου...

Πανηγυρικά στους "16" η Βουλιαγμένη

Η ομάδα του Τεό Λοράντου ήταν ανώτερη από το ξεκίνημα του αγώνα και θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις η νίκη της, αφού οι Ιταλοί μείωσαν στο τελευταίο οκτάλεπτο..

Πέτυχε το στόχο το ανσάμπλ!

Αποστολή εξετελέσθη για το ανσάμπλ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής στο Μονπελιέ, καθώς με την 11η θέση οι Ελληνίδες εξασφάλισαν την πρόκριση στο προολυμπιακό τουρνουά στο Λονδίνο. Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από..

Προβάδισμα για Λατβαλά

Προβάδισμα 22.7 δευτερολέπτων έχει ο Γιαρί Ματί Λατβαλά από τον Μίκο Χίρβονεν στο Ράλι Αυστραλίας, με το πέρας της δεύτερης ημέρας του αγώνα. Τρίτος ο Πίτερ Σόλμπεργκ, 16ος ο Λεμπ.Με τον Γιαρί Ματί Λατβαλά να κυριαρχεί στους δρόμους της Αυστραλίας..

Δεν πιάνεται το καγκουρό!

Ο Κέισι Στόνερ δεν είχε πρόβλημα να πανηγυρίσει την όγδοη νίκη στην Αραγκόν και να βάλει τις βάσεις για την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος στην καριέρα του. Με το Γκραν Πρι της Αραγκόν συνεχίστηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα..