Ο πρόεδρος του Μαλάουι «υιοθέτησε» την Μαντόνα! (pics-vds)

Ξεκινήσατε υιοθετώντας τέσσερα παιδιά από το Μαλάουι, τώρα σας υιοθετούμε εμείς ως κόρη αυτού του έθνους».
Με τα λόγια αυτά υποδέχτηκε την Μαντόνα ο πρόεδρος του Μαλάουι Πίτερ Μουταρίκα κατά την τελετή εγκαινίων της παιδικής πτέρυγας στο νοσοκομείο της Βασίλισσας Ελισάβετ του Μπλαντάιρ.
«Υπάρχουν τόσα πράγματα που ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα κάνω.

Ο Κάρλος Σαντάνα θέλει να συνεργαστεί με την Αντέλ και τη Μπιγιονσέ (pics-vds)

Έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια άλμπουμ, έχει κερδίσει 10 βραβεία Grammy, έχει συνεργαστεί κι ανέβει στη σκηνή μαζί με αμέτρητους ομοτέχνους του.

Ο Κάρλος Σαντάνα, που ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 70ά γενέθλια του στις 20 Ιουλίου, δηλώνει ότι είναι πιο διασκεδαστικό να είσαι τρελός, παρά να είσαι ένας κανονικός άνθρωπος.

Νέα κόντρα καναλαρχών και Παππά για τις άδειες: 12 ζητά η ΕΙΤΗΣΕΕ, «τις θέλουν τσάμπα» λέει ο υπουργός

Εκτενής όσο και σκληρή ανακοίνωση κατά κυβέρνησης και ΕΣΡ εξέδωσαν οι καναλάρχες της ΕΙΤΗΣΕΕ, στρεφόμενοι κατά της απόφασης και για 7 τηλεοπτικές άδειες Πανελλαδικής Εμβέλειας, αλλά και στην διαδικασία απόδοσής τους.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΙΤΗΣΕΕ:
''Με απόλυτο σεβασμό στον θεσμικό ρόλο θεσμικών παραγόντων της

Αργά και προσεκτικά ο Μπαράκ Ομπάμα επιστρέφει στην πολιτική

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα αναλαμβάνει και πάλι δράση προς όφελος του Δημοκρατικού κόμματος: σήμερα αναμένεται να συμμετάσχει για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από τον προεδρικό θώκο σε μια ιδιωτική εκδήλωση με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το κόμμα του.
Ο Μπαράκ Ομπάμα θα εκφωνήσει ομιλία στη συνάντηση αυτή με επίκεντρο τη νέα επιτροπή των

Λοβέρδος: «Ο Μαρτίνης μου ζήτησε τροπολογία για πώληση του Ντυνάν»

«Ο Ανδρέας Μαρτίνης μου ζήτησε να κάνω τροπολογία για την πώληση του Ντυνάν». Αυτό υποστήριξε, στην κατάθεσή του στην εξεταστική επιτροπή για τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας, ο Ανδρέας Λοβέρδος, με την ιδιότητα του τότε υπουργού Υγείας, διαμηνύοντας, ωστόσο, ότι με την τροπολογία αυτή διασφάλισε τον κοινωφελή χαρακτήρα του «Ερρίκος Ντυνάν».

Οι κομψές νησιωτικές κυρίες του Ιονίου (video)

Ιδανικό τόπο για διακοπές και ξεκούραση είναι τα Ιόνια νησιά, φορτωμένα με βαριά ιστορία, γεύσεις, μοναδικό πολιτισμό και αξιοθέατα. Έχουν εξαιρετικό κλίμα, βουνά και πράσινο και γαλαζοπράσινα νερά.
Τα Επτάνησα βρίσκονται στο Ιόνιο Πέλαγος και κατά σειρά μεγέθους είναι η Κεφαλλονιά, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, η Λευκάδα, τα Κύθηρα, η Ιθάκη και οι Παξοί.

Πέθανε ο Γιάννης Καλατζής (εικόνες – video)

Ο Γιάννης Καλατζής «έφυγε» από τη ζωή στα 74 του χρόνια.
Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσω facebook συνεργάτης του τραγουδιστή, Δημήτρης Χιονάς.
«Θλίβομαι βαθύτατα. Μόλις έμαθα ότι έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ένας εξαιρετικός φίλος συνεργάτης για χρόνια πολλά κι αδερφός ο Γιάννης Καλατζής! Καλό ταξίδι Γιάννη στην γειτονιά των αγγέλων στην αγκαλίτσα του καλού ΘΕΟΥΛΗ! Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ! Κουράγιο ρε παιδιά!»