Βερολίνο Madonna: Τι έκανε (ξανά) στο πρόσωπό της;

Σύμφωνα λοιπόν με τις κακές γλώσσες η βασίλισσα της ποπ πρέπει να ξάπλωσε πρόσφατα στο κρεβάτι του πλαστικού, κάνοντας μια σειρά από μικρές ή μεγάλες επεμβάσεις
Στα εγκαίνια του νέο της γυμναστηρίου Hard Candy στο Βερολίνο παραβρέθηκε αυτές τις μέρες η Αμερικανίδα ποπ σταρ Madonna,

Λος Αντζελες Sharon Stone: Με σορτσάκι και λίγη κυτταρίτιδα

Και φυσικά ο tabloid Τύπος δεν άφησε ασχολίαστη την ύπαρξη λίγης κυτταρίτιδας στα κατά τα άλλα καλλίγραμμα και αδύνατα πόδια της Αμερικανίδας σταρΜια μέρα μετά την εμφάνισή της σε δρόμο του Λος Αντζελες με μπικουτί στα μαλλιά, η γνωστή ηθοποιός Sharon Stone «συνελήφθη» ξανά στην ίδια περιοχή να βγαίνει από το ινστιτούτο ομορφιάς Anastasia.

Mundo Deportivo: Ο Μέσι είπε όχι σε πρόταση 250 εκατ. ευρώ και μένει στην Μπαρτσελόνα!

Για πάντα στο Καμπ Νοου - Το περιβάλλον του αποκάλυψε ότι αρνήθηκε τρεις προσφορές-μαμούθ το καλοκαίριΗ Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να προβεί σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Μέσι, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, Mundo Deportivo.

Ευρωλίγκα :Ανατροπή και νίκη για τον Ολυμπιακό επί της Μάλαγα με 69-61

O Ολυμπιακός κατάφερε, έστω και στο τελευταίο δεκάλεπτο να βρει τον τρόπο να κερδίσει την καλά οργανωμένη Μάλαγα
Ο Ολυμπιακός λαχτάρησε αλλά στο τέλος κέρδισε τη Μάλαγα στην πρεμιέρα των αγώνων του για την Ευρωλίγκα.

Η δορυφορική ευρυζωνικότητα αλλάζει τα ευρωπαϊκά δεδομένα

Ζούμε στο 2013 και παρόλα αυτά περισσότεροι από τρία εκατομμύρια ευρωπαίοι πολίτες δεν έχουν πρόσβαση στα παραδοσιακά ευρυζωνικά δίκτυα, καθώς ζουν σε αγροτικές ή απομονωμένες περιοχές.

Google: πάνω από τα 1000 δολάρια η μετοχή της


Ολόκληρος ο κατώτατος μισθός ενός Έλληνα εργαζόμενου δε φτάνει για να αγοράσει μία μετοχή της Google.
Η τιμή μετοχής της αμερικανικής εταιρείας εκτοξεύτηκε, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της.

Εμπορική συμφωνία ΕΕ- Καναδά με νίκη της ελληνικής φέτας

Σε συμφωνία ελεύθερου εμπορίου κατέληξαν Κομισιόν και Καναδάς μετά από πολυετείς διαπραγματεύσεις.
Αυτή αναμένεται να τεθεί σε ισχύ το 2015, αφού πρώτα επικυρωθεί από το Ευρωκοινοβούλιο και τα κράτη μέλη της Ε.Ε., αλλά και σε ομοσπονδιακό και επαρχιακό επίπεδο στον Καναδά.

Η Βενεζουέλα στο... Ραδιομέγαρο - Δευτέρα, 21/10 στις 21:00, στο 'Studio C'

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Εβδομάδας Βενεζουέλας στην Αθήνα, με στόχο την προώθηση του πολιτισμού της Βενεζουέλας στην Ελλάδα,  η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ), πραγματοποιούν μουσική και κινηματογραφική βραδιά στο Studio C, την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013, στις 19:00.

Σάββατο με δράσεις: Συλλαλητήριο – σύσκεψη - συναυλία

Συλλαλητήριο ενάντια στις απολύσεις σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο στις 14:00 στα Προπύλαια. Θα ακολουθήσει σύσκεψη συντονισμού Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα στις 16:00 στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου και τέλος θα γίνει συναυλία στις 18:00. Tις εκδηλώσεις - δράσεις, διοργανώνουν εργαζόμενοι - απεργοί και φοιτητές ΕΚΠΑ και ΕΜΠ και μέλη ΔΕΠ-ΕΜΠ.

Βίντεο: Ο Ρίτσαρντ Κουέστ εξηγεί με ένα τενεκεδάκι το πρόβλημα της οικονομίας των ΗΠΑ

Χρησιμοποιώντας τη φράση "kicking the can" (σ.σ. παραπέμπω το πρόβλημα στις καλένδες) ο οικονομικός αναλυτής του CNN εξηγεί για ποιο λόγο η αμερικανική οικονομία βρέθηκε ένα βήμα πριν την πτώχευση

Ένα απλό τενεκεδάκι χρησιμοποίησε ο οικονομικός αναλυτής του CNN Ρίτσαρντ Κουέστ για να εξηγήσει ποιο είναι το πρόβλημα της αμερικανικής οικονομίας.

Αυστραλία: Φωτογραφίες: Εκατό φωτιές έχουν περικυκλώσει το Σίδνεϊ!

Ένας νεκρός και εκατοντάδες κατεστραμμένα σπίτια από τις πυρκαγιές - Ασφυκτική η ατμόσφαιρα στην πόλη - Χιλιάδες άνθρωποι πέρασαν τη νύχτα σε κέντρα εκκένωσης
Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 100 σπίτια καταστράφηκαν κοντά στο Σίδνεϊ, τη μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας,

Κύκλωμα εμπορίας παιδιών πίσω από την υπόθεση της άγνωστης 4χρονης

Πώς κατάφεραν οι δύο συλληφθέντες Ρομά να αποσπάσουν ληξιαρχική πράξη γεννήσεως για την 4χρονη από το Δήμο Αθηναίων;- Πώς εξέδωσαν ΑΦΜ στο όνομά της, για να παίρνουν το επίδομα τέκνων;- Πώς μπορούσε η φερόμενη ως «μητέρα» της, να ανοίγει οικογενειακές μερίδες, εμφανιζόμενη να έχει αποκτήσει τρία παιδιά μέσα σε πέντε μήνες και άλλα τρία, μέσα σε 3,5 μήνες;

Ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της 4χρονης που συγκλονίζει το Πανελλήνιο Από ποιους απήγαγαν αυτόν τον άγγελο;

Με εντολή εισαγγελέα στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της μικρής - Την φώναζαν «Μαρία» και μιλάει μόνο λίγες λέξεις Ρομ - Επείγον σήμα στην Interpol - Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 2410-683171 και 2410-683184-5 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας - «Άφαντα» άλλα δέκα παιδιά που δήλωναν ως δικά τους οι δύο τσιγγάνοι!

Προκαταβολικά το 25% του επιδόματος πετρελαίου μόλις κατατεθεί η αίτηση

Στα 0,35 λεπτά το λίτρο το επίδομα - Εξαιρούνται όσοι έχουν ΙΧ 3.000 κυβικών

Με την αίτηση που θα υποβάλει ο δικαιούχος θα καταβάλλεται και το 25% του επιδόματος θέρμανσης. Το υπόλοιπο ποσό θα δίδεται μετά την υποβολή των δικαιολογητικών από τον ενδιαφερόμενο.

Όπως προβλέπει η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών:

FRANCE 24 NEWS-WORLD: Angolan troops enter Congo, ‘kidnap soldiers’

Angolan forces have entered neighbouring Congo-Brazzaville and taken a number of Congolese troops hostage, a Congolese military source said Thursday. The Angolan soldiers were allegedly pursuing separatist rebels from the country’s Cabinda province.
 FRANCE 24
Angolan troops have crossed into neighbouring Congo-Brazzaville and taken a number of the country's soldiers hostage, a senior Congolese officer said on Thursday.

EΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ-ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.GR




ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ

Στο νοσοκομείο ο Φώτης Κουβέλης

Στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» διακομίστηκε το πρωί ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

ΣΤΙΣ 13.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Συνεδριάζει το Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Συνεδριάζει, στις 13:30 στο Μέγαρο Μαξίμου, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. 

Ο Jobs είχε δίκιο: Τα ακριβά προϊόντα της Apple πουλάνε!

Σύμφωνα με στοιχεία για τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, το ακριβό μοντέλο της Apple πούλησε περισσότερο από το φθηνό 5c σε αναλογία 2 προς 1
Ο συνιδρυτής της Apple Steve Jobs, ήταν αυτός που εγκαθίδρυσε την ιδέα του υψηλού κόστους gadget της εταιρείας έναντι των φθηνότερων, πράγμα που σήμερα αποδεικνύεται πως μάλλον ήταν σωστό.

Το λεπτότερο smartphone από την Cosmote

Με πάχος μόλις 6,18 χιλιοστά, βάρος που δεν ξεπερνά τα 120 γραμμάρια, καθαρές γραμμές και μεταλλική κατασκευή
Το νέο Huawei Ascend P6, το λεπτότερο smartphone στον κόσμο, έφερε στους πελάτες της αποκλειστικά και για έναν μήνα από τη διάθεσή του η Cosmote.

«Κλειδώνει» στη Μαδρίτη η υποψηφιότητα Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν-Πολύ τιμητική χαρακτήρισε την πρόταση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Την Παρασκευή συνεδριάζουν οι επικεφαλής του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς για να υποβάλουν την επίσημη πρόταση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Στη Μαδρίτη όπου θα συνεδριάσουν οι επικεφαλής του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστέρας θα βρεθεί την Παρασκευή ο Αλέξης Τρίπρας.

RussiaToday-Video-News-World:Trapped & Terrified: Workers' misery 'turns World Cup in Qatar into shame'

Trapped and terrified - migrants in Qatar have been speaking about the desperation they're enduring. There are more than 80 million in the country - many of whom are working flat-out to get the prestigious World Cup event ready. Tesa Arcilla was in Qatar and has more on how the World Cup focus is drawing the world's eyes to migrant suffering.