Τέλος εποχής για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Γιουνάιτεντ.

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που ανακοίνωσε σήμερα ότι αποσύρεται από τα γήπεδα. Όπως ανακοινώθηκε μάλιστα από τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου, ο διάσημος Σκωτσέζος τεχνικός θα αναλάβει νέα καθήκοντα στη διοίκηση της Γιουνάιτεντ.

Η άνοιξη επιστρέφει - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού .

Ανοιξιάτικος γίνεται και πάλι ο καιρός από σήμερα, με την παρατεταμένη καλοκαιρία να υποχωρεί και να δίνει τη θέση της σε βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας έως οκτώ βαθμούς Κελσίου.

Ωράριο και μεταθέσεις στην κρίσιμη συνάντηση του Υπουργού Παιδείας με την ΟΛΜΕ

Στις 6 το απόγευμα  πραγματοποιήθεικε το ραντεβού του Κώστα Αρβανιτόπουλου με τους καθηγητές προκειμένου να συζητήσουν τα αιτήματά τους, με αιχμή το ωράριο και τις υποχρεωτικές μεταθέσεις. «Κόκκινη» γραμμή για την Ομοσπονδία είναι οι υποχρεωτικές μετακινήσεις εκπαιδευτικών ανά την Ελλάδα.

AlJazeera Video-Νews:Ferguson retires as Man Utd manager

One of the most famous football managers in the world has announced that he will retire. Alex Ferguson has been in charge of English giants Manchester United for 26 years.

CNN-News-Video:Rolling Stones recorded with these guys.Bourdain's amazing meal in an ice shack

Anthony Bourdain visits the remote village of Joujouka, Morocco, whose musicians once recorded with the Rolling Stones.

RussiaToday-Video-News:Friendly Foes: If Israel targets Syrians, rebels will stand with Assad?.

Israel is facing the prospect of Syria based militants attacking across its northern border, with the backing of Bashar Assad's regime. A Palestinian armed group reportedly says it's been given the green light by Damascus to carry out raids from the Golan Heights.

whitehouse- Νews-Video:President Obama Holds a Press Conference with President Park of South Korea

President Obama and President Park Geun-Hye of South Korea hold a joint press conference in the East Room of the White House. May 7, 2013.

WSJDigitalNetwork-Video-News:Queen Elizabeth II Opens Parliament

In a ceremony full of pomp and pageantry dating back over 500 years, Queen Elizabeth II opened the U.K. Parliament for the new session by delivering a speech on the government's upcoming agenda to members of both the House of Lords and the House of Commons.

Επτά οι νεκροί από την πρόσκρουση πλοίου στο λιμάνι της Γένοβας-Τρεις αγνοούμενοι και τέσσερις τραυματίες

Τους επτά έφτασε, σύμφωνα με την τηλεόραση της Rai, ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση του πύργου ελέγχου του λιμανιού της Γένοβας, μετά από πρόσκρουση εμπορικού πλοίου, στις 23.30 το βράδυ της Τρίτης, ώρα Ιταλίας.

Οι αγνοούμενοι είναι τρεις και τέσσερις οι τραυματίες που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της πόλης.

Αφιέρωμα στο Σερζ Γκενσμπούργκ, στο θέατρο Βράχων, τον Ιούνιο .

Ένα μοναδικό αφιέρωμα στο ιερό τέρας της γαλλικής Σερζ Γκενσμπούργκ μουσικής σκηνής θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στις 28 Ιουνίου (στις 21.00). Εκεί, θα βρίσκεται και η αειθαλής μούσα του διάσημου συνθέτη Τζέιν Μπίρκιν για να παρουσιάσει τις πιο δυνατές στιγμές μιας ανεπανάληπτης καριέρας.

Ρεκόρ διαδικτυακής «ακρόασης» σημείωσε το νέο τραγούδι των Daft Punk

Ρεκόρ ακρόασης – θέασης, μέσω διαδικτύου σε Αμερική και Ηνωμένο Βασίλειο, σημείωσε το καινούριο τραγούδι του συγκροτήματος των Daft Punk, «Get Lucky». Το ντουέτο από τη Γαλλία με τις Ποπ –Ροκ χορευτικές μελωδίες επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από 8 χρόνια με το επερχόμενο άλμπουμ «Random Access Memories», που αναμένεται να κυκλοφορήσει επισήμως στα δισκοπωλεία από τις 21 Μαΐου του 2013.

Terra Vibe Park Μαλακάσα.- Οι Depeche Mode στην Αθήνα στις 10 Μαΐου

Μία εβδομάδα απέμεινε για το μουσικό γεγονός της χρονιάς και την επιστροφή του θρυλικού συγκροτήματος των Depeche Mode, στις 10 Μαΐου στο Terra Vibe Park στη Μαλακάσα.

Τσίπρας: «Ναι» στην ψήφο των ομογενών αρκεί να μην αλλοιώνει πολιτικούς συσχετισμούς

«Η ψήφος των ομογενών στις ελληνικές εθνικές εκλογές θα πρέπει να κατοχυρωθεί αλλά με τρόπο που να διασφαλίζει την ανόθευτη αποτύπωση των πολιτικών συσχετισμών στην Ελλάδα».

Η FED τυπώνει 2.3 τρισ. δολάρια Εκρηκτική άνοδος της αμερικανικής οικονομίας

Με τον Dow Jones να ξεπερνά τις 15.000 μονάδες και τον S&P 500 να εισέρχεται και επίσημα σε bull market, καθώς σημειώνει άνοδο 20% από το Νοέμβριο, καταρρίπτοντας και νέο ιστορικό ρεκόρ, η Wall Street δείχνει να αφήνει για πάντα πίσω της την κρίση του 2008. Και οι επενδυτές το πιστεύουν.

ΗΠΑ: Το συγκλονιστικό τηλεφώνημα της Αμάντα Μπέρι και η μαρτυρία του γείτονα που τη διέσωσε-Το «σπίτι του τρόμου» στοιχειώνει το Κλήβελαντ.

Οι πτυχές του δράματος που εξελισσόταν τα τελευταία δέκα χρονια στο σπίτι του Κλήβελαντ σοκάρουν.

Την ανακούφιση της είδησης ότι βρέθηκαν ζωντανές τρεις γυναίκες που είχαν απαχθεί πριν από μια δεκαετία ακουλουθεί η φρίκη για βιασμούς, εκτρώσεις και μακάβρια ευρήματα στην πίσω αυλή του σπιτιού.

Γένοβα: Τρεις νεκροί έπειτα από πρόσκρουση πλοίου στον πύργο ελέγχο του λιμανιού – Ολονύκτιες έρευνες για τους αγνοούμενους.

Άσχημες μνήμες ξυπνούν στην Ιταλία μετά την ναυτική τραγωδία μέσα στο λιμάνι της Γένοβας.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον έξι αγνοούνται. Εικάζεται πως είτε έχουν πέσει στη θάλασσα είτε είναι εγκλωβισμένοι μέσα σε ανελκυστήρα στα συντρίμια του πύργου ελέγχου.

Μεξικό: Δεκάδες θύματα από έκρηξη φορτηγού, που μετέφερε αέριο

Κόλαση φωτιάς τα ξημερώματα της Τρίτης σε αυτοκινητόδρομο, βόρεια της πρωτεύουσας του Μεξικού, ύστερα από έκρηξη φορτηγού, που μετέφερε αέριο.

Τουλάχιστον 20 είναι οι νεκροί και 36 οι τραυματίες, σύμφωνα με τον έως τώρα απολογισμό.