«Κέρδισε ο αλήτης Γιάχος και η αλητοπαρέα του» «ΣΚΛΗΡΑ» ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΩΝ ΑΡΚΑΔΩΝ

Η οργή στις τάξεις του Αστέρα Τρίπολης για τη διαιτησία του Θανάση Γιάχου στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό είναι τεράστια και φάνηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα του ΟΑΚΑ από τις δηλώσεις του Δημήτρη Μπάκου.

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει την κατάκτηση και του φετινού νταμπλ.Αντε Για(χου) σε τέτοιο Κύπελλο.

Μετά το πρωτάθλημα, οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν και το Κύπελλο, επικρατώντας με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, σ' έναν εξαιρετικής ποιότητας τελικό, αντάξιο των δυνατοτήτων των δυο ομάδων, ωστόσο, ο ρέφερι του αγώνα, Θανάσης Γιάχος, έμελλε να είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Ισχυρές εκρήξεις σκορπούν το θάνατο στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας.

Toυλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 100 τραυματίστηκαν από ισχυρές εκρήξεις, που συγκλόνισαν την πόλη Ρεϊχανλί, στα σύνορα της Τουρκίας με την Συρία.

Όσοι κατάφεραν να επιζήσουν μετέφεραν αιμόφυρτους τους τραυματίες, που κείτονταν στα ερείπια των κτιρίων τα οποία τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World:Reuters,Greek youth unemployment over 60 percent in February.

(Reuters) - Greek youth unemployment rose above 60 percent for the first time in February, reflecting the pain caused by the country's crippling recession after years of austerity under its international bailout.

Greece's jobless rate has almost tripled since the country's debt crisis emerged in 2009 and was more than twice the euro zone's average unemployment reading of 12.1 percent in March.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World:Χάκερς έκλεψαν 45 εκατ. δολάρια από ΑΤΜ σε 27 χώρες.

Οχτώ άτομα συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη, με την κατηγορία της συμμετοχής σε απάτη...διεθνών διαστάσεων, με τζίρο πολλών μηδενικών. Οι ληστές δεν χρειάστηκαν όπλα. Απλώς αξιοποίησαν τα λάπτοπ και τις...ιντερνετικές τους δεξιότητες για να «σηκώσουν» 45 εκατομμύρια δολάρια από χιλιάδες ΑΤΜ σε 27 χώρες, όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Ιταλία, η Βρετανία, η Ρωσία, η Ινδονησία και η Ιαπωνία.