Η μικρή Μπάνα από το Χαλέπι στα πρόσωπα με την μεγαλύτερη επιρροή, μαζί με Τραμπ και Ριάνα

To κοριτσάκι από τη Συρία, η Μπάνα αλ Άμπεντ, που έγινε παγκοσμίως γνωστή για τα μηνύματά της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter όπου περιέγραφε την κόλαση που βίωνε στο Χαλέπι επελέγη από το περιοδικό TIME ως ένα από τα πρόσωπα με τη μεγαλύτερη επιρροή στο διαδίκτυο.
Άλλα πρόσωπα της ετήσιας λίστας που καταρτίζει το περιοδικό, είναι η βρετανίδα συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, η ποπ τραγουδίστρια Ριάνα, η Κιμ Καρντάσιαν και ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

«Πόρτα» Βερολίνου στους σωματοφύλακες του Ερντογάν (Foto-Vds)

Η Γερμανία ανέφερε σήμερα ότι δεν περιμένει τους Τούρκους αξιωματούχους ασφαλείας, σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης με την κατηγορία της επίθεσης σε διαδηλωτές στην Ουάσιγκτον, να συνοδεύσουν τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των G20 στο Αμβούργο.

Κολομβία :Νεκροί και αγνοούμενοι από βύθιση τουριστικού πλοίου (ΒΙΝΤΕΟ)

9 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 28 αγνοούνται μετά από ανατροπή πολυώροφου τουριστικού πλοίου στον υδροταμιευτήρα Πενιόλ-Γκουατάπε της Κολομβίας την Κυριακή, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο που επικαλείται το Reuters.
Σύμφωνα με την επικεφαλής των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης της περιφέρειας Αντιόκια, Μαργκαρίτα Μονκάδα, διασώθηκαν 99 άνθρωποι από το πλοίο. “Αυτή τη στιγμή έχουμε εννέα ανθρώπους που βρέθηκαν νεκροί.

Πολιτικοί λαμπρής σταδιοδρομίας

“Ακου... Γυναίκα... γυναίκα ή άντρας που έχει φιλήσει τον πούτσο μου... έχει πολύ λαμπρή σταδιοδρομία..”. Η δήλωση ανήκει στον καταδικασμένο για την υπόθεση Noor 1, Αιμίλιο Κοτσώνη και έχει καταγραφεί σε νόμιμη υποκλοπή στις 27 Ιουλίου του 2012. Πρόκειται για κομπασμό και επίδειξη ανόητης δύναμης στο συνομιλητή του;

Του Κώστα Βαξεβάνη
Εννιά μέρες πριν, σε άλλη

Η νέα BMW σειρά 6 Gran Turismo

Η BMW παρουσίασε τη νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo που συνδυάζει την άνεση μεγάλων αποστάσεων ενός πολυτελούς sedan με το γοητευτικό στυλ ενός coupe.
Η εντυπωσιακή λειτουργικότητα και τα υψηλά πρότυπα οδηγικής άνεσης και ευρυχωρίας για ξεκούραστα ταξίδια είναι από τα στοιχεία που προσδιόρισαν το χαρακτήρα του προκατόχου της και ιδρυτή αυτής της κατηγορίας.

«Βούλιαξε» το ΟΑΚΑ για τους «Antetokounbros»

Για ακόμα ένα βράδυ, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, μέσω του «Antetokounbros Event», έστειλαν το ηχηρό μήνυμα «Είμαστε Όλοι Αδέρφια», ώστε να ακουστεί σε κάθε γωνιά της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού!
Διακρίσεις και ρατσισμός δεν έχουν θέση ούτε στο παρκέ ούτε στην ζωή και οι Γιάννης και Θανάσης απέδειξαν για πολλοστή φορά σε όλους πως υπάρχει - και πρέπει να υπάρχει - ισότητα!

«Γράφουν ανοησίες για το ντόπινγκ, μη διαβάζετε αγγλικό Τύπο»!

Ολόκληρη η αποστολή της Ρωσίας, που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία, βρίσκεται υπό διερεύνηση για υπόθεση ντόπινγκ και πιο συγκεκριμένα, οι 23 ποδοσφαιριστές φέρονται να έχουν αποτελέσει κομμάτι σχεδίου ώστε να μην εξετάζονται αλλά και να συγκαλυφθεί οποιοδήποτε περιστατικό...

Οι συνεντεύξεις του Γιαννουσάκη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Επανερχόμαστε με τη δημοσίευση των δύο τηλεφωνικών συνομιλιών που είχε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τον ισοβίτη Ευθύμιο Γιαννουσάκη, ενός εκ των βασικών πρωταγωνιστών της υπόθεσης Noor 1 και των τριών τόνων ηρωίνης που μεταφέρθηκαν με το ναρκόπλοιο στην Ελευσίνα.

Η επαναδημοσίευση των συνομιλιών γίνεται για έναν και μόνο σκοπό. Για να μην υπάρξει ούτε ένας εκ των όψιμων συνηγόρων υπεράσπισης που να μπορέσει να πει «δεν ήξερα, δεν είδα, δεν κατάλαβα».