Bild: «Από σοβαρή κατάθλιψη έπασχε ο Λούμπιτς - δεν ήταν ικανός για πτήση».. NYTimes: Ο ένας πιλότος είχε κλειδωθεί έξω από το πιλοτήριο πριν την πτώση

Αεροσκάφος τύπου Airbus A320 της εταιρείας Germanwings με 150 επιβαίνοντες συνετρίβη στη νότια Γαλλία και συγκεκριμένα στις Νότιες Αλπεις και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, δεν υπάρχουν επιζώντες.

Η άνοιξη καθ'οδόν. Ξύπνησαν οι πρώτες αρκούδες από την χειμερία νάρκη

Περπατούν νωχελικά, χασμουριούνται και υποδέχονται την έλευση της Άνοιξης, κάτω από τις πρώτες ακτίνες του ήλιου. Ξυπνούν σιγά σιγά οι αρκούδες που ζουν στο Καταφύγιο του "Αρκτούρου", με το βιολογικό τους ρολόι να έχει συγχρονιστεί με την επίσημη έναρξη της Άνοιξης, στις 21 Μαρτίου.

Ένα βήμα πιο κοντά στη «νεκρανάσταση» των μαμούθ...Γονίδιά του εισήχθησαν με επιτυχία σε DNA ελέφαντα

Θα ξαναπερπατήσουν κάποια στιγμή τα μαμούθ στη Γη, μετά από την εξαφάνιση του τελευταίου πριν από περίπου 3.300 χρόνια; Ένα ακόμη βήμα γι’ αυτό που κάποτε θεωρείτο επιστημονική φαντασία, έκαναν επιστήμονες στις ΗΠΑ, οι οποίοι για πρώτη φορά κατάφεραν να εισάγουν γονίδια ενός μαμούθ στο DNA ενός σημερινού

Αργεντινή: Βρέθηκε καταφύγιο των Ναζί

Επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Μπουένος Άιρες ερευνούν ένα ερειπωμένο συγκρότημα που εντοπίστηκε στη βόρεια Αργεντινή και ενδέχεται να είχε κατασκευαστεί ως καταφύγιο για τους Ναζί, υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Κλαρίν.

Μήνυμα Κέρι για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Μήνυμα «ειρήνης και επιστροφής στην ευημερία» στέλνει προς τον Ελληνικό λαό ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζον Κέρι, με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Καμμένος: «Δεν θα κάνουμε πίσω στο θέμα των γερμανικών αποζημίωσεων»

Η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλωντας στην πρωινή εκπομπή του Μega.

«Νεκρός» ο γιος του Γιανουκόβιτς στη Σιβηρία...Ο 33χρονος Γιανουκόβιτς ο νεότερος δεν μπόρεσε να απεγκλωβιστεί από τη ζώνη ασφαλείας.


Ο νεότερος γιος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, έχασε τη ζωή του, όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε έπεσε μέσα σε λίμνη στη Σιβηρία, όταν υποχώρησε ο πάγος.

Αίγυπτος: Ο πρόεδρος τίμησε γυναίκα που ντυνόταν άντρας επί 43 χρόνια για να εργάζεται


Γυναίκα η οποία μεταμφιέστηκε σε άνδρα για να βρει δουλειά και να συντηρήσει την οικογένειά της μετά τον θάνατο του συζύγου της, πριν από 43 χρόνια, τιμήθηκε από τον πρόεδρο της Αιγύπτου, με την ευκαιρία της γιορτής της Μητέρας.

Καραμανλής για Τσίπρα: Ο «μικρός» έκανε ό,τι δεν έκαναν οι άλλοι

Ως επιτυχία του Αλ. Τσίπρα θεωρεί ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής τα αποτελέσματα της κρίσιμης συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού με το «ιερατείο» της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες. Θεωρεί ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο «αριστερής παρένθεσης», ένα σενάριο στο οποίο άλλωστε ποτέ δεν πίστεψε...

Αισιόδοξος για ελληνική συμφωνία εντός εβδομάδας ο Σουλτς

Συμφωνία για την Ελλάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας «βλέπει» ο Μάρτιν Σουλτς.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου «προς το τέλος της εβδομάδας θα επιτευχθεί νέα συμφωνία, η οποία θα είναι αρκετή για την εκταμίευση της πιο επείγουσας χρηματοδότησης».

Τρεις νεκροί ψαράδες στην Ερμιόνη μετά από βύθιση αλιευτικού

Τρεις ψαράδες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο τραυματίστηκαν, όταν το αλιευτικό σκάφος στο οποίο επέβαιναν προσάραξε και βυθίστηκε στο ακρωτήρι Μουζάκι της Ερμιόνης. Οι δύο κατάφεραν να διασωθούν από παραπλέοντα αλιευτικά που έσπευσαν προς βοήθεια.

Βρετανία: Νίκησε τον καρκίνο ο 5χρονος Εισα Κίνγκ..ΑΠΕΔΩΣΕ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ

Ο όγκος στον εγκέφαλο του μικρού Βρετανού Έισα Κινγκ, τον οποίο είχαν πάρει κρυφά από το αγγλικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν οι γονείς του ώστε να υποβληθεί σε θεραπεία με πρωτόνια στην Τσεχία, έχει «εξουδετερωθεί».

Η Λούκα Κατσέλη πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας... ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Σε νευραλγικό πόστο της ελληνικής οικονομίας επανέρχεται η Λούκα Κατσέλη, η οποία εξελέγη πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, αλλά και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.
Η Λούκα Κατσέλη πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας